48 hours.
Printable View
48 hours.
Шалу на страну, да чујемо прогнозе..
Mislim da su Niksi blagi favoriti, imaju iskusniji i odmorniji tim.
Imali su malo poteškoća u prvoj rundi, ali su onda uhvatili ritam i svezali sve pobjede, metla u obje naredne runde.
Dosta toga će zavisiti od toga kako i koliko KAT može da uspori Vembija.
spurs u 7. neam pojma zasto.
Ај нека буде неки други пут. Млади су, имају кад.
prednost domaceg terena, valjda.
a navijam za knickse, naravno.
Jako neobican osjecaj danas. 99te sam imao 27 godina. I evo nas sto bi se reklo full circle, 27 godina kasnije. Ovih 27 godina, sve i svasta se probalo.
I Penny Hardaway, i Dikembe, i Vin Baker, i Stevie Franchise, i Eddy Curry, i Zebo, i TMac, i Amare, i JR, i Melo, i Starbury, i Baron, i JKidd, i DRose, i KP....iitd itd. Kao sto rekoh, sve i svasta. O trenerima da ne pricam. Kad se samo sjetim Zeke-a, Fishera ili Fizdale-a. Majko sveta. :joy:Ali se uvijek bodrilo i nadalo.
Imamo sansu. Dako prevagne to sto smo malo stariji i iskusniji. Nasi ce vjerovatno uci u ovu seriju, nadam se, sa osjecajem - ne mozemo biti sigurni da ce nam opet pruziti prilika. Treba postojati neka hitnosti momenta u njima. Ipak je jezgro ekipe oko 30g.
Sa druge strane, SA igraci 100 posto znaju, makar u podsvjesti, da je njihova prica tek pocela...i da imati prilika i prilika, samo da Aliena-a zdravlje posluzi.
Neka najbolji pobjedi.
https://www.b92.net/sport/kosarka/sr...din-avdic/vest
tuga.. Pred finale ostajemo bez najveceg
Sto pricas to? Uzas :(
Zna li se sto je? Srce?
RIP enciklopedija.
Slušao sam čovjeka i proveo više vremena sa njim nego sa dostinom članova najbliže familije, i sad mi je osjećaj kao da je neko moj otišao.
Strašno...
47 godina, iz vedra neba. :(
Ja ovo nmg da vjerujem... Tuga
Pocivaj u miru legendo!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Koliko sam noci proveo slusajuci ovog covjeka na OBN televiziji kada je prenosila NBA i to ako on ne prenosi odmah gubim volju i idem u krevet. Bio je neprikosnoveni broj 1 za kosarku. Nek ti je laka crna zemlja majstore.
Ovu seriju necu nikad zaboraviti
https://www.youtube.com/watch?v=YP-66oRux64