pitanje za posjetioce. Može li se sad otvoriti pay pal a da stavite adresu kao da ste iz slovenije? i da onda povezete karticu iz crne gore?
Printable View
pitanje za posjetioce. Može li se sad otvoriti pay pal a da stavite adresu kao da ste iz slovenije? i da onda povezete karticu iz crne gore?
Ne moze. Detektuju karticu... Mora entropay.
to sam davno uradio i sad imam prihvacen račun.znači ukinuli ,zato je ta muka
Neće nam se spuštati granica ispod 150 jer je ta granica stavljena da bi nam carina bila u skladu sa EU pošto je (navodno) cilj vlasti da uđemo u EU. Jedino što mogu je da povećaju pregled ili da pošta uvede neku naplatu po težini paketa, ali carina nam neće ići ispod 150€.
Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2
I ovaj 1 eur uzimaju bez razloga, tako da ne sumnjam da ce jos nesto izmisliti. Jos ako privatizuju postu...
Mogu li jha da se registrujem u Srbiju,a da mi stize u Pg.Interesuje me ,jer mi je majka drzavljanin Srbije i ima kartice konkretno Bance Inteza?
Mozes da kazes prodavcu na koju adresu da salje a mislim da mozes i da stavis na paypal nasu adresu.
A kad ce paypal u CG ima li sanse da to bude ove godine?
Milane? Tarot? :)))
vezao sam racun iz NLB banke za moneybookers nalog, kad povucem 100 evra na racun ukupna provizija je 8.8 evra.
moneybookers treba da uzme 1.8 evra, nlb banka uzima 2 evra, ne znam ko uzima 5 evra?
zasto moneybookers uzima proviziju 6.8 evra?
ako vezem racun neke druge banke za moneybookers, hoce li moneybookers da uzima proviziju 6.8 evra?
kolika je vasa provizija kad povlacite pare na racun?
Stavi samo SWIFT od NLB i tvoj IBAN i imaj samo jedan racun na MB. Po tarifi NLB uzima 0.5% (min 2 eur) za priliv
http://www.nlb.me/upl/prilozi/NLB-Ta...djani-3117.pdf
Pisi im na [email protected] mada na izvodu mozes da vidis koliko je uplaceno i kolika je provizija. Ako ti MB uzima vise obradi se supportu.
Moze li da se radi withdraw direktno na visa karticu koja je vezana sa MB odnosno "Credit/debit card" ili mora da bude ono "Bank account" sa IBAN i SWIFT?!
Ne moze na karticu
Znaci moram do banke po swift i iban :(
Hvala Sale.
I na kraju zna li se kad ćemo ući u taj gadni PayPal ?
Hoće li nas ubaciti u neku novu grupu pa da ponovo čekamo neku zemlju da ispuni uslove?
Kakva grupa i kakvi uslovi? Nema uslova!
Quote:
Reagujući na novonastalu situaciju, Ministarstvo za informaciono društvo i telekomunikacije kontaktiralo je menadžement kompanije PayPal-a i u njihovom odgovoru, obaviješteni smo da je ... jedini kriterijum veličina tržišta države.
Mi kad uđemo u PP sistem, PP tada neće ni postojati.