Iz raznih medija [Edicija 2022]
Prvo izbor ustavnih sudija i opoziv Zakona o predsjedniku
https://m.cdm.me/politika/prvo-izbor...-predsjedniku/
Meni se čini da su usvajači zakona u blagoj taktičkoj prednosti. Sad mogu da kazu evo povlacimo zakon ali ovi moraju sve sudije da glasau. Ako ne glasau sve sudije, vaskolika medjunarodna zajednica ce da bulji u DPS. Ili ni se cini sve ovo.
Sent from आत्मनः
Iz raznih medija [Edicija 2022]
Quote:
Originally Posted by
Ostoja
Tesko je ovo kvalifikovati kao prednost. Posmatrano iz ugla EU, pitanje je ko pravi tezi prekrsaj. Takmicenje je ne u tome ko je bolji, nego ko je gori.
Konkurencija je opaka:p
Znam, znam… Sinoc pricah sa jednim pravnikom koga ovdje svi volite i cijenite i on mi rece da je izglasavanje zakona bila glupost ali tek jutros malo osvjestih kod sebe da je prije bilo odradite “izaberite sve sudije i nemote zakon usvojiti” sad ova gopodja Prizonero ili kako vec kaze “izaberite sve sudije i opozivite zakon”. Rizicno al negdje citam i Eskobarovu izjavu koju je dao tipa ok to je to al otici dalje od ovog bi bila velika greska. Ogranicio ih je u smislu pravljenja gluposti, a usvajanje zakona to jeste ali samo u slucaju kad se nastavi dalje u pogresnom pravcu. Ovako sve moze biti ono napravicu korak unazad da bih napravio dva naprijed. Ne znam ni da li su usvajaci zakona svjesni da su u taktickoj prednosti jer mi je ovo previse napredno razmisljanje za njih.
Sent from आत्मनः