Posrs se Nadal na njega i tacka.Nole mi je najmiliji sportista ali vidi se iz aviona da nije ni blizu Novaka koji ga je doveo na ovu poziciju.Nestonmora da se mijenja sto prije.
Printable View
Posrs se Nadal na njega i tacka.Nole mi je najmiliji sportista ali vidi se iz aviona da nije ni blizu Novaka koji ga je doveo na ovu poziciju.Nestonmora da se mijenja sto prije.
Odlicna analiza meca :
http://www.b92.net/sport/tenis/maste...&nav_id=752020
nadal je definitivno pomjerio granice ove igre.
bas bih volio da cujem sad one "strucnjake" koji mu nijesu davali ni promil sansi da ce uraditi bilo sta vrijedno pomena na brzim podlogama.
uveliko su ga penzionisali bili, i poceli da pisu o nekakvom novom rivalstvu izmedju mareja i novaka...
ne postoji niko ko ovakvom nadalu moze da priprijeti, a kamo li da ga dobije osim novaka i to pod uslovom kad igra sa 100% svojih mogucnosti.
marej. samo molim boga da ih zrijeb spoji vec sad u kinu. kakvo bi to prosipanje bilo...
Okle Marej, ne moze primirisat ovoj dvojici...Sinoc bi pociscen bio svako osim Djokovica, koji je uspio da nam uprilici spektakl pored ovakvog Nadala.
Ja jos nisam svoj od onog brejka posle 54 razmjene :bravo:
1:15 je ukupno trajao ovaj nevjerovatan poen :)
http://www.youtube.com/watch?v=xdjNghcCNPU
full highlights
http://www.youtube.com/watch?v=u46nirNqcEU
Iako sam veliki Rogerov fan , moram reci da je Rafa trenutno bez premca... Mozete vi Djokovica u nebesa da dizete koliko god ocete , al nikad nece biti teniser kalibra Federera i Nadala .. Na kraju jos jednom odlican mec , dva vrhunska tenisera, ,medjutim prosto je zabrinjavajuce kako Djokovic vec sezonu ipo sve vise i vise stagnira sa tenisom, umjesto da napreduje.
za pohvalu je ponasanje novakovih fanova na forumu.
niko vise ne pominje dopige i slicne gluposti koje su "krasile" ovu temu mjesecima unazad.
:)
kad smo kod toga,evo nesto za brata nickname-a :D
sad na kurir bzv gledam komentare kad naidjoh na izvjesnog DRAGANA IZ PODGORICE :) dakle ide dolje njegov komentar
"jedino sto je tacno je to da ovoliku snagu koju nadal ima moze da ima samo neko ko uzima nedozvoljene supstance,a kao polsedica toga se stalno povredjuje.
taj mi je zapao za oko u moru besmislenih komentara koji se tu postavljaju.pa dokle s tim proseravanjem,pa dosad bi se otkrilo valjda,a vece je cudo kako se djokovic nikad ne povrijedi i te hiperbaricne komore itd. pa niko ne prica o tome.
usput,svi pricaju novak ovo novak ono,da nije grijesio,da nije vjetra(koji usput duva za obojicu tenisera valjda),pobijedio sam sebe...kolika placi***** moras bit da bi tako pravdao svojeg favorita?pa i on je ljudsko bice,grijesio je dosta kao i nadal samo sto je rafa mentalno jaci,konstantiji,imao vise samopouzdanja i nesumnjivo najbolji u ovoj godini,zasluzio je sve sto je osvoji.valjda ce se neki pomirit s time
pohvalio sam momke sa foruma.
portali su posebna prica. sklon sam ponekad tim mazohistickim potezima i udjem da procitam po neki komentar, najcesce na B92.
uglavnom odustanem posle 10-15 redova. kakvih tamo nebuloza ima sve je smijesno. najcesce pominjana teza je da se nadal namjerno povukao prosle godine da bi onih 7 mjeseci iskoristio da analizira novakovu igru i da se samo za njega sprema.doping je odmah na drugom mjestu posle tog zapazanja, a onda slijedi doping kobinovan sa tim.naravno, 99% posto ljudi se slaze da je novak samog sebe pobijedio....
:)
http://www.b92.net/sport/tenis/vesti...&nav_id=752305
još jedan veliki respect !
Nole u areni...
Covek je ljudina,odmah poslije vecere za djecu i skupljenih 2.5 milona - na avion i dosao da se bori da Srbija opet osvoji DC!
Koliko je umoran i iscrpljen samo on zna.SAMPION NOLE!!!!!
jako bitna vijest!
Inace moze li se desiti da prije Mastersa u Londonu Federer zavrsi 9 i radi toga ne bude mogao da ucestvuje na isti ??
Mislim na zavrsni Master najbolja osmorica...
nije iskljuceno da se to desi, evo ti lista trenutno:
http://www.atpworldtour.com/Rankings/YTD-Singles.aspx
bijase li ti njegov navijac?
igrace vjerovatno,trenutno ima oko 1400 poena vise od gaskea i vavrinke koji su 9ti i 10ti.prosle godine nije igrao u pariz a u sangaj je ispao u polufinale tako da tu brani 300 poena
Aoo pa ako sam njegov nacijac ne mogu da znam koliko su igraci ispod njega osvajali bodova na preostale turnije , jer vise od njih zavisi i njihove igre......
A ne vjerujem da ce toliko jos poena izgubiti....
peace,samo sam pitao^^ :D
igrace ne boj se,samo ce ga oprat neko u drugi treci mec.kad smo kod toga turnira nadam se da ce vavrinka uci medju 8 umjesto conge recimo
pretpostavljam da ti mislis sad kako se razumijes u tenis i bodove ako znas koliko on brani do kraja godine?
ne izvodi molim te, ne pisi kad ne znas i ne pravi se pametan.
@djordje nema ovo nidje veze sto ti je ado napisao.
Pumba sta mislis moze li nas iznenaditi na AO pa da vidimo opet magiju, iako nece biti konstantna ???
druze imas ti problema s mozgom malo,a?
dobro je kad se ti razumijes u tenis,svi ostali ne znaju nista o njemu,brao ti ga.
ja sam odgovorio momku na pitanju,nisam se pravio pametan za razliku od tebe
A to niko ne zna, mislim da motiva ne fali, snage moze dobiti, samo mi djeluje da nesto mora da promijeni, sitne varijacije neke da napravi kako bi sebi olaksao i druge iznenadio. Nema ideju sto bi to moglo biti, ali cim je pristao da mijenja reket spreman je i za neke izmjene.
druze pitanje "bjese li ti njegov navijac?" je bespotrebna dosjetka. Drugo kakve veze ima branjenje bodova sa nastupom na zavrsnom mastersu. trece ne razumijem se u tenis, ali me nervira kako ti se "cudis" njegovom pitanju a dajes mu pogresan odgovor. Mogao si lijepo napisati da ti mislis da je tako racunanje bodova, a ne prvo kazes bjese li ti navijac, mislim wtf?
i izvini za reakciju, ali me nervira kad se neko drugom "sprda" a ni on ne zna :)
kako idu kvalifikacije za london,ajde napisi odje,nauci nas?dako onda shvatim u cemu sam pogrijesio
pa postavio sam ti listu gore na startu. Na ovu listu za london se samo dodaju poeni osvojeni ove godine i racunaju se neki iz Dejvis kupa. Nema oduzimanja klasicno dodavanje bodova, sto osvojis imas. http://www.atpworldtour.com/Rankings/YTD-Singles.aspx
znaci Fed ima bas malu prednost, a ovi mastersi poslije US-a su poznati po tome što ih ne osvajaju uvijek najbolji, tako da bas mislim da bi mogao da ostane bez Mastersa ako ne zapne sad ovih nekoliko turnira.
Ne ucim nikoga, ovo je cisto informativno za tebe. Nemam nazalost skolu za ucitelja, iako bih volio da to zavrsih.