Bravo Rafa! :)
Na kraju rezultat i ne bas dobar koliko i mec...laka noc :D
Printable View
Bravo Rafa! :)
Na kraju rezultat i ne bas dobar koliko i mec...laka noc :D
Steta, Djokovic je drasticno pao u igri u cetvrtom i na kraju ispade lagano za Nadala. Cestitke Rafi i njegovim navijacima though, fantasticna igra!
Prvih 3 seta su bila na nivou legendarnog finala Wimbledona iz 2008, u cetvrtom je Rafa otaljao posao jer Djokovica, osim u prvom gejmu, nije bilo. Ipak, odlican mech kad se sve sabere, konacno atraktivan tenis i borba. Nadam se da ce sezona ovako nastaviti.
Kako je decko demolirao Djokovica. Bravo!
pokazao je ko je najbolji!
za one koji su slijepi kod ociju: uvjek mozete da se pozovete na atp listu!
Bez poraza na hardu ove sezone. 6. titula na isto toliko turnira koje je igrao na tvrdoj podlozi. Kakva masina. :)
2 seta dobra, 1. i 4. se nemaju sto brojat . Novak u velikoj krizi, od monte karla bez titule , skoro pa 5 mjeseci . Uz to od tada svaki polufinalni/finalni mec olako izgubljeni , u vecini slucajeva dobija sam sebe, ili bez vjere u sebe ...
Rafael Nadal
Total points won 121
Winners 27
Finale US Opena je u pitanju, naravno. Ugasite ovaj sport slobodno. Ili još više usporite podlogu jer uvijek može gore.
Cetvrti ajde, ali prvi set je bio odlican.
ˇNo pasarán!
Bravo Nada1
bravo rafa majstore...
http://ww2.hdnux.com/photos/23/54/05.../3/628x471.jpg
Sa zvaničnog sajta
http://www.usopen.org/en_US/scores/s...21/1701ms.html
Nije, nije. :)
E'o ti statistika meca Recordare:
http://www.usopen.org/en_US/scores/s...romo=sumscores
Rafael El Animal Nada1. Ni No2e nije bio los ali Nada1 je, ipak, Nada1. Kakva snaga, kakva energija. Nevjerovatno.
No1e uopšte nije zaslužio da pobijedi
winers nadal 46 No1e 27
neiznudjene greške Nadal 20 No1e 53
šta reći poslije ovoga,a ?
ništa No1e ajde sad u BG da se pripremiš sa ostalima za dejvis kup protiv kanade
Hoce li jednom Vilander pogoditi osvajaca GS da mi je znat'.
Sprcnu ga Nadal. Ocekivano. Ipak je na vrhuncu ove godine.
Sad let od preko 7000 km i Davis Cup...
sprcnu novak sam sebe
Rafa je simoc pokazo nevjerovatnu mentalnu snagu kao po onoj narodnoj "nije sramota pasti no ne ustati".
Noletu srca ne fali ali mentalno nije ka prije...
fantastican mec dvojice super sportista kojima se svijet divi, evo Rafine vrlo korektne izjave od sinoc:
“Ovo je veoma emotivan trenutak za mene. Ceo tim zna koliko mi je ovaj meč značio. Poseban je osećaj igrati protiv Novaka. Niko ne može da podigne moju igru kao Novak. On je neverovatan igrač, ima neverovatnu karijeru, i siguran sam da će, kada odluči da se povuče, to učiniti kao jedan od najboljih u istoriji”, istakao je Nadal tokom ceremonije proglašenja pobednika na US Openu...
Kakva vam je to prica razbio ga Nadal?! Nadalu svaka cast ali Novak je izgubio zbog samog sebe. U 3. setu previse glupih gresaka, ispustio je 3 brejk lopte i to sve na laganim poenima, sve neiznudjene greske.
vazda bolji pobijedi. ove price izgubio je sam zbog sebe i slicno, veze nemaju. nadal je ove godine zivotnja, 2 meca je samo izgubio od kad se vratio. trenutno je najbolji i kraj price. na djokasu je sad da digne malo igru,
Jes, Novak sam sebe pobjedio. Ne moze igrat sa obije strane mrezice da jebe oca.
pa ko je sad broj jedan ? :D