Takođe i naši džakovi para su bačeni uzalud ove godine, propustio si i to da kažeš...
Sent from my Nexus 6 using Tapatalk
Printable View
Takođe i naši džakovi para su bačeni uzalud ove godine, propustio si i to da kažeš...
Sent from my Nexus 6 using Tapatalk
CSM igra svoju prvu sezonu LŠ i trener je uspio da sastavi ekipu i ovako izdominira u dva dana.
Gullden fantastična, sa druge planete. Adžić bi mogao da nauči nešto, za promjenu...
Dobro bi bilo kad bi barem četvrtinu od para što se ulaže u ŽRK uložili u "buđenje" MRK pa sve i da se oslabi ženski klub..
Nije da muški rukomet nije popularan, nego su ga glavaši uništili, jedno vrijeme su Berane, Mojkovac i Lovćen imali solidne ekipe i rukomet je bio dosta praćen iako nije bio neki veliki kvalitet + pokojni RK Budućnost sezonu-dvije, protiv Lovćena je Morača bila skoro puna, što ŽRK nikada neće moći da uradi u domaćoj ligi
Nisam ni mislio tako da se probude, nego jednostravno da se vrate ti dugovi ako ih ima i da se osnuju za početak makar mlađe kategorije. Podgorica nema ni jedan muški rukometni klub koliko ja znam
Zali Boze one generacije sto je MRK Buducnost vratila u prvu ligu, svi su batalili rukomet ubrzo nakon one sezone... Steta...
Mislim da je jedan od rijetkih a igra i to je dobar Nemanja GRbovic.
Treba podgorica imati školu dabru a nikad je nije imala, niti će je imati.
Na kadetsko prije 20 i kusur godina su švercovali igrače.
jes bas je nema na skolsko prvenstvo savo pejanovic je dugo godina neprikosnovena bila u drzavi cak i u bivsoj jugoslaviji je imala dobre rezultate
Savo Pejanovic, pa Oktoih kasnije... Bas za vikend je bilo drzavno takmicenje osnovnih skola... Steta sto se to medijski ne proprati kvalitetnije...
Cini mi se da se taj MRK Buducnost u pocetku zvao Studentski Centar tada je Muratovic poceo karijeru u njemu i dogurao od rukometnog anonimusa do spanske lige.Dakle za samo dvije godine je izbacio dva tri dobra igraca nazalost zenski klub je drzavni projekat i i on cime se vjerovatno celnici rukometnog saveza vode u zenskom klupskom rukometu se moze postati prvak Evrope sto bi u muskom uz sva ulaganja i konkurenciju bogatijih klubova bilo nemoguce
Da bu muski rukomet zazivio u glavnom gradu, potrebni su kontinuitet i pare. ZRK Buducnost je vec decenijama brend Podgorice, tako da nije cudo sto takav klub ima podrsku sponzora i firmi sa drzavnim kapitalom.
Jedino sto moze da pokrene muski rukomet je biznismen ili tajkun tipa Samsonenko, koji bi pokupovao igrace sa strane i napravio instant klub poput MRK i ZRK Vardar. Ali bi se opet nasao neko da se buni, jer bi to bila legija stranaca sa vrlo malim brojem domacih igraca. Medjutim, bez ulaganja (citaj igraca sa strane), ne moze se napraviti rezultat.
Ako bi se napravila normalna struktura i povelo racuna o svim kategorijama pocev od pionira pa do seniora, ne bi bilo lose...
Naravno, ali tesko u doglednoj buducnosti. A odje svi ocekuju instant rezultat. Kako ne.
Jel bilo prenosa B. Rivijera-Lovcen? Pokusao LOvcen batinama i sudijama da otme ovaj pehar ali ovi momci iz Budve imaju nevjerovatno srce. Fascinantno je sto su oni sve pretekli i dosli do titule.
Prelijep gol golmana Budve sa svojeg gola..
Igraci Lovcena se tako ciganski ponasali to je strasno. Pogotovo broj 99 sram ih bilo.
Kao i uvijek...
Milo mi je zbog Budve, a cuo sam i da je atmosfera u dvorani bila fantasticna. A sto se tice pritiska na zvanicna lica, Vijesti pisu da su redari i cak policija razdajalibdomace igrace i sudije?
Naravno kad su ih satirali cijelo vrijeme. Taj je momenat presudio sudija je pljackao cijelo vrijeme pa u tom momentu dosudio dva iskljucenja Budvi. Nakon toga vise nije imao obraza da navlaci za Lovcen. Evo citam danas ope bilo nekoliko frki tokom meca. Pakao kakvi su ti ljudi.
Dobra tekma za sada... Ne daju se Poljaci...
25:25 Vesprem-Kiel...
Auh, gleda li ko.ovo.finale?
Mislim da je ovo pravi dokaz da se nikad ne treba predavati. Spektakl of f4
Sent from my MX5 using Tapatalk