A jel ti stizao network settings update? To je ja mnim vezano za to. Nisam probao jos iOS5, cekam untethered JB.
Printable View
A jel ti stizao network settings update? To je ja mnim vezano za to. Nisam probao jos iOS5, cekam untethered JB.
Valjda je to otislo sa updateom na 5.0. Carier settings je T-Mobile CG 11.0
P. S. Ne vjerujem da cemo skoro gledati unthetered JB, volio bih da grijesim posto se meni redovno isprazni do kraja
Jos nisi? :)
Izasla aplikacija za JB iOS 5.0 i za windows. Snobreez2.8 zavrsava stvar, cak ne dize baseband(pod uslovom da prije toga niste odradili regularni update).
Pa SnowBreez je mnogo prije izasao :) , ne treba vam redsnow za JB , za sve korisnike je thetered JB osim za usere 3GS-a sa starim bootromom ...i ni jedna aplikacija nema veze sa dizanjem bb :) to je jednostavno u ipsw-u :)
Nisam citao postove unazad jer nemam iskreno vremena, ne znam je li neko imao isti ili slican problem.
Imam iPhone 3G, prilikom koriscenja wirelessa pronadjem mrezu, medjutim ne mogu se nikako povezati na nju, i kad je zastita na mrezi ukljucena i ne.
Na momente telefon prikaze da je povezan, medjutim to traje jedan sekund.
Da li ima neko ideju sta mi je cinjeti?
Na iOS 5, iPhone4 simfree i 069 karticu ne prikazuje brojeve iz imena, BEZ OBZIRA u kom su formatu snimljeni... Bez +382, sa +382 ili oboje... Do sada sam problem tako rjesavao..
Zna li neko nesto o tome?
Ja sam to rijesio tako sto sam ubacio onaj editovani plist fajl(067 kartica, isti problem je bio)
Telefon ima zadnju verziju softvera 4.2.1, pokusao sam sa ubacivanjem iste ponovo ali nista se nije promjenilo. Ima li neko predlog u koji servis mobilnih telefona bi bilo najbolje da ga odnesem da ga pokusaju srediti?
Malo sam u dilemi da li da uzmem iphone 3g 16gb preko ebaya, neko dolazi iz amerike uskoro, ali nisam siguran za bateriju, a cijena je 130$ (90e).
Trenutno imam nokiju 5800xp music, a isto sam je platio nedavno 90e, ali baterija je sasvim ok sto mi je bitno zbog muzike, pa kakav je ovaj iphone sto se baterije tice ?
Molim samo iskreno, vidim neke ljude pisu da im traje po 2-3 dana, a nekima ni dan, ok sve zavisi kako se koristi razumijem ja to, ali ja bi ga koristio najvise zbog muzike, 3-4hr dnevno.
E taman će ti izdržati dan uz 3-4 sata muzike...
Ako ćeš mene poslušati,uzmi 3gs jer ćeš od 3g da osijediš od nervoze,koliko je spor...
Neces osjedjet ako nisi do sad drzao 3GS u ruke ili 4 :)
Po meni, 100% moze da izdrzi 3,4 sata muzike... Njega ubija WiFi i surfovanje sa milion komandi po touchu, stalnim radom procesora i memorije, Wi-Fi ...
Hvala na odgovorima, a sto se iphone 3g tice, brzina procesora i ram je ista kao kod nokije 5800 xp , i zbog toga sam mislio da bi mozda bilo bolje da uzmem 3gs, jer ima duplo vise memorije,i brzi procesor.
Neki 3gs imaju ios5, zakljucan na att, moze li to da se otkljuca preko ultrasnow,cydia kako to zovete ?
A vidio sam takodje neki imaju "no service" kad se ubaci sim kartica, moze li to da se popravi sa firmwerom, ako nije neki drugi kvar (i da li je to cesto kvar zbog firmwera ili nesto drugo) ? Pokusavam naci sto jeftinije, a ako neko zna neki drugi sajt sem ebaya gdje bi mogao kupiti solidno ocuvan iphone, za jeftinu cijenu, neka ostavi sajt. :)
Ima li neko parametre za GPRS/MMS za Iphone 3G/s, mreza T-mobile ??
APN - tmcg-wnw
user i pass - 38267
Ali ja nemam to APN ... za to znaam nego mi trebaju komplet podesavanja za iphone 3G/s..? APN ( Discription, Server, Account, password, Encryption Level...) ??
Imam iPhone4, 4.3.5., 04.10.01, jb i otklucan sa Gevey Sim karticom. Htio bih ga update-ovati na iOS5, bez upgrade-ovanja BB na 04.11.08, jer ga Gevey izgleda ne otkljucava. Kazu da se preko Sn0wbreeze to radi, pa reko' da provjerim ovdje i pitam vas za savjet...
Unaprijed zahvalan! :)
moze i preko redsnowa i snowbreeza ...samo vodi racuna da pravis Custom IPSW od originalnog ....i JB ce ti biti thetered ....btw ...skoro je izasao tweak koji moze da podigne thetered JB tel. bez kacenja na komp ...SemiThetered
Ma znam za SemiThetered, ali prijavljuju masu bagova, pa mi se ne da... :/ Znam i da je jb thetered, jer ii za 4.3.5 je takav. :/ A sa redsn0w ne mogu da kreiram custom IPSW na Windowsu... A nesto me strah da ga JB sa Sn0wbreeze.
Mislio sam da je neko iste situacije kao ja vec uradio update...
Ja juce probao iOS5 na 4orci i semitethered... baguje bas masu te makoh JB i sad je suv iOS5. Navikavam se polako :)
Da, zali se masu njih na semi-tethered. Cekam zvanicni untethered JB za iOS5 i onda ga upgrade-ujem! ;)
Zna li se kad će? Javi/te kad iskoči! :)
Ne zna se kad tacno, rade na njemu. Zeljno ga iscekuju mnogi... ;)
Zna li neko na koji način se može riješiti problem nepojavljivanja imena prilikom poziva na non-jailbreak iPhone 4, koji je kupljen u radnju, otključan za sve mreže i pod garancijom, a da se neradi ono što je opisano u postu #2001?
radi i na 4tvorci provjereno.
provjeri samo jesi li odradio svaki korak ok , i ne zaboravi da restartujesh telefon nakon mijenjanja file-a
Stavih iOS5 na 4-orku SimFree i 069 karticu i sad ne radi imenik uopste...
Ima li pomoci?
ako ti nije prevelik problem pokusaj da nekako singronizujes sa gmail-om imenik , sa drugog telefona i onda da na taj samo odradish sinhronizaciju preko iTunes-a
A sto cu da dobijem sa tim?
ja sam se malo zanio , tebi ne radi uopste imenik ?? nema ikonice ili kreshuje ili sta ?
POgresno rekoh... Radi imenik, ulazim u njega, ali su mi samo brojevi kada neko zove ili salje SMS... Memorisani su i sa +382 i bez, a to je na iOS4 radilo (samo kada je jedan broj memorisan na oba nacina)...
ajde pokusaj neki br. da ostavish +38269 *** *** ili 069 *** *** tj. da je samo jednom memorisan pa pokusaj . Moguce da se sad podudaraju pa nece da pirkaze ni jedan (ovo je nekad bilo na obicne telefone , ako je jedan broj dva puta memorisan nije htio da ga prikazuje)
jesi probao sa carrier update u itunes, no ne vjerujem da ce to pomoci jer je njima u spisak samo 67... al eto mozes i to pokusati
predpostavljam da na 67 radi ok? vidij ako necew ni na 67 onda odradi restore opet
Na 67 radi bez problema... Nisam probao carrier update, doduse, sto ga imam raditi kada sam zadnji put radio update preko itunesa?
postoji li ikakav jailbreak za ios5 , samo da se nekako instalira SSH ( http://www.simonblog.com/2009/05/17/...ile-on-iphone/ ) , i da se ubaci ovaj file odzogo ... to bi 90% rijesilo problem ...
gledam sad na google dostina se zali na ovaj problem