Vidje li @amfi kako ga ispegla golf 3?
Ozb sto ce takumiju 3.6 motor ako auto vozi 50? :D
Printable View
Vidje li @amfi kako ga ispegla golf 3?
Ozb sto ce takumiju 3.6 motor ako auto vozi 50? :D
E vidjeh i to Mark Lenvins gruva ali se isto cuje suplji izduv od trojke kao da mu u lexa
Turira. I prodje ga kao da stoji :D
A ono je bilo za instagram, vozi, snima cuda.
Ajde ti izvadi iz dzepa iphone X, skini naocare da te prepozna face id, pa ono nece u mrak, pa jadi. I onda uspori, upali rasvjetu, otkljuca, snimi i zato vozi 50 :)
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Ode ti pumpa od goriva odje? Glava upravljaca? Pokupis stubice nedje dok pokusavas da otkljucavas X?
Onda Sarajevo postane bas daleko..mada uvijek mozes da platis slepu 1e/1km. Sto je to, sitnica.
Gledao sam ovaj GS300, dobar ali veliki auto za mene i ima nekih sitnica da se posređuje oko plina itd.
što ću ja kad sam se oduševio autom, a u Sarajevo ideš ako ti je skup Efel jer u Efelu imaš sve a mislim da što se cijene djelova tiče nije neka razlika jedino ruke da su u Efel skuplje dosta, original djelovi su što se potrošnoga materijala tiče čak i jeftiniji nego za vw toga godišta e sad što naš narod voli da uzme auto od petnaes iljada pa da stavlja turske kopije djelova u njega to je druga priča
Kod nas su u ovlascene snj djelovi, tako da jedino ko ima kombinaciju iz inistranstva, mada i tamo ima falša (belgija i slicni) tako daaaa....
servis vam je na stari, all pro
dalje, djelovi su original, sve je mejd in djepen i nisu u krv kao npr benz ili bmw
i momci serete previse lexus ovo leksus ono a niste ni sjedali tako da kaput sa pricom
Turbo grdan.
Osim inaj dzip i nova neka limuzina i neki sportski plavi sto se voza po gradu..
Sent from my Le X620 using Tapatalk
ko je turbo grdan?
inace sta furas djalac?
Djalac oli da uzmemo ovaj lexus od 3000e? :D
Ti volis benzin!
dobro si napisao... za garazu..
Kako se zove taj servis na stari?
Servis kod Mirsa?
Ono popravlja opel suzu, a po potrebi i enza jer sve je to mehanika.
Sigurno se cuje sa japanom oko djelova i to je dzabarluka da se posalje. Pogotovo poluosovina. Mislim da nju dostavljaju iz Japana za 4e.
Ne nego si samo ti sjedao u lexa. Ne sprdaj se, casti ti. Ja ne vjerujem da si sjedao u g amg pa sere* po njoj, daj Boze da grijesim, a mislim da je nikad neces moci trgovati...pa ti ostaje da pricas.
Gasi internet na nedelju dana.
Ovaj leksus institucija a star 20god.
Moze ako su u tu instituciju svi na odmor.
Buahahahhahahh. Hahahah. Izadji malo vazduha udahni.
Ruznije auto odavno ne vidjeh.
Ti si seljak. Samo vrhunac dizajna i tehnike
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne ulazim to kakav je auto jer ne znam..Vj ladja i full sve..Samo mi izgled nije privlacan :D
Sent from my Le X620 using Tapatalk
A dje privlacan, ovo bi trebalo oporezovati duplo kako je grdan :D
Meni je bas lijep... :D [emoji849]
taj auto je tada imao cetvoroklipna klijesta...i masivne diskove i vjerovatno yop 3 sestaka ikad
Ne znam kakav je, ali ovo je jedini leksus koji se meni svidja...LS400
Pravi dzej di em...
Obozavam te ogromne japanske limuzine tip toyota cressida 100jzx, nissan cedric(gloria) itd :D
https://libertyvip.files.wordpress.c..._6335549_n.jpg
https://i.pinimg.com/originals/ab/86...855f7baf58.jpg