+ takse itd... :D
auu 2200 :S ljepotaaa :D
Printable View
+ takse itd... :D
auu 2200 :S ljepotaaa :D
Trpaj Yarmolenko...
Meni se ide, ali ni malo jednostavan put.
citam evo da su neki uhapseni zbog "shopinga"...
imate li komentar vi koji ste bili tamo?
Jeste jeste, novinari uveličavaju, standardno...
http://corrieredelveneto.corriere.it...08877116.shtml
Pa i nije baš da su novinari naduvali.
No su djeca sa sela čula da postoji pojam "šanerisanje" pa su upali da kradu ka u lokalnu piljaru.
Pih da me je sramota od omladine!
I neka to, no sjedimo nas 5-6 koji smo išli kolima, i vidim te ajvane kako trče ka avetni.
E moja djeco, ako ocete da šanerišete dajte malo se raspitajte kako se to radi, a ne ka seljani za ovcama...
Sramota za utrase sa juga.
Sramota!!!
I sad zaboravite na bilo koje gostovanje u Italiji, a ako se zakon izglasa uskoro i na području EU.
Šta će, navikli na ekskurzije po Grčkoj...
Jbg putujete na utakmice sa navijacima ne sa klubom penzionera:)
Vazda je toga bilo na gostovanja ,neko krade neko ne svako svoj posao.
Sve u svemu to smo mi Balkanci, uvijek svoje najgore lice pokazujemo, al i ovo sto Lijek kaze to su ultrasi ne idete sa penzionerima, iako se sa tiim ne salzem istina je to ziva. Mene je jedino zao sto su objavljena imena ona dva momka , a ne incijali kako se to uvijek radi, i ne znam cemu je bilo toliko vaqzno puna imena da im se objave.Bruka
Bogomi iz kakvog ambijenta dolaze u EU ovo je super ako se ostane na sitnim kradjama :D
ne rekose ovi iz vijesti jesu li one nike bile sa vazdusnim djonovima ili one obicne!? :D
Konacno da neko progovori normalno.
Jedno je krasti organizovano i "kulturno", a potpuno drugo ulijetati kao u samoposlugu.
Problem je samo sto u ovih 11 ljudi ima momaka koji nijesu krali nego su sticajem okolnosti (sudija ne moze da pregleda sve snimke za 6 sati, koliko su nas drzali) bili u pogresno vrijeme na pogresnom mjestu.
Co'ek je potrosio 500 eura u outlet, a dobio je zabranu...
Molim ove idiote da ne prozivaju navijacke grupe i ne prave se pametni kad uopste nijesu ni bili tu i ne znaju zbog cega je ustvari dignuta ovolika frka.
bez ovakvih postova ubuduce!
Ako je to normalno ja NIKAD necu ici sa takvim navijacima!
Jednostavno, nijesam tako vaspitan.
A i nesto nisam siguran da biti Ultras znaci i krasti po inostranstvu.
Ne zelim ulazit' u to sto su momci radili i da li su (ne)pravedno privodjeni, ali komentarishem kradje generalno.
To da je toga vazda bilo i bice - stoji, ali me niko ne moze ubijedit da je to normalno. Pa ni za Ultrase.
kao sto ti didi rece..ako je zadrzao racune mogli su samo da mu punu u prkno..a ako nije ne moze ga ni tara ni moraca oprat..
Ne znam brate ja kad sam god na gostovanje bio bilo to sa navijacima CG ,Varvarima ili nekim trecim vazda je bilo ekipa koje odu nedje ukradu majicu ili ppojedu nesto na sturu iskoriste ako vide da mogu:) Mogu ti rec da su i Kotorani veliki maheri sto se toga tice to sam primjetio u Bari protiv italije kad se igralo:D Nijesu to brate neke velike pljacke ,mozda ja necu ukrasti ali ne osudjujem vala nikoga , ja ne umijem i necu a ko voli nek izvoli njegov posa':)
Krade se vazda. Čak sam primjetio da se mora nešto ukras', neka je limenka koka-kole, samo da se zna da je ukradena. Bez toga neki jednostavno ne mogu proć.
Momak je imao racune (Policija ionako nije pretresala autobus) , ali ga je nedje snimila kamera kad i ove sto su krali i automatski je "upao" u isti kos...
Ako je kupio momak te stvari u drugu radnju , dokazace se to lagano, i sprace ljagu sa svog imena,i onda ako to istina sve treba tuziti od Italje do Vijesti....
Samo njega smo cekali sat vremena, jer nije htio da potpise punomocje advokatu, koji se dodjeljuje po sluzbenoj duznosti.
Ada isto su morale kamere da snime ko je krao ko nije, nisu mogli kerovi da kazu a owaj je krao a owaj nije nije ni to logicno nesto
Nebitno je sad. Bilo je nevinih da su optuzeni i krivih da su se izvukli...
Ja ne znam sto dizete toliki bauk oko toga,oni nas svejedno smatraju prevelikim lopovima (sto je i opravdano),tako da nije bilo nista sto je neocekivano :) toga je uvijek bilo i toga ce i bit
Zna li se kazna zbog onih petardi,stolica,aviona od prosle utakmice?
Oce li se nabavljat neki bubanj za sjevernu tribinu?
Inace koga interesuej zvah danas galileo agenciju , sjutra ce konacno znati cjenu za Ukrajinu, al mi je okvirrno reko da ce cijena bitti oko 600 eurica, previse brate previse
Jeste avionom, isve takse placene 2 dana valjda smejestaj, ima tu na prethodnu stranu je izbacio neko
ima preko ovih dosta jeftinije.. https://www.facebook.com/lowcost.putovanja.3
javite se i raspitajte se :D