bas mi je nejasno ovo sa nadalom.
mislim, svi "strucnjaci" sa cdm foruma su mu predvidjali kraj karijere na svim podlogama osim sljake...mora da se opet dopinguje.
Printable View
bas mi je nejasno ovo sa nadalom.
mislim, svi "strucnjaci" sa cdm foruma su mu predvidjali kraj karijere na svim podlogama osim sljake...mora da se opet dopinguje.
Evo se javila Stanija(nickname) sa pametnim komentarem:D
-26ti masters
-9 titula uz 15-0 skor na tvrdim podlogama ove sezone.
-dominacija!
red je da mu kazem bravo rafa. dobar si momak :)
5 masters ove godine, 3 na hardu. Cini mi se da mu je ovo 9. titula. Uzeto 2000 poena u dvije nedelje.
http://1.bp.blogspot.com/-rY5CRefEpM...rafa_nadal.jpg
Cigance. <3
http://www.cdm.me/sport/tenis/kovini...ama-za-us-open
idemo danka:tennis:
drugo kolo je prepreka, ako prodje mislim da ide u glavni zrijeb!
Danka za istoriju
Najbolja crnogorska teniserka Danka Kovinić igraće danas, u prvom kolu kvalifikacija za glavni žrijeb US Opena, protiv Gabrijele Dabrovski iz Kanade, 206. igračice na svijetu.
http://www.img2.cdm.me/sites/cdm.bil...13_2971750.jpg
Kovinićeva će tako postati prva Crnogorka koja je pokušala da se domogne glavnog žrijeba na nekom Gren slemu, a kako trenutno bez sumnje igra najbolji tenis u karijeri (pokazuje to i pozicija na WTA listi) imamo pravo da se nadamo da može i stići do najveće scene.
Advertisment
U slučaju prolaska u drugo kolo Kovinić će se sastati sa boljom iz meča Kanađanke Saron Fičman i Astralijanke Monik Adamsak. Upravo bi Kanađanka mogla biti najveća prepreka na putu ka US openu. Fičmanova je trenutno 96. igračica planete i druga kosturašica kvalifikacija, pa bi Danku eventualno čekao lakši posao u trećoj rundi.
Da su iznenađenja moguća pokazala je i Kristina Pervak koja je jutros eliminisala prvu favoritkinju kvalifikacija i nekad 13. igračicu planete Šahar Per.
Danka će inače na teren u 17 sati!
IDEMO DALJOO!
Moze li se pratit ovo dje
Sent from my zastava750
Hvala kolega
Sent from my zastava750
eto ga brejk, sad da se ovo privede kraju.
1:0 za Danku...
Sent from my zastava750
eto ga prvi set:)
sad gledams statistiku,samo joj je procenat osvojenih poena na drugi servis malo slabiji,ovo ostalo poprilicno dobro ide :) idemoo
samo da potvrdi sad brejk da se ne muci jer i ova Fičmen po planu dobija 2:0. Sjutra pada odluka oce li igrati US open!
kako bi bilo dobro kad bi imao stream sjutra
Nema, na AO ima, ali samo nekoliko terena, ostali ne prenose kvalifikacije.
Valjalo bi nema sto;)
Sent from my zastava750
Neka se ona kvalifikuje pa neka ne bude prenosa ni u prvom kolu glavnog zrijeba, to bi znacilo da je dobila ne previse poznatu i laksu protivnicu :D
ali tok njenog meca i ove fishmanove je bukvalno isti :D
prvi set 6:3,ova je sad na svoj servis povela 4:0 a i danka ima svoj servis :P
Osasavi ona ovu...:)
Sent from my zastava750
kakav poklon 1,50
Sjajno sjajno samo naprijef Daljo!
U koliko igra sjutra da se isprati kako tako..
Sent from my zastava750
znace se veceras kad izbace SOP, ne vjerujem prije ponoci da ce okaciti na sajtu.