Ja imam frizuru ka' Jašar.
Printable View
Ja imam frizuru ka' Jašar.
Jašar taštine.
Vratio bi ja te frizure svima.
Tripleta jarane napade li onu zensku, ne zaspijevamo doma dok se ne javis. Pratimo te ka farmu.
Kako je ovo cojek napravljen gledam sad neka gola zena na farmu meni nekakvi cudni osjecaj u stomak.Uz to i spolovilo ustaje odma, pa fokusiraju neku pitu sa tikvom odma ogladnim.Pih.A i jedno i drugo je precijenjeno i zgodna zena i dobra pita.Ronio bih u okean sad.
Kako pita precijenjena, moj smrtko?
Nije dobra za liniju a i bolje je kilo pomorandzi od osamnaest cenata pojesti.
Think tank . . . iz fotelje ( . . .a još je bezbjednije od pomorandži - kažu na tu istu televiziju)
Isprobano, Glad u jednom paketu... što će njoj gaće?
http://ootdmagazine.com/wp-content/u...ne-650x434.jpg
eo ni policija da me kršteno zaustavi no kad me viđe maše da prođem ka da sam gubava
Što se nisi zaustavila i insistirala na kontroli? :D
zato što, kad me je vidio, faca mu je bila ko da mu se prikakilo ahahaahahahahaha
I dalje kad vidim ovu temu mislim da pise Izrežite misli i osjecanja.
tus, dorucak... divan dan, d i v a n
"Dan osvanu a ja Skadar, zle me sile pretvorile u gomile, do temelja porušile. Tri godine tako one mene lome, a ja više nisam kadar da se zidam i survavam niz litice,
Gojkovice ,
mlada Gojkovice…"
NErviraju li vas gosti koji se dva puta najavljuju, pa dva puta otkazuju? A sve se spremilo, pecenje, kuvano aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
treći put bi imali sok i kafu :)
Gladan sam.
Ne vjerujem ti, DJuzla -.-
Saberi a zatim oduzmi,pa opet ispocetka.
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...b433170f88.jpg
cekajuci smotuljke...
S.Romero, F.Ronkalja, R.Funes Mori, M.Musaco, M.Roho, E.Banega, M.Kraneviter, A.Korea, P.Dibala, P.Pjati, L.Vieto
Dosadeeeeeeeeeeeeeeee oveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ko bi vama udovoljio....
nisi svjestan kako nam malo treba 😊
dobro jutro, zezalice malene, divan dan vam zelim 😊
Kako sam mrtav, sramota me, 3h sna
život je lijep, majke mi moje bose
Guten morgen. U 11:41 poce da mi zvoni telefon ka manit, pomislih da se pokvario. KAd ono tapatalk, u isti vakat vas jedno pet, sest piskarate po nesto. Tacno sam ima osjecaj da ste se probudili nedje na gomilu. Ako ne pane kisa odoh da malo pedaliram, ja i biciklo malo u setnju :p
^^/ taka sam ti i sama, ako ne pane... samo motor-ciklo... baš sam se uželio.
Neka ga ne mari...