Ovo ne izgleda dobro... Nesto su pogubljene.
Printable View
Ovo ne izgleda dobro... Nesto su pogubljene.
Eeee moja Irman, sto igra ona mjesto Rade u kljucnim momentima jbt?!!
Sent from my Galaxy S7
Oj Rado oj Radmila.... :)
Kako ja da odem sledeci put na ovako neku destinaciju? pretpostavljam da avionom idu. Previse su mi mekusasti ovi na tribine da bi se crnjacili autobusom. Aj Prijeki zavrsi mi to
Sent from my iPhone using Tapatalk
Petrovicka ocajan sut,vec barem 2 puta promasuje...
Steta vala, nije da se ove nijesu nudile za izjednacenje ali 3x ne umjedose iskoristiti.
E rado rado
Imali smo 3 akcije na kraj za izjednacenje i opet nista,ista stvar za reprezentacijom,nikad ne moze na kraj pod pritiskom
Imali smo 3 sanse za izjednacenje, Kaca napravi probijanje tako neiskusno, ispizdio sam.
Sent from my Galaxy S7
Nijanse presudile. Zapravo, Gyor je odigrao bolju odbranu.
Bojana Popović drži zadnji tajm aut , a Adžić ništa. Jeste da je Đer uz Budućnost najjača ekipa u Evropi , ali već jedno dugi vremenski period Adžić nema plan B i da mu se dešava da ga protivnički trener pročita.
Послато са SM-G355H
Eh necemo sad o tome,da ne ulete odma kako smo mi protiv adzica i cuda
Sad ako se što progovori protiv Adžića, nastupa lavina psovanja... Jer mi imamo 2 medalje! :)
Gyor manje griješio i prošao dalje. Adžić ponovo i ponovo nadigran od strane Martina.
Sto je najjace martin je sad postao tata mata za odbranu,ono sto je adzic bio,ne mogu mu nista.Odlicno odradi odbranu i plus tranziciju.
I masu vazno,uopste nije gruba mu odbrana kad se gleda u odnosu na nasu. Evo svi sa strane lude kolko smo mi grubi i to se odazire na iskljucenja uvijek.
A mi i sa ovolikim iskljucenjima i sedmercima su uvijek tu,da toga nema,tesko da bi nas iko mogao dobiti
Mislim da je ovaj put sudjenje bilo sasvim korektno, stizali smo iz par puta +3 i naravno da je tesko non stop stizati, po meni zasluzeno je djer pobjedio i vjerovatno ce i osvojiti.
http://www.sansasport.com/rukomet/10...-poraz-je-moja
Послато са SM-G355H
Pretesko ce biti odsad,opet se vratio Djer u vrh,dolazim i Nora Mork sledece godine uz jos par igracica.
Prejaki ce biti
I šta imamo od toga što je Adžić preuzeo odgovornost. PFFFF
Da neće napustiti? Da neće promijeniti nešto u igri? NEĆEEEE :D
Evo na Prvoj i drugo polufinale, Vardar i ove sezone se muči u polufinalu. Bucuresti ih gazi za sada.
Po onim najavama prije meca mislio sam da ce lagano tresnut Djer, jer su bili komentari da su full spremne, da imaju sistem, da znaju slabosti Djera i td...
Teska utakmica. Mada smo mogli i dobit lagano da su malo pametnije odradile zavrsnicu.
Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока
Totalni fijasko na F4!!! Ali nema veze, imamo 2 medalje... :)
Ovo ispade baš loše :(
Uze bukurest,iznenadjenje rekao bih
Svaka čast za CSM! Ništa im nisu mogli! Mnogo dobar tim - milo mi je ka da je Budućnost osvojila!
Potpuno zasluzeno, svaka im cast. Buducnosti treba svjeze krvi.
Osvoji na kraju Bukurest na sedmerce, ovaj Djer je vazda nekako mrzan bio pa mi nije ni zao sto ne osvojise.
Ladno Bukurešt uze ovo. Eto motiva da rumunska mafija saspe još koji džak para. Za razliku od njih ruski džakovi pari bačeni su u Vardar uzalud.
Послато са SM-G355H