2009?..........
Printable View
2009?..........
moras skinut sa shinama sjediste,i to nije vala tesko
ne no 2010 ako je za mene ...
Mnogo dobar auto. Jedina falika je V6.
Zasto ? Mislis da mu treba vise od 2.7 ?
fabia ne priznaje V6 ispod 3 litra
Pa dobro , ima tu istine ali ipak je to d4d sa Alfinim diznama , izvuklo ga je to :p
Inace , tvoj signature me podsjeti na foru iz mladosti :p
''nisam ginekolog ali mogu da pogledam''
V6 za highlander 3.5 a ja mislim da je to za dolje i skupo za regu i za benzin jedino plin da mu se stavi.....
ovaj paket moze da se naruci i kosta:
Moonroof with Additional Options $3,390
- (DJ) AM/FM 6-disc in-dash CD changer with satellite radio capability (requires XM receiver and XM subscription) [7], XM Satellite Radio antenna [7] and prewire, MP3/WMA playback capability and six speakers
- (EH) Cold Weather Package-includes windshield wiper de-icer grid and heated sideview mirrors
- (FE) 50 state emissions
- (PE) Fabric-trimmed power multi-adjustable [15] driver's seat, manual multi-adjustable front passenger seat with adjustable headrest and seatback pockets
- (QB) Highlander Extra Value Package (savings of up to $300) [44] - includes black roof rails and cargo area tonneau cover, manual rear air conditioning system with rear vents for second and third rows, engine immobilizer [34], Light Control Package (includes Daytime Running Lights (DRL) and auto on/off light control system)
- (SR) Power tilt/slide moonroof with sunshade
- (TH) Third Row Seat Package with Fold-Flat into Floor Capability and Folding Headrests (deletes cargo area under-floor storage compartment)
- (CT) Carpet Floor Mats w/3rd Row and Cargo Mat [47]
menjac je bio 2008 pet brzina sad su stavili 6
Je, al sekstak ima vise opreme serijski.
ford mondeo, gume naprijed na 2.4, nazad na 2.2...jel to neki problem
naprijed 2.2 pozadi 2.0,kad nije natovaren.
kad je ful opterecen naprijed 2,2, nazad 2,6
jel moguce da traze pomoc za takve sitnice i gluposti
rekoh mu vec gore da mora sa sina da skine sarafe
Koga preporucujete za ugradnju muzike?
S ovog foruma znam ih nekolicinu koji to LUDAAAAČKI rade... E sad, imaju li vremena da to odrade nekome za kakvu nadoknadu... To ti ne znam ;)
O kakvoj muzici se radi? Nešto standardno ili su i pojačala/more advanced stuff u igri?
Pa ako citaju, a rade bas tako dobro,onda bih se potrudio da posteno nadoknadnim vrijeme:)
standardna je muzika,komponentni zvucnici,a stereo uredjaj ima bluetooth,pa bih da mi to neko fino "upasuje"
Bosch CP 3.2
Jeli ovo Common-Rail pumpa?
Common Rail Pumpe su pumpe koje daju pritisak od nekih 400 pa do 1700 Bari,pa ti vidji je li to to
Zanima me koliko procenata po zakonu smiju biti zatamnjena stakla pored vozača i suvozača. Gledao sam u Zakonu o bezbjednosti saobraćaja Crne Gore i nisam ništa našao o tome. Znam da su u skoro svim automobilima stakla tonirana ali ne znam koliko je to u procentima
While je zakon u kurcu
IF fabricki
OK
ako nije
0%
END IF
I=I+1
END WHILE
mislim da je do 20%
Provjerio sam za Srbiju (kod njih su naznačili 20%) a kod nas zakon kao na divljem zapadu masu toga propustili, ne piše čak ni za zadnja stakla.
A ne no na avion :p
Nije avion ali moram priznat da mu se motor cuje kao Pratt & Whitney.
pitanje , ako bih sad krenuo da polazem A kategoriju , bih li morao ponovo ljekarsko da vadim , ili samo voznju da polozim
Moram i ja da polazem, koliko je ljekarsko? Dje se vadi?
+1 ljekarsko :mrgreen:
dubC-valjda oko 20e, zaboravio sam, a mozes na razna mjesta, vele najbrze u danilovgrad, a imas i odje na pobrezhje u dom zdravlja...
Cao, novi sam ovdje.
Imam jedan problem, vozim Audi A4 2.0 'turbo'. Neprestano me segaju Gnojevi, Bemveji 325 iz 93 godine..
U cemu je problem?
:(
<3
OOOOOOOOOOoooooooooooo :bravo:
ko nam je to do$ooooo?!!! ♥ ♥ ♥