Da li je otvorena garaza za 1450 ili je isti problem sa parkingom kao i proslih godina
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Printable View
Da li je otvorena garaza za 1450 ili je isti problem sa parkingom kao i proslih godina
Pretpostavio sam. Stvarno sramota ko god da blokira jer je garaza na snimcima skroz zavrsena, i mogao bi makar onaj plato na vrhu da sluzi i olaksalo bi dosta.
Danas kacamak staza na 1450 sa sestosjeda, sa dvosjeda nesto bolja pri vrhu. Do sledeceg snijega i nizih temperatura nema normalnog skijanja
Ide zahladjenje od sledece nedelje i najvjerovatnije snijeg opet
@joni Kakva je bila staza danas? [emoji4]
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Mi iz PG hamburgere zovemo hamburgeri a ne staze. [emoji1787]
Svakako bio je dobar hamburger[emoji1787]
A đe mene nađe, neskijaša,da pitaš[emoji1787]
OT. Đeca prezadovoljna, mada od iskusnijih skijaša čuh da je već od 10-11h omečila staza, a baš je bilo toplo pored staze.
Na 1450 smo bili, parkinga bilo do 8.45-9.00 i onda ga zatvore i vjer.policija prosleđuje na 1600 i ko neće.
Restoran...hmm, pa kafu platih sebi skoro koliko ti plati doručak i piće meni i tebi[emoji1787] a nema 5-6 km vazdušne linije
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Hahaha,Cekam te ujutru na kafu.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Vjerovatno vi iskusni,oprezniji i ozbiljniji skijaši to konstatujete.
Meni đeca,iako skijaju 5-6 godina krv popila, bilo im strašno skijanje danas, pa ih moram vodit i sjutra[emoji848]
Ka đeca, malo im treba za udovoljit[emoji1787]
Kakvo vrijeme se očekuje za sjutra, ima li se što odit put KL?
Neka roka snijeg, samo da kiša ne ljuljne.
Hvala bro
Hoće drug da ide na Alpe da skija, imate li kakvih predloga?
St.Moritz ili Kurčevel 1850.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Livigno. Good value i prava dobra riba i drugarica u odnosu na st moritz koji je dobra lijepa al izviksna manekenka :)
Izvinjavam se ako je glupo pitanje, đe su lakše staze za početnika, na 1450 ili 1600?
Evo Slayer i ja u Madonna di Campiglio trenutno, staze savrsene, grad, usluga.. fenomenalno je
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ima li snijega na Vucje? Kakva je situacija?
Mislio djecu na sankanje povesti neđe, Kolašin je najbliže? Je li pakao sa parkingom jes, dajte neke tips? :) Mogu se iznajmit sanke/pičiguzi neđe gore ili da idem na Gintaš odma?
Na 1450 ne iznajmljuju sanke, parking...mučno ili čak i nikako posle 9h
Na 1600 bilo je prošlih godina da se sanke iznajme, sa parkingom bolja situacija.
Možda ti najbolje, ako mogu stati u gepek, iznajmiti ih u KL. Imaš ih nekoliko usput do skijališta
Na Bjelasicu se nema sto ici dok ne padne novi snijeg, ako uopste bude padao vise do kraja zime...
Noćas novi snijeg pada u Kolašin
Kako je danas bilo D O B R OOOOOO!!!!
imate li kakve savjete dje i kako malog od 3 godine da izvedem malo na snijeg, nista skijanje i to, mozda piciguz 20m gore dolje
pretpostavljam da je najmanja guzva van vikenda, svaki savjet dobrodosao
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Fenomenalan dan danas bio na 1600, malo se stazeposle 13 sati ugnječile ali nije ni to moglo da pokvari utisak
Šta rekosmo za parking na 1450? Ujutru planiram put gore. Bi li onamo iza hotela nešto malo parkinga?
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
Tuda negdje, ima onaj blatnjavi makadam pa sa lijeve ili desne strane možeš. Grozno je kako god okreneš, patosnice su mi nagrđene.
Sjutra, pošto nije vikend sigurno ćeš nać parking do 8.30, a možda i kasnije. Ima kad se spuštiš sa kružnog dolje, onako odoka, 200-300 mjesta. Ne plaća se. Ski pas 15€ za odrasle, cijene u ski bar pored tanjirače pristojne, u restoran onaj pored skijašnice-deru naživo
Obećavajuće. Dvosjed će raditi 99% kažu u skijašnici.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...e8cdbcbbec.jpg
Neviđena scena, posle onog pakla od gužve za vikend.
Ovo je baš rano bilo ali nije bilo ni kasnije gužve na stazama a ni u redovima. Ne pamtim da sam otišao vikendom na skijanje, radije neću skijati nego poći vikend. Staze su bile odlično pripremljene i držale su jako dugo. Tamo oko 12 su da kažem malo popustile ali više su omekšale nego što su bile rasturene. Baš ne pamtim da sam se ovako dobro iskijao. Nove staze koje su probijene sa Ćupova su odlične, legle su mi samo tako. Sretoh i komšiju koji radi na ski centru kaže da je za sledeću godinu u planu još par staza na tu stranu da se uredi a dugoročno je planirano da se dvosjed zamijeni šestosjedom.
Zaključak dana mi je da ne postoji bolje skijanje za manje para od ovoga na Bjelasicu.