Legitimisu i maltretiraju djecurliju koja bi mogla pocet time da se bave, opet, isto to rade i u PG
Printable View
Vala inspektori za narkotike koji su u regulative njih pošalju da legitimiše nekog klošara sa par grama vutre a ovi drže puteve droge savršeno.Mislim znam zbog jednog što je bio na to mjesto i to BP.Meni mediji ne trebaju za te storije.
Koridor se pravi kad se nešto diluje sve se zna okle nekom u muriji ferari.No znaš kako ovi nesretnici što idu po nalog u Cetinje da kao ali kao se štogođ radi samo ispunjavaju naloge sva sreća reko sva sreća pa još nisu i stoka koja se iživljava kako ovaj gore napisa jer su poprilično svjesni situacije.
Opasniji su sjeverni krajevi od cetinje... berane ,gusinje ,rozaje ... no aj sad ubio ih glas
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Moglo bi da ide sad malo crnog humora ali preskočiću [emoji846]
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Nema to veze sa Cetinjem, izbjegavaju generalno da rade u svom gradu, ako su manje sredine. Posebno razumijem Cetinjane sto biraju PG I primorje. Vrlo malo imaš i u KO, TV lokalnih policajaca. Svi su sa strane. Ukapirah da su i ovi novoprimljeni rekli da ne bi radili u svom gradu, bas u pomenutim opštinama.
Sent from my Pixel 9 Pro using Tapatalk
ВШУП у Земуну је било легло из кога су излазило све и свашта. Почетком 90-их одатле су ишли у Цирих да продају жуто. Не само они, него и многи други земљаци. Многи се никада нису вратили. Један од најјачих је био један Подгоричанин(убијен је прије 5,6 година), са те школе наравно. Плате 10-ак марака, а он донесе 300-400 хиљада. Колико је ишло мурији Бог зна. Са те школе је и један опскурни лик који је врло, врло близак Психу и упртљан у све јаке комбине тамо. Почетком 2000-их сам био у Будви са тадашњом дјевојком. Увече била нека кишица, и ујутру неђе 5, 6 сати пуче нешто катастрофа. Ја реко гром или нешто. Наравно, пробудио се и нема кише, нема ништа. Ја на балкон, кад нема пола мерцедеса. То је било испред једне од кућа одмах после семафора који води ка Тивту. Срео сам тих дана једног момка из Никшића пито ко је лик, рече ми да није можда радиоактивни материјал радио. Можда. Остало све.
Radili su ka obezbjeđenje u Zemun studentski dom diskoteku, a bogme i po SKC-u jednoga znam iz BP završio je višu policijsku.Ubijali su ljude od batina čoporativno njima nijedan nalog u ubijanje od batina ispod časti nije bio.Znali su ljudima da uzimaju lične karte iako samo policija na to ima pravo.
Eto to nam je izgleda takav profil sastav u policiju.
Ne znam jesam li 3x ušao na ovaj portal,ali ovo...
https://www.dan.co.me/vijesti/hronik...m-danu-5329148
ДАН - (AUDIO/FOTO) Kavčani uživo pratili SKY suparnika: Škaljarci pominjali Jovicu, Dačića i poruku od Vučićevog brata https://share.google/DtQaI0YJg8DecdOk7
Knezevicu da je stvarno zelja boljitak I prosperitet Zete I Botuna, nudio bi im rabotu I pomoc od drzave. Mogo bi bit nesto kao Palma. Ovako im nudi besplatno lezanje I nista drugo. Zasluzujemo da imamo vlast upravo onakvu kakvu imamo.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Сад се сјетих још једне ствари.
Наиме, било је неко тијело КОД, које су годинама водили Никшићани са ВШУП. Буду годину, двије и предају наследнику. Шта је то? То је као да ја теби продам стан и ту би требало све да се заврши све, али не. Ту ускаче фамозни Код и узима % од свих продаја, замјена, свега. И на толико кревета можеш мислити које су паре било. Испод 150, 200 хиљада нису мање узимали. И то је трајало тако док се није појавио један алави суграђанин који је клепо све редом, па и земљаке. А клепање земљака није баш популарно. Вјероватно због алавости није дао тал коме треба да да, то је пукло и за ликом је била издата потјерница.
Alfa i Zeta muzjak
https://portalluca.me/wp-content/upl...vic-mandic.jpg
Pa i nismo baš tako blizu ulasku u EU kao što se priča
https://i.postimg.cc/MZRtsR7m/IMG-20...164321-932.jpg
Ima ođe još masu posla...
Prijatelju pauki
Mi ne ulazimo nas unose i to je cinjenica
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Наравно да има још доста посла.И кад завршимо сав технички дио остају два веома битна политичка питања.
Један је ријешавање питања шб Јадрана са Пленкијем, а друго је да обезбиједимо довољно велику подршку француског Конгреса (заједничка сједница Сената и Парламента) за ратификацију.
Треба нам најмање 60% од оних који би се појавили на сједници да гласају за, што се може обезбиједити.
У противом би ишао национални референдум, гдје стојимо боље него икад али још увјек не стојимо довољно добро 41% је за а 49% против, и гдје треба још доста радити на кампањи.
Спајки се сад фокусирао на Њемачку и тамо је изгледа добио добре вијести, али по мени главни фокус сада треба бити на Француској.
Зато је моја процјена да би то могло бити до краја деценије.
Maloljetnik uhapšen zbog grafita na zgradi Ambasade BiH u Podgorici i nacističkih simbola na tabli posvećenoj Hanuki
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...vecenoj-hanuki
Sent from my iPhone using Tapatalk
Једино што није готово је како детаљно до краја да се одглуми нека тобож процедура. Који ће им реално куратз ЦГ енивеј без да лимитирају руски утицај на јадрану.
Ko ce biti kriv ako ne bude to tako kako ste zamislili? Premijer, političari, zapad? Momentum je dobar danas, oce li biti za dva mjeseca niko ne zna. Neke stvari su se poklopile - da imamo političku stabilnost 4 godine I volju da se ovo usvoji sto zahtijeva dvotrecinsku I tropetinsku, EU je neophodan primjer, geopolitika. Sa druge strane potcjenjujete ljude u sistemu koji ginu da se administrativni posao zavrsi. Ima tu pojedinaca u svakom ministarstvu, koji su radili danonoćno da se ovo spremi. Kod nas je najlakše reći sve je to gotovo, drugi su nam sve završili, vjerujte da ima šefova pregovarackih poglavlja I ljudi koji rade sa njima da sedmicama i mjesecima rade prekovremeno kako bi se uskladile stvari. Sto ce se desiti ako u Francuskoj pobijedi Lepen recimo, oce li izglasati njihova skupština da udje CG? Oce li nas na referendumu podržati 50% francuza? Mi smo u sjajnoj poziciji, ali sve se to brzo mijenja, zato je fakat - nista nije gotovo. Mnogo toga treba da se poklopi :)
Sent from my Pixel 9 Pro using Tapatalk