na isti prekidac dje se i prednja pale?
masu mos izvuc bilo dje a ovamo vidjet koja je zica i to je to?
Printable View
na isti prekidac dje se i prednja pale?
masu mos izvuc bilo dje a ovamo vidjet koja je zica i to je to?
Da, ali ako ukljucis prednji grijac automatski ce se ukljucit i zadnji a mozda pozadi nema nikod a to znaci veca potosnja za nekih 0,2 lit na 100, ili, prekidac nece da ti trpi 2 grijaca a to znaci vatra.
Znaci nezavisno da se pale,samo nedje fino upasovati pekidace?
A da stavim jedan prekidac za zadnja dva grijaca?
Oce li moci izdrzati?:confused:
mrgo pusti tu fiskulturu brate .**** naprijed
najvjerovatnije i ocu
pa ne sjedim pozadi nikad:devil:
ili stavish kaku deku pozadi, a i sad ce ljeto :mrgreen:
Moguce da je najveca glupost,mada su hvalili prije dvadesetak dana na duzem putu....
a evo cekam fino vrijeme,da malo sredim auto i sve izvadim i detaljno precistim,pa zasto sve ne dovesti po svojoj volji?!
e jbg...ja sad uzeh majicu...
Dje ima da se kupi znak od BMWa? Onaj što dodje na haubu od E36? :)
I ako koga interesira, prodao bih M3 badge, i častio ako kome treba znak na haubu (on je malo izblijedio i makla se plava boja ponedje)
Imam problem sa ulaskom vode kroz zadnja vrata, kroz tapacirung (skoda Fabia 2003.), odvodi su ocisceni...da li da ih zalijepim silikonom ili nesto sl?
Prvo treba da skines zadnje tapacire, onda donje sarafe koji drze sivi poklopac, onda izmedju poklopca i vrata stavis crni silikon i vratis sarafe na mjesto.
Tapacir skines tako da prvo srafcigerom izvadis prvu plastiku rukohvata, onda drugu plastiku povuces ka naprijed, unutra su ti zvjezdasti sarafi, koje odvijas.
Tapacir se drzi na plasticne zabice koje su katastrofalno lose i lako mozes da ih polomis. Onda minus srafcigerom odvojis tapacir od vrata.
Hvala ti, upravo pronadjoh na netu http://www.fabia-vrs.com/technical-i...arrier-repair/
koji silikon da uzmem ? onaj crni za sofersajbnu?
Uzmi Victor Reinz, imas u Bulatovic Auto Shop, 5 eura.
hvala puno,sjutra cu da iskoristim dan bez kise
Da ne znas/te mozda koji bi majstor mogao 'opraviti' instrument-tablu ,ukoliko i postoji neki kvar,s obzirom da,brzinometar katkad radi,a katkad ne?.U pitanju je golf 3.,automatik..
Kontakt dolje na getribu.
e ovako
Auto je citroen xsara 1.4i, '98. godište i prošla oko 125000km
A problem sledeći: Prije neki dan je upalim, radi 20tak sec i ugasi se, potom samo vergla i neće da upali. I prije ponekad se desavalo da se ugasi u toku vožnje i neko vrijeme (10tak min) neće da upali, samo vergla. Uglavnom na diagnostiku su utvrdili da je to neka sonda ili senzor od nečega, zaboravio sam od čega. To jos nisam mijenjao
Posle par dana ja da probam da upalim i opet isto, upali iz prve i radi 20tak sec i naravno ugasi se sama. Ja opet da probam, vergla i na jednom ni to više. Nego samo kazaljke od obrtometra i brzinomjera uvatiše krug i vratiše se na mjesto. Jedino se čuje nesto ko da motor okrene krug, tj. ko sa kurblom da okrenete jedan krug.
Znači, struje ima a i goriva, ulja, mada je zrelo za zamjenu
Pozdrav, Lošmi
Da ti nije pumpa od goriva, ili neko crijevo od goriva, crklo? Zacepljen filter od goriva?
Da je bilo koja od sondi ili senzor, auto bi lose isao i trosio vise goriva. Ne bi se desavalo da ne moze da upali po drugi put...
Hvala Balša
Pogledat ću prvo filter od goriva pa ostalo...
Senzor radilice najvjerovatnije
Slazem se.
jeli skupo to? Čemu on služi?
OK. Hvala svima
Ja mislim da je malo skuplji.
OCE LI MI NEKO REC KOLKO KOSTA REGISTRACIJA ZA OVAJ MOTOR RACUNAO SAM NA ONAJ BALSIN KALKULATOR KAZE 823E,201O GODISTE RECIMO:
2,672 cc 2.7 liters,Power: 139 kW , POSTO PROCITAH DA JE RAZLIKA IZMEDJU 2000-2500 I 2501 -3000 500E,KALKULATOR RACUNA DO 2500 523E A ZA DO 3000 RACUNA 823E.KOJE JE TACNO?
[quote=NIJALCG;1592936]OCE LI MI NEKO REC KOLKO KOSTA REGISTRACIJA ZA OVAJ MOTOR RACUNAO SAM NA ONAJ BALSIN KALKULATOR KAZE 823E,201O GODISTE RECIMO:
2,672 cc 2.7 liters,Power: 139 kW , POSTO PROCITAH DA JE RAZLIKA IZMEDJU 2000-2500 I 2501 -3000 500E,KALKULATOR RACUNA DO 2500 523E A ZA DO 3000 RACUNA 823E.KOJE JE TACNO?[/quots
Sve se nema..:joint:
ada sta moze bit ako racuna od 2500 do 3000... a tebi je 2700 ? lol
i ja se pitam.
Koje je to auto 2.7 litara 180tak konja ?
Moze bit Chrysler 300M.
ili mercedes 270cdi
Da, 170 konja.
1. Republicka Administrativna Taksa .......................... 10,00 €
2. Saobracajna dozvola ............................................ 5,00 €
3. Naljepnica o izvršenom tehnickom pregledu ............... 2,00 €
4. Tablice .................................................. ........... 10,00 €
5. Ekološka taksa .................................................. . 10,00 €
6. Naknada za korišcenje javnih i nekategorisanih puteva . 3,58 €
7. Porez na luksuz
od 2.501 do 3.000 ccm .............................................. 500 €
Za svaku godinu starosti vozila porez se smanjuje za 5%, s tim da ne može biti umanjen manje od 50%.
8. Taksa za korišcenje radijskih prijemnika u vozilu ........ 6,00 €
9. Komunalna taksa ................................................. 3,64 €
10. Naknada za proviziju na uplatince .......................... 5,00 €
11. Tehnicki pregled ............................................... 30,00 €
12. Polisa
preko 110 KW .................................................. ... 232,17 €
13. Zeleni karton .................................................. 15,00 €
Ukupo za prvu registraciju novog automobila ............ 832,66 €
Imam pitanje poshto je ovo "Pitajte" :)
Zanima me na VW Polo-a ima li shanse da skinem sjedishta vozacha i suvozacha a da ne odvrcem one sharafe kojim je ona glavna shina spojena za patos.
-Da mrdnem sjedishte naprijed nazad, da maknem neki osigurach ili shto??
trebalo bi da ima osigurač...na moj su ga prije 20god stavljali :mrgreen: