bolje to nego da vidis kako sahranjuje zive ljude
Printable View
bizbijev fan klub se povecava :)
Zadnjih 60 postova - 45 pisu o meni osobe koje su me kao stavile na ignor.
Na svaki moj post oni stave view post da vide sto sam objavio i onda na to isto komentarisu.
ahahahahahah :D Ja sam zadovoljan statistika je dobra - moj jedan post 60 vasih i tako ima vise clanova i caskanja.
Legenda kaze da na ovaj post niko nije stavio view post :D :D :D :D :D :D :D
-------------------------------------------------------------------------------------------
Niksic.
https://s8.postimg.cc/bjbxe04px/1531829090-_UDES.jpg
U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros sat i po iza ponoći dogodila na bečićkom bulevaru poginuo je mladić Miloš Vukomanović (25) iz Srbije, dok se ljekari bore za život djevojke Snežane Rudinac (24), takođe iz Srbije.
Riječ je o turistima. Oni su prelazili bulevar kada je na njih naletjelo vozilo budvanskih registracija. Mladić je poginuo na licu mjesta, dok je djevojka u životnoj opasnosti.
Uviđaj je na licu mjesta obavila budvanska saobraćajna policija, a na licu mjesta je bio i kotorski tužilac.
Vozač automobila E.A. (23) je zadržana u stanici policije.
izvor: www.vijesti.me
Strasno...
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
E ovo je pakao sto se radi...
Još jedan...
U saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila na putu Podgorica-Kolašin, u mjestu Lugovi, stradao je V.P. iz Niša.
On je preminuo na licu mjesta, dok su dva maloljetna lica, koja su se sa njim nalazila u automobilu, prebačena u Klinički centar Crne Gore, saopšteno je iz policije.
Do nesreće je došlo kada su se sudarili kamion registarskih oznaka PG-GE870, kojim je upravljao Podgoričanin A.M, i automobil niških registarskih oznaka (NI-067NB) koji je vozio V.P.
izvor: www.vijesti.me
zaspao garant
Ljudi nijesam to mogao vjerovat da se u voznji moze zaspat dok mi se nedje prije pola god desilo, znaci mm su me spasili da se ne zakucam u kamion...
Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk
nisi vjerovao? a toliko ljudi izginulo jer vozac zaspe... meni se desilo dva puta na auto putu da mi se bukvalno oci same sklope... srecom tada je u autu bio brat samnom pa je primjetio...
od tada cim malo umora osjetim, stajem, odmor, kafa, slatko...samo da me nesto rasani...nema vise ispitivanja granica...
vozac autobusa mi je jednom zaspao na auto putu, dobro smo prosli...da nije slomio retrovizor prvo, ko zna dje bi zavrsili...
Vidjecemo sta ce biti za ovo sinoc u Bd. Udarila i pobjegla.
Cerka Adrovica sto drzi hotel, valjda je bivsi policajac i cuda. Zato su i inicinali. Kazu sinoc da je to prizor bio. Jedan taxista krenuo da pomogne i samo se vratio kaze to se nije moglo gledati momak skoro na pola presjecen.
Sent from my iPhone 8+ red using Tapatalk
https://s8.postimg.cc/bwdfed9wl/IMG-...433bdad-_V.jpg
Što je ova muka?
Evo vam info iz prve ruke, osobe su nalecele na njeno auto, izvan pjesackog prelaza.
Sto se tice spavanja ni ja nisam vjerovao, do prosle godine kad sam se spustao sa Biogradskog prema PG, taman kroz onaj lijepi kanjon Morace, 2 puta sam sanjao, kako sam dosao do PG to ni sam ne znam, od sad na prvi umor sto veli EKV energetsko pice i nesto slatko, pa nastavljam dalje...
@ Ovaj policajac je pao prije 2-3 dana valjda, pise da je taj dzip pokusao nepropisno da skrene, nisam siguran da je to tacno, jer stalno skrecu lijevo odatle, ali eto moze se provjerit, inace dosta za8ebana krivina i veoma los asfalt, a vjerovatno je i policajac isao preko ogranicenja...
Sinoc oko 02:20 sam bio u budvu, na kruzni je bila sva moguca policija koja postoji, i zaustavljen saobracaj...ali kako ne vidjeh nikakva kola slomljena, mislio sam da su uhvatili kakvog krimosa...
a vidio sam onda i mrcenog taksistu...
Bas uzas...pa ona ih je udarila i pobjegla sa lica mjesta??
Pogledaj dje ih je bacila - mogu mislit koliko je isla.
https://s15.postimg.cc/4u3enrpjf/372...39592704_n.jpghow do you print screen
Vidim ne pominje se, juce popodne kod Beagla(ili DPSa kako ocete) na onaj pjesacki auto sa 2 velika udubljenja na sofersajbnu i policija tuda, zastoj, ne procitah nidje vise o tome
vjerovatno neko iz vlade
Nije, tranja neko auto al fino mu sofersajbna oznacena, filmski.
Sto se spavanja tice i meni se 2 puta desilo na autoput, jednom u Njemacku dok sam vozio ka hotelu i jednom u Hrvatsku, pa stao i odspavao 15 min i ok bi, taj mikrosan je dovoljan da poginete bez problema, a ono osjecas jesi umoran al neces zaspat, ne *****, od monotonije malo po malo sporije trepces i ode, cak sad kad sam se vracao iz Beca i BGa bio sam blizu toga jer sam slabo spavao ali slatko nesto, voda, kafa i izgura se..