Ko zna, možda. I za ovo sad je pisalo "na veliki zahtjev građana, blabla"... Sa druge strane, imaš ovaj rani booking za letove od 30.marta. Ili, nešto od promo akcija Air Serbia-e.
Printable View
Nije isključeno da neće još nešto dodati... Milano i Pariz bi pali sjajno... :)
London je lijepa destinacija, ali 100 eura za vizu, premnogo. Dzaba jeftin let.
Hrvatima su vize ukinuli u martu 2006. Je li doslo vrijeme na nas?
Ako znamo da su prije 10 dana tačnije 12 novembra objavili da od 19 novembra ove godine prije 3 dana) postoji mogućnost da državljani Crne Gore pored on line apliciranja za vizu mogu i platiti vizu VISA i MASTER karticama online mislim da nije došlo vrijeme da nam skinu vize.
Moraćemo se zadovoljiti što ne moramo da idemo u Beograd niti da čekamo ispred konzulata u Podgorici već se može i aplicirati i platiti preko njihovih sajtova i onda u zakazano vrijeme odete da vidite kako ste prošli :)
Prije se i Stockholm pominjao. :disturbed:
a što mrzim ovo - za 27 eura, a onda se dodaju takse kao da nisu obavezne i na kraju ispade najjeftiniji let za oko 100 eura + viza 100 + transfer sa aerodrom do Londona i nazad i eto ti min 250 e u startu, low cost zar ne ?
Pa trebalo bi da su u tu cijenu takse uracunate. Bar je tako bilo za brisel. 17e karta sa svim taksama uracunatim.
Ma jeste tako-uračunate su takse ali se kofer plaća dodatno.Za te pare ima samo dozvoljen kabinski prtljag od 8 kg čini mi se(ili 10 zaboravio sam sad) .
Dakle za ovih 27 € imaš let i jednu torbu sa sobom da uneseš određene težine i veličine-sve ostalo tipa kofer,posluženje u avionu pa i štampanje karte ukoliko je ne isprintaš sam ,sve se to dodatno plaća.
cu da nam britanija ukine vize, pa to se ni u kuloarima ne pominje. a ovo je minimalna karta pocetna, bice makar duplo veca ako ne i trostruko u narednom periodu, i to u jednom pravcu, ne vjerujem da ce ispod 100-150 bit povratna.
A nešto kad razmislim ako su uveli liniju za London iz Osjeka dako se i ova održi ali mi stvarno nije jasno da nam uvedu liniju za zemlju sa ograničenjem viznim za nas plus što ta viza košta100 € a imaju tolike linije za sve žive gradove Evrope.
Pored toga jeftine karte skoro po pravilu se nude prve godine-evo vidimo da za Brisel nema danas 4 mjeseca prije početka letova jeftinije karte od 45 € po pravcu.
Mnogo je bolji efekat koji ova i slične kompanije imaju na nacionalne prevoznike koji snižavaju cijene i može se upecati baš povoljna karta.
A da li se neko od vas zapitao da su oni uveli liniju zbog drzavljana UK, a ne zbog drzavljana CG? Vise nego ocigledno:
http://www.mvpei.gov.me/rubrike/konz...Sjeverne-Irske
Sent from my 9790
Kakve takse? Aerodromske takse su uračunate u cijenu karte kod svake moguće kompanije na ovom svijetu, od RyanAira do Montenegro Airlinesa - a to se jedino kod balkanskih turističkih agencija takse plaćaju odvojeno. Kad ti piše 27 eura, to znači da je cijena 27 eura.
Od aprila do oktobra treba ta linija da radi i u sezoni svakako da će biti ljudi iz UK ali ako odavde niko ne leti u aprilu i maju isto tako i oktobru nema leba od te linije.
Evo iz Dubrovnika easy jet ide za Pariz,Berlin,Rim itd ali samo 2 mjeseca jul i avgust.
Pa vjerovatno su promijenili cijene, što u RyanAiru vrlo često rade, ili je cijena 27 eura za neki kasniji let - u avgustu ili septembru.
Tvoja poenta je bila da su na RyanAir-ovom sajtu prikazane cijene bez taksi. Ja ti ponavljam da je to nemoguće, jer cijena koju dobiješ nakon pretrage je cijena koju plaćaš u poljednjem koraku rezervacije.
pregledao sam cijene i za avgust i za septembar: tad su jos skuplje :D
nek neko provjeri i demantuje me:
https://www.bookryanair.com/SkySales...c=en-gb#Search
ja tu od 27e nisam vidio...
Istina, ja samo nađoh iz Londona za Pg 34 eura 3. juna. Ili se malo igraju s cijenama, ili su ostavili tipa 5 sjedišta od po 27 eura koja su prošla isti dan. :) U svakom slučaju, siguran sam da gospođa nije mislila na kartu bez aerodromskih taksi kad je pomenula cijenu od 27 eura.
Pa ako ste pratili i za Brisel je bilo tako-vrlo su bili rijetki datumi kada se moglo potrefiti da bude i u polasku i u povratku karta 16.99... Takodje, cijene ce sigurno da variraju kako bude vrijeme prolazilo, ne nuzno navishe...
Spustice do aprila jos za poneke datume pa će ljudi potrčati da kupe - ima preko 4 mjeseca da polijetanja prvog za London,daće oni poneku kartu po tim najavljenim cijenama.