Nek ih čuva, mora da im je gradonačelnik naredio tako... PIH
Printable View
Nek ih čuva, mora da im je gradonačelnik naredio tako... PIH
aok,sad previshe forsirate.. mozhda su malo pretjerali,ali to samo gest (za karte)
ko kazhe da i vas (varvare) nece ugostit` tamo..
pa i treba policija da ih prati,ne nego ce da ih puste da divljaju gradom...
Sve u maricu, pa po zubima :P
Jasta nego pobili, plus bi zavrtjeli na razanj i posluzili narodu na rivi umjesto cevapa.. :rolleyes:
Policija ce u Splitu da stiti gostujuce navijace isto ko i CG u Podgorici, a i manja ce biti mogucnost za incidente u Splitu, jer pretpostavljam da Varvara nece biti u ST koliko je Torcidasa doslo u PG
hakovan dio sajta varvara..... zapravo forum.
slucajnost ili...... hmmm
http://www.varvari.host.sk/phpBB2/index.php
kako bi mu dobro pukao onaj pendrek na struju u momentu kad je spustao ruku na dupe, nego to oni ostavljaju za nas, da nas smiruju, debilni panduri. sto bi rekao moj drug, bolje cerka qrva nego sin policajac
ispod šlema mozga nema...
Nemojte ljudi tako...
Pa skoro ste me ubijedili da ce Torcida biti lijepo vaspitana uz rijeci "Hvala", "Izvinite" tj. "Prosim" i "molim" i da ce doci u PG sa puno uvazavanja... Oni su huligani po definiciji...
Pa da prosetam sa njima, a? Ko me ono molio???
Nisam ja takav... Njima treba pendrek po ledjima i pravac Debeli brijeg...
A glavnica nije jos dosla...
nasa policija tako blagonaklono gleda sto neki navijaci imaju nozeve ;) al jebiga oni su iz splita, PIX
mugiju nema nista kontra splita izgleda, smrda!
http://www.glasdalmacije.com/?show=0&article=2268
evo i Hrvati javljaju da im je puklo.
cuo sam da su ove ****** pravile sra.nje na trajekt u kamenare i da su ih kamenovali u grbalj...
Sa Torcidinog foruma :
djo
Nema potrebe da vam bude tol'ka frka. Jes' da idete u jeku turisticke sezone i da ce pun ***** Beogradjana biti na moru u to doba, ali crnogorska murija ce da vas cuva kao koale, tako da grad vi necete ni da vidite. Sprovesce vas pravo sa granice na stadion, a mozete da ocekujete jedino usputne zasede ako neko ima muda da vas napadne preko murije, a najverovatnije samo kamenovanje. Varvari su smesni navijaci, kao huligani su jos smesniji, a veca opasnost vam preti od lokalaca, bilo da su oni pro-srpski ili pro-crnogorski orijentisani. A posto, kao sto rekoh, verovatno necete videti ni g od grada, ne preti vam ni od njih opasnost jer takvi likovi jednostavno ne akcijaju.
Najozbiljnija grupa u Crnoj Gori su Delije Bar, koji sa ostalim Zvezdasima iz CG mogu da skupe 60-70 pravih, ali i oni su nepozeljni u Podgorici, tako da i sa te strane moze da bude zanimljivo.
Eto, mislim da sam vam napisao najkonstruktivniji post na celoj temi, i da iz njega mozete da izvucete najvise korisnih informacija. Pa vi sad brisite ako van to vridja ajducku cast i dostojanstvo.
ima jedan preslatki iz torcide,tetovaza, plocice, uh... lutka mala!
Prvi fizički obračun između navijača Hajduka i Budućnosti dogodio se u četvrtak u 13 sati u parku nedaleko od hotela Crna Gora gdje su smješteni splitski nogometaši.
Bilanca sukoba je jedna "razbijena" glava, i to Hajdukova navijača.
- Došli smo prijatelj i ja automobilom iz Splita, a u trenutku kad smo skinuli tablice prišlo nam je 15-ak momaka - ispričao je za Glas Dalmacije napadnuti Milan sa splitskih Plokita.
- Kazali su nam "Ustaše, gdje ćete?!", nakon ćega su dodali da im se ne sviđamo. Nasrnuli su ti 20-godišnjaci na nas, a jedan me je kad sam se okrenuo udario šakom u glavu - pričao nam je rastreseni Milan.
Policija je tek potom intervenirala, napadači su se razbježali, a hajdukovac Milan morao je na šivanje kod liječnika "bijelih" dr. Jurice Rakića.
- Dobro sam, oko mi se malo zatvara, no na utakmicu idem. Ovo je žalosno, nikoga nisam ni krivo pogledao. Nisam imao ni nikakva obilježja... - zaključio je Milan, prva "žrtva" utakmice između Splićana i Podgoričana.
Do tog je trenutka u glavnom crnogorskom gradu bilo sve iznimno mirno...
ja sam se zaljubila... :monkey:
Pravo klosharche, dako ga dobro isklepecu nocas