Oce li mi neko rec sto se ona jos preziva Mateus kad je onaj batalio nju?!
Printable View
Oce li mi neko rec sto se ona jos preziva Mateus kad je onaj batalio nju?!
Nestručno osoblje
Nosio bih i ja prezime Mateus za određenu nadoknadu :)
nesanica, ****** joj mater..
Nisi jedini. I Karleusa ti je ima. Jesi je zva u 3? Mozda mozete pomoc jedno drugom.
:lol:
Krenuh da stavim taj prelijepi spot
kad zbog nevezanja pojasa u automobilu zapišti oni đavo, pa sve imam utisak da sam na koronarno...
kupis onu plasticnu kopcu i ubacis :D
mene nervira kad vidim nekoga da vozi auto i izbaci ruku kroz prozor da mu visi na vrata, seljacki
nervira me bilo kakav autoritet.
i nervira me cekanje, sto je upravo slucaj.
Lazni moralisti.
nervira me sto moram i hocu na 100 strana ali ne mogu sve da stignem...
I nervira me moj ludi laptop kome je crkla baterija pa hoce da se upali samo jednom dnevno, ako mu dune. Tacno cu uzet' hd i bacit' ga s prozora. Smece jedno.
Carrie Bradshaw a.k.a. Sarah Jessica Parker
Guzve u saobracaju.
Ostrascenost i zatupljenost koje sijevnu iz mene iznenadno kao ona ogromna kometa nekoc.
Onda zvucim kao djevojcica ali to je samo odraz djecije ljubavi i neuroticnosti.
Boli me ovo odrastanje.I nervira bas.
A voljela sam da kazem:''Pu polizi,nema toga!'' Ali to vise ne vazi.
Izjava *a znas li kakva je, kad je gledas od pozadi ne vidi se da je trudna uopste, a stomaaaaaaaaaaaaaaak ogroman. extra mrsava je*
Pa da li je moguce da svi jedan isti komentar za trudnice imaju?
Zglob,koji nocas ponovo,po 10. put povrijedih na fudbal!
Djeca od 19 god...
ljudi koji kazu(oko 23/24 sata) : trebam "nesto da zavrsim"
A ti i mene nerviraju. Oni stalno nesto treba da zavrse. Bilo da je to u 6 ujutro ili oko ponoci
ma furaju neki "mafia style" a ustvari ih uhvatila sracka pa moraju u wc
A i nerviraju me oni koji po citav dan vise na telefon. Dje god da idu telefon nose. Ka' da se rodio sa njim.
a i prva recenica im je: brate,zavrseno ti je to!
I obavezno po 3 telefona u ruku. I cim jedan ugase, drugi im zvoni. I ako sjednu nedje na kafu, a zvoni im telefon bacaju neke komentare a svi li me traze
Nervira me ova tema!!!
nervira me to sto je Abate bolji desni bek od Ramosa,a ja to nisam znao...sad ne znam sta cu od sebe...ne mogu ni da spavam...tako sam nervozan,citava fudbalska ideologija nema smisla...spanija kao fudbalska sila ima da padne u ocaj kad cuje da je jedan od glavnih stubova te sile mala beba za grande abatea,jbg decko je mnogo brzi,sta da se radi...
Sto nisam grom. Zvuk! Oluja!
Ali sam zato munja. Svjetlost! Oluja!
Previse slobodnog vremena sa sobom koje nije toliko slobodno ali ja me pustam jer jedino rok (kojeg jos nema) moze da me motivise.
Psihoubilacki djeluje.Stigao upravo SMS i stavljam na tacku na ovaj idiotski period.
Svadbe.
Hari koji bas voli fotelje.
Nema ni mjere ni granice.
Ali je bitno da JA spamujem.
kakav dux...a nema broja za mene :(
Mene iznervira kad neko stavi sliku svog auta il sliku za volanom na fb.
kad lupim glavom u stok od vrata balkonskih
Mozda Yugo vozi.
kad me bubrezi izbače iz kreveta...