Nemam pojma
Printable View
Nemam pojma
Comedy Central na broju 74 pustio signal...
Hoce li mi neko reci kako da otkljucam ove kanale sa hotbirda koji idu od 220 pa nadalje?!
treba da ti neko ko se razumije podesi desing A i desing B, mislim da ti je u tome problem i da si to poremetio. ovo se podešava kad imaš antenu sa dva oka pa ti je na jednom desingu eutelsat a na drugom hot bird ili astra u zavisnosti koji satelit hoćeš da ti je drugi.
na das ersteu FTA odbojka SRBIJA- NJEMAČKA.
Od 1.septembra Pink kanali
Ukljicili su Pink kanale, a jutros su mi rekli tek od 1.septembra, kakve budale rade u korisnicki servis, nevjerovatno!
I meni su isto to rekli, jutros sasvim drugo i saltajuci kanale vidjeh sa su ih pustili
I kod mene su pusteni pinkovi...
Vidim pustili su i Vijesti
ja sam vidio tek večeras da su pustili vijesti i da su izmijenili pozicije CG kanala. svaka čast za tv vijesti.
Raskinuo ugovor zbog slabog signala..presao na Extra TV...
Ima li neko da oce da raskine ugovor da uzmem od njega opremu i prevedemo vlasnistvo, posto mi se ne placa 40 eura za uvodjenje a imam svu infrastrukturu podesenu?
Ljudi,uzeo sam total 4.maja i jos mi nije dolazio nikakav racun :encouragement: Ne znam sta je u pitanju,nijesu mi nista jos gasili ali ovako mi odgovara :playful: Kome da se obratim da vidim za racun?
Stići će ti. Ja sam račune nešto kasnije počeo da dobijam. Mislim da ti neće ugasiti na tri mjeseca, makar je tako bilo ranije. A uplaćuješ preko žiro računa, tako da ti račun i ne treba.
@NekoIzMase; vidi, pojavice ti se poruka na TV dok gledas Total da nije evidentirana uplata, pa u roku od 5 dana kad ti se pojavi ta poruka prvi put a ti ne uplatis, ugase ti prijem. Meni se desilo da sam i uplatio, i da sam im poslao dokaze o uplati, oni iskljucise. Poslije par dana su se izvinjavali, dali grejs naredni racun. Ali to ih ne pere da su neazurni i bahati.
Ja im lijepo kazem, posaljite mi racun da stigne do desetog kad vec prvog saljete na postu... Oni se prave mutavi i cute. Meni racuni redovno stizu oko 19-og u mjesecu. Ja iz principa necu da placam bez primljenog racuna.
Necu ni ja da placam nesto za sta mi ne dolazi racun,principi su u pitanju.Ali ugasice ga pa ce biti muke dok opet upale.Ja u stvari i ne znam koliko treba da uplatim za ovaj period?Moze li da mi salju na mail racun?
Ove godine spanska liga 80 posto mecava samo na SPORTKLUBU PRIME tako da Total prioritet ostaje ipak...
Je li istina da Sport klub podrzava HD signal na Total TV-u?Ili je to neko prodavanje magle...
Dosla mi je poruka na ekran da ce vrsiti iskljucenja zbog neplacenog racuna,a racuna nema nikako?!Kako da uplatim ovog djavola da me ne iskljuce,i koliko da uplatim zna li iko?Uh,jada ovog,pi.
Po meni je magla, za sada. Kad se promijeni tehnologija emitovanja sa glavne stanice na satelit pa sa satelita (ko ono sto su pricali ranije da ce bit uskoro uradjeno; pa ne ispratih) onda mozda i bidne HD kvalitet. Ovako, ako dohvati HD ready je ok... (Bar sudjeci po slici koju dobijam).
Samo ih ti zivkaj. Evo i ja cekam da ih zivkam i da malo po "domacinski - burazerski" popricam s njima. Na temu prijema racuna!
ima li RTCG 2 na totalu?
na siteu ne pise da ima..
Emeni je od juce ujutru na glavnom risiveru poruka da pozovem korisnicki servis kako bih se pretplatio na kanal :) i to na sve kanale tako. Zvao sam ih 3 puta i samo mi uzimali podatke i niko nista da kaze u cemu je problem iako su svi racuni redovno placani. Dok na drugom risiveru sve normalno radi. Mozda neko odavde zna u cemu je problem da im javim da znaju :)
@Radja, Hvala na odgovoru ali meni se restartuje cio risiver i to samo kad gledam rtcg.
Ja ne znam kako vi dobijete te operatere ali meni se javi govorni automat,a poludjese me vise da mi oce ko poslati racun da vidim koliko treba da uplatim!
Pa jbt, uplati "ofrlje" tj. znaš otprilike koje pakete koristiš, puta broj mjeseci koliko duguješ... Eto...
P.S. Juče me poruka o dugovanju izluđela, da sam morao jutros uplatiti dugovanje... :)
Pa kod govornog automata ukucas prvo jedinicu pa trojku i onda pricas sa nekim od operatera :) ili fino odes do njih na Zabjelo ako si u PG.
kreće španska liga na SK-u.prenosiće sve utakmice što direktno što u snimku i to sve na SK-PRAJMU a u slučaju nužde poneka će ići i na SK+/u ovom prvom kolu na plusu će ići u nedelju od 19h BILBAO-BETIS jer će u tom terminu na PRAJMU ići REAL-VALENSIJA/. pošto će španska liga da zauzme SK-PRAJM onda FORMULA 1 i MOTO GP prelaze u ponudu osnovnog SK. Ovo je izjavio Nemanja Simeunović glavni i odgovorni urednik SK za tv vodič koji je danas izašao u večernjim novostima.
ima li kakve koristi da saljem mail nekoj od poslovnica?je li nekad neko slao?muka me da zovem,jer nemam bash prijatna iskustva sa njima.rijetko se javljaju a kad se jave strasno su neupuceni ka da ne rade u total tv.imam problem sa zamrzavanjem slike neka 3 dana,na 90% kanala...proba sam stare fore sa resetom risivera,vadjenjem kartice...ali nista ne uspijeva.
ja sam im nekoliko puta slao mail ali nikad nisam od njih dobio nikakav odgovor kao da ne postoje. ti pokušaj ništa te ne košta, možda budeš imao sreće pa ti odgovore.
za divno cudo su bili jako ljubazni i usluzni kad sam izlozio problem.signal je poremecen i rekli su da ce poslat nekoga.i eo dva dana me zovu,govorim im da sam na posao,da cu oko 6ura bit kuci,kazu da ce doc i ispale me.plus mi je vazda poneko kuci,imaju br.fixnog,recem im da nazovu,ali dzaba.slabo gledam tv,ali posto ima spanska liga na sport klub rado bih to ispratio.dako zavrse to do vikenda.
čuj se sa njima ponovo i neka ti daju broj telefona čovjeka koji je montažer odnosno serviser ttv u tvom gradu on bi trebalo da ti riješi problem, čuj se ti lično sa njim.
Ima li neko informacije o TTV internetu, kad startuje u CG? Ugovor sa Telekomom mi ističe ovih dana, pa da se trsim bijede i uzmem nešto novo...
Malo zajebavaju sa Premijer ligom. Prosle subote nisu prenosili Arsenal-Sanderlend, ove nema Man ju - Fulam. Znaci najbolje utakmice subotom u 4 prenose na SK 3,4,5...