He's more myself than I am.
Whatever our souls are made of,
his and mine are the same.
Printable View
He's more myself than I am.
Whatever our souls are made of,
his and mine are the same.
Pazi joj to srce. Jer u njemu si ti.
Svako je našao pravu osobu tek onda kad... zbog te osobe ne traži nikog više.
A kad sretneš svemir sličan tvom, tad počinje magija.
Ćutala je.
Na jednostavna pitanja je uvek najteže naći odgovor.
Više nije bila sigurna jesu li se prestali voleti zbog karata koje im je život podelio ili zbog načina na koji su ih odigrali.
Na kraju sve prođe, čak i ona ljubav za koju si mislio da nikad neće prestati boljeti.
I na kraju sve dođe, čak i ona ljubav za koju si mislio da te nikada neće dotaknuti.
Samo, molim te, nemoj ostati predugo tamo gdje ljubav nije dobra.
Vjeruj mi... Kad intuicija šapne: "Nešto tu nije kako treba..." - obično je u pravu.
Srce se nada, razum traži opravdanja, ali stomak... on osjeti ono što ti još ne želiš da vidiš.
Healers need to date protectors.
!
Mudrost sama po sebi je nedovoljan razlog za življenje, ukoliko nije bazirana na osećanju ljubavi prema drugima, i uopšte ljubavi.
After a breakup, the loyal one sits with the pain and heals, while the narcissist rushes to replace you, proving they never valued you, only the loyalty you showed.
Nobody watches you harder than the man that lost you and the girl he ran to.
Never confuse what you're offered for what you are worth.
Knowing a person loves you but can't love you properly is a painful situation.
Women care too early, Men care too late.
Ne diraj mi dušu. Hladne su ti ruke.
Leaving the man you love for the man you deserve is going to be painful.
Da li verujem u ljubav? Na prvo slušanje odgovor je ne. Na drugo slušanje odgovor je - ne verujem da iko moze da voli kao ja jer mene su "iskvarile" reči mrtvih pesnika i ponekog živog tako da je ono koliko ja volim dovoljno za svetlost.
In all the world, there is no heart for me like yours.
In all the world, there is no love for you like mine.
Poslednja si moja sinagoga,
moj poslednji Petrograd i Rim.
S Tobom, možda, mogu i bez Boga,
bez Tebe ne mogu ni s njim.
Kad vremena nema, ljubav je silovitija.
U meni su se opet smenjiivale kratke snivane radosti i duga stvarna mučenja. Misli o njenoj odsutnosti ili njenom prisustvu sustiizale su se, potiskivale jedna drugu, i nosile me kao talasi.
Podgrijana supa rijetko ima isti ukus.
Ljubav je vještina prepoznavanja-spoznaje.
Ono što prepoznajemo kao dio sebe (rezoniramo sa tim) i odabrali smo to kao svoj put, to volimo.
Опет сам те сневао! Као жалим што сан оде, те и ти с њиме! Како бих волео да то не беше само сан, сан и ништа више. Али хвала и сну.
Ostale su mi samo jeftine naslade, nakon što sam shvatio da sam izgubio ljubav svog života.
She got upset because of your ACTIONS.
You got upset because of her REACTION to your actions.
That's not the same.
1. Mi više težimo ka tome da izbegnemo bol, nego da susretnemo radost.
2. Psi vole svoje prijatelje i ujedaju neprijatelje, sasvim suprotno ljudima koji nisu sposobni za čistu ljubav i koji uvek mešaju ljubav sa mržnjom.
3. U zaljubljenima živi neki zaslepljeni egoista.
4. Nikada nismo tako nezaštićeni nego kad volimo.
5. Zašto se ne zaljubimo u nekog novog svakog meseca? Zato što bi na svakom rastanku morali da izgubimo deo našeg srca.
6. Ljubav je najpouzdaniji način da se prevaziđe sramota.
7. Mi ne biramo jedni druge slučajno... srećemo samo one koji već postoje u našoj podsvesti.
Čudno je koliko često srce mora biti slomljeno pre nego što ga godine učine mudrim.
Tu sam, ako želiš.
A soul-to-soul connection is worth the wait.
Your soulmate will understand you, appreciate you, support you, love you, heal with you & grow with you.
He/She is your best friend, safe space & calm in the chaos.
He/She will be mentally, emotionally, sexually & spiritually open with you.
Veze se često ne završavaju zbog velikih problema, već zato što niko ne želi da bude roditelj svom partneru.
Tu počinju da prestaju i poštovanje i privlačnost.
Be the Man she needs and she will be the Woman you want..
https://i.postimg.cc/zvtChY6v/6ec9ed...f79e150652.jpg
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Pokorni smo iz straha, a poslušni iz ljubavi.
Ako nema vere, nade i ljubavi, a odavno nema, traženje smisla je u zadovoljstvu, zadovoljenju nagona i površnih senzacija.
Neki drevni mudrac je rekao: "Kad nešto želiš u životu, najpre moraš razmisliti hladnim razumom, zatim toplim srcem prihvatiti, a potom čistim rukama izvršiti."
Strah leči vera, sebičnost ljubav, a žalost nada.
Mi ne volimo protivnike da slušamo uopšte. Od neprijatelja učimo, a ne od prijatelja.
Svako nailazi povremeno na neki ćorsokak. Važno je samo iz njega izaći. A kako ćemo izaći kad ne znamo kako smo ušli? Kad smo ušli i prepoznali da je to pogrešan put i ćorsokak, može se izaći. Ako nismo prepoznali, ostajemo jako dugo na krivom putu.
Osoba koja ode u besu uvek će se vratiti.
Ali ona koja ode sa osmehom nikada se više neće vratiti.
Someone can love you desperately with their feelings and still not know how to love you correctly with their actions.