evo do sad je bilo moguce :wink:Quote:
Originally Posted by Iz_dana_u_dan
Printable View
evo do sad je bilo moguce :wink:Quote:
Moguce bogomi. Jedan set guma za cijeli GP vikend.Quote:
Ljudi, iako Ferrai vraća kvalitet, opet taj bolid treba da ima problema sa gumama. Na prošloj trci polse 17 krugova Schumijeve gume su bile...ćelave! Motor je prejak.
Do barselone ce valjda i gume bit na zadovoljavajucem nivou.Quote:
Originally Posted by Fabia_Elegance!
Pa na GP Bahrein su stigle i nove gume i novi bolid.
ljudi nista nije savrseno
williams ima sa aerodinamikom
reno je imao sa snagom (prosle god ne znam kako je ove)
tako i ferrari sa gumama
Renault ima najslabiji motor ali možda najbolji aerodinamiku. Renaultov motor daje 890 KS.
Da,da radili su u pauzi na razvoju guma, ali svoj maximum Bridgestone ce dati tek na GP Spanije.Quote:
Originally Posted by Fabia_Elegance!
I one su jedini faktor koji pomaže za još jedan naslov. Vraća se Ferrari i nervozni Schumi je tu.
Lijep avatar, konacno evo i cure koja prati F1 :)Quote:
Originally Posted by McLaren^Girl
Pravila su ista za sve. Da su glupa, jesu, ali su za sve glupa.Quote:
Originally Posted by hercules
sto ces oce da smanje dominaciju ferrarija pa ce sve uradit da bi to postigli ko prije 2 je godine uvatili su ferrari nespreman ali zato se prosle godine osvetio
F2003 je bio dobar ali i MC Laren MP4 17 je bio konkurentan. F2002 je bio najbolji bolid svih vremena.
F1 je počeo da bude dosadan a sad nije tako.
Ja kazem samo da ih donose zbog ferrarija :)
Montoya ne smije ni u Imoli......nije nervozan jer čeka sina Sebastiana koji tada treba da rodi.
Kakvi su mi to sminkeri, da nece i on kao Bekam da zakupi cijeli sprat bolnice da mu se zena porodi u miru. Seljaci, Sumi i Rlaf su vozili iako im je majka bila umrla. To je profesionalizam brate!!!!!!!
Quote:
Originally Posted by hercules
Ne samo vozili nego je Mihael dobio tu trku tj. bio prvi.meni je iskreno formula dosadnija sada, od ove sezone neshto je sirotinjska nekakvi pecki vozachi, ne kazem da treba sad ferari, reno, bmw, meklaren stalno da dobijaju ali je ipak bilo zanimljivije kad su njih 2-3 bila u konkurenciji, a sad me nebi chudilo po ovim novim pravilima da onaj indijac bude prvak:mad:
Ljudi, ništa prije pete trke.
bolje mu je neka i ne dolazi jer i onako ne moze nista ucinjet za titulu a sto jes jes moze za team
Ja bih preporucio da Montoju malo cesce salju da igra tenis...
Hehehe, ovo me sad podsjeti na moga druga, u periodu dominacije sumahera jednom kad se povrijedio na fudbal pozelio je da se ne oporavlja jedno 10 godina, nego to mu je bila zelja samo neostvarena :D
Neka coce tu fintu smo vec culi
a svaki vozac ima svoj uspon i pad
tako da ne moze svaki put svako vozit vrhunski
a ne zaboravi da je prie 2 godine montoja jedini bio koji je prosao sumahera na pramcu
kad je i sumaher izjavio ako bude montoja bolji od njega na kraju sezone da ce odustat od voznje
Samo cu te pitat ko je pored Shumahera jos bio prvak a jos uvijek se trka?Quote:
Originally Posted by Chogo
Dje je on sad,u kakvoj je formi itd.???
Mislim da ces ti tu "foru" malo cesce slusat...
Meni je Montoya mio i sve to ali...
Montoya može jedino da mu puši onu stvar.
I to samo ako Schumi mu daje cucu!
zato ti kazem da svako ima uspon i pad i ne traje svakome isto to je bio neki uspon te godine a sad je montoja katastrofa
i tu se ne moze nista