opel valja no taj zid je oronuo odavno i jači vjetar bi ga opuva
Printable View
opel valja no taj zid je oronuo odavno i jači vjetar bi ga opuva
7-ca je savrsenstvo.Prelijepa je
AR 75 V6
pretpostavljam da su tablice KWRVA pa su makli dio drugog slova da bi to eto nekome izgledalo smijesno
Leleeeee...
Nadam se da ovaj Bentley nece dozivjeti premijeru
Sent from my TELEFON using TETRAPAK
kupovace ga Arapi kao vruce kolace
Taman ce smijenit range rover sport.
A da je grdan jes. Jos mogu mislit cijenu
Послато са LT22i
Pregrdan auto, ne znam sto ce im ovo
me dont like it
Kakav ljepotan. (Ne duja nego Evoque)
http://img197.imageshack.us/img197/3219/e6u3.jpg
Ne svidja mi se, ko igracka za djecu je..
Ne znam, ukusi su razliciti. Ali meni je ovaj auto savrsenstvo. Pojeo je konkurenciju izgledom, terenskom voznjom, jedina je mana cijena.
Definisao si ga tacno kako treba- pojeo je konkurenciju izgledom.
Novi radari i alkometri
http://vijesti.me/vijesti/saobracajc...-clanak-147623
Zato nabavis detektor radara a ne ometac hahah :-D
Послато са LT22i
Ne postoji ometac za kamere.
stacionarne kamere mjere pomoću radara/lasera i na njih funkcioniše, a što se presretača tiče ja svakako više gledam u retrovizor nego naprijed...što je naravno vrlo bezbjedno za saobraćaj
Bas sad pricah sa jednom osobom i rece mi da je naruceno jos 6 auta za presretace sa mnogo jacom opremom na koju se nece moci brisat vec snimljeno i antiradar nece reagovati ... sad koliko je to tacno pojma nemam
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4
Bitno je samo da se odma vidi koja su to auta :D pa onda oprema u njih nije toliko vazna :D
http://www.vijesti.me/vijesti/saobra...-clanak-147623
u srbiju je odavno neki sistem da im je svaki radar povezan sa centralom , i kad te upeca nema nazad, tj. ne moze ti sluzbenik progledat kroz prste jer si uslikan i nema brisanjaQuote:
Saobraćajni policajci više neće moći da gledaju kroz prste vozačima koji prekorače brzinu ili voze u alkoholisanom stanju, jer su dobili novu opremu sa memorijom, koja će biti provjeravana nakon završetka radnog dana.
Dodao je da novi radari mogu da pokažu da li vozila imaju ometač, ali i brzinu vozila koja imaju ometač.
“Radar može snimiti takvo vozilo, bez obzira na to ima li ometač, s tim što nam javlja da je radar ometan tako da ćemo moći da sankcionišemo vozača po dva osnova - zbog korištenja ometača i prekoračenja brzine”, rekao je Janjušević.
Prošle godine nagradu za automobil godine odnio je Volkswagen Golf. Pogledajte popis ovogodišnjih kandidata te nam u komentarima recite koji će se po vama okititi lovorikama.
BMW 4 Coupe
BMW i3
BMW X5
Citroen C4 Picasso
Ford EcoSport
Ford Kuga
Hyundai i10
Jaguar F-Type
Kia Carens
Land Rover Range Rover Sport
Lexus IS
Maserati Ghibli
Mazda3
Mercedes-Benz S-Class
Mitsubishi Space Star
Nissan Note
Opel Cascada
Peugeot 2008
Peugeot 308
Porsche Cayman
Renault Captur
Renault Zoe
Seat Leon
Skoda Octavia Mk3
Subaru Forester
Suzuki SX4
Tesla Model S
Toyota Auris
Toyota Corolla
Toyota RAV4
baš me zanima zašto bi neko izabrao Octaviu prije S klase...
po cjenovnom rangu
Maserati Ghibli
BMW 4 coupe
Seat Leon
uzeo bi sva tri
range rover ili picasso
Tesla.
Cascada
AR 75 V6