Krivo mi je da ne bude finale Djokovic - Nadal, a krivo mi je da Sten (otac mu se zove Wolfram, umro sam :lol: ) ne uzme slem :) Kome se privoljeti carstvu?
Printable View
Krivo mi je da ne bude finale Djokovic - Nadal, a krivo mi je da Sten (otac mu se zove Wolfram, umro sam :lol: ) ne uzme slem :) Kome se privoljeti carstvu?
Super mec koji kvari idiot sa Eurosporta svojim debilnim komentarisanjem.
Sta mu ovo napravi....
Sad ce svajcarac da ga brejkuje.
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4
bas me zanima koji ce wawrinki bit procenat prvog servisa u ovom setu.
raspada se covjek...
Mislim da je to - to. Tesko ce se vratiti posle ovoga.
Au brate....Nole..100'srca je u tebi.
spremite se za "one man show".
:)
E da stvarno, tuzno je da moram birati engleskog komentatora jer se onaj idiot nemoze slusati. Mislim da se preziva Banjac..znaci lik tako smara ne prestaje pricati i za vrijem poena, bas bilde!
Vavrinka zasluzuje top 5, strasan teniser ima sve udarce i veliki respect za njega!
Isti komentator mi je unistio i ono finale AO iz 2012. Debil koji ne umije da ucuti u toku poena. Toliko dobrih poteza vavrinke je onaj definisao kao sreca je na strani svajcarca.
JBT kakav mec, strasno. A tek onaj gem sa 11-12 izjednacenja, bravo za obojicu majstora.
Bravo i za Novaka i za Wareniku.... ludačke razmjene posebno forhendi.... auu kakav meč.
Sumnjam da će se Novak oporaviti posle ovih skoro 5 sati igre za Nadala. Biće i to meč siguran sam za anale
Bravo masino.Wavrinka odlican ,ali kad ga vidim tip mi lici na nekog radnika iz marketa u komsiluku a ono masinica.
Nole osvaja ;)
Ma neće mu moć Gaske ništa, završava ga u maksimum 2ipo sata. Daj bože da mu uzme set, ali ne vjerujem :tears_of_joy:Quote:
možda će i nadal imati 5 sati igre...tek je počeo, neće si ni ovaj francuz njemu predat u tri seta....valjda:grin:
Tako je, ali od kako je otpustio doktora čudotvorca, ko da je malo popustio i na fizičkom i na psihološkom planu. Mada je i dalje mašinica.Quote:
hm...ovo nije prvi put da No1e-tu traje ovoliko meč pa na kraju izadje kao pobjednik,zar ne ?
nadam se da ce ovaj set biti vodic za svu djecu da jednorucni bekend i servis volej mogu biti produktivni i protiv najboljeg defanzivca ikad. Gaske igra odlicno steta sto nije nagradjen za to!
izgura ova dva seta dosta iskusno,dako zavrsi sto prije ovo,ne igra nocas na svom nivou ili igra koliko mu je dovoljno protiv solidnog gaskea..morace to mnogo bolje u finale,u svakom slucaju
uspio je veceras gaske da uradi ono sto nikom nije poslo za rukom jos od sinsinatija i berdiha - uzeo rafi taj jedan servis.
dostojanstven poraz.
rafa veceras nista spektakularno. taman onoliko koliko mu je trebalo za pobjedu.
Novak Djokovic 2.30 Rafael Nadal 1.61
Dobro zensko finale za cudo...:)