Iz raznih medija [Edicija 2025]
Kad će SDT procesuirat Đuku iz EPCG i zašto neće?
Vijesti ovo objaviše danas i odma dizanje Milutina zbog “ravnoteže među zvezdama”
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...bc5ad567e4.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
Iz raznih medija [Edicija 2025]
Quote:
Originally Posted by
NetworkMaster
Direktor Turistickog centra Puric podnio ostavku. Moralan cin... dalje Još jednom je naglasio da su žičara i skijalište imali svu propisanu dokumentaciju za rad, uključujući: važeća rješenja i dozvole za prevoz putnika žičarom, zapisnike inspekcijskih nadzora, izvještaje o ispitivanju čeličnih užadi, urednu evidenciju rada instalacija, izvještaj o elektroinstalacijama, privremeno odobrenje za rad skijališta za 2025. godinu, kao i izvedbeni projekat rekonstrukcije žičare Savin Kuk 2 iz 2015. godine.
E sad VDT i vjestacenje nastupa da vidimo ko je dao dozvole za ovo?
Info za zicaru na Lovcen tamo ljudi nikad ne znaju kad ce da rade imaju neke talijane kod kojih je BEZBJEDNOST na prvom mjestu tako cesce puta radnici dodju pa onda ne rade sa turistima nego druge poslove u vezi odrzavanja ... sad ne rade do proljeca ne daju talijani al bi zato gazde voljele da rade :))
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Cini mi koleginica, a ti si nas prosle godine upozoravo da se ne vozimo žičarom a moj muz zapeo bio… Dolazi drugi kolega isto veli sjecas li se kad si mi rekao da se ne vozim…
Kad sam bio klinac prvi put sam sjeo na tu žicu. Skijao, bordao… Znam i da su jedno vrijeme funkcionisali na principu pukne onaj veliki točak na startu pa ga noću vare pa sjutra ponovo dok ne cikne pa noćno varenje. Al tada se upravljalo rizicima…