Podji u perper, extra im je roštilj
Printable View
Podji u perper, extra im je roštilj
Pepe odavno nije na nivou kao kada je otvoren, ima blizu Kono Pizza ili tako nesto. Nisu im lose male pizze kao i pekarica iza Skupstine CG (tako sam memorisao broj :). U toj pekarici imaju dobre tortilje sa piletinom i male pizze.....
Za rostilj nema preko Sinise u Dalmatinskoj, usluga i meso je extra. Jedina mana im je sto im somuni brzo prodju.
Jel ko jeo u restoranu Verse na SA, cujem da je tamo bas dobra hrana?
Meni je u Verse bilo odlično sve što sam jeo
Poslato sa LG-G3
Meni nista posebno, ne sjecam se tacno jesam li tortilju jeo, drug palacinke slatke. Probao sam ih u savojo kad sam bio u PG i odlicna bijase, znam da se odje raspravljalo koliko se kome svidja ili ne svidja
hvala na utiscima za Verse
znaci svuda je isto, otvori se lokal sve super prvih pola godine da se privuku musterije. Posle toga samo pad, svi bi da vrate investiciju za godinu dana...
zbog tankera sigurno. mada, ja sam bio par puta i svaki put sam vidio neke "face sa ekrana" da tu jedu, a i ono je elitni dio grada. Zanimljivo mi je to da restoran ima preko 100 stolova sa terasom, i full u svakom momentu. i cim se neko ustane, odma uskacu sledeci :) bas nisam do sad gledao da nesto tako radi.
Prije 2.godine sam bio u Durmitor, definitivno najjača teletina ispod sača što sam ja jeo :D
Sent from my s7 edge using Tapatalk
Oce li se otvarat vise onaj Factory Burger oganj u vr' njega...
Vala bas, rece petog coek
E ako nisam prosao od 5.bar 20x pored njega sa namjerom da svratim.sad i kad se otvori bice mi smor 😅
poslato sa 7 edge
Bitno je da oni svako malo apdejtuju postove na fb, ni da rade punom parom :) Gledam im ponudu jbt, nema cega nema, ako budu cijenom konkurentni ja mislim da ce svi polako moc kljuc u bravu. A i iskreno pun mi je k vise Kalimera, Perpera i Mimija od kad znam za sebe ali doslovno.
Sta je ono u ulici Slobode...blizu Irskog ?
Poleknulo vi, gospodo poslanici!
http://i.imgur.com/xV3lm3l.jpg
ja cu ove milanez
i vjeŠtalica
Kolač i pola porcije voća :)
Ovaj komunisticki meni sa sve cijenama je vjerovatno za siroke narodne mase, pokazni, kakav je to poslanički meni dje nema bifteka? Nemo'te ljudi... :)
sad je maj jesi ti loood?
Stize ljeto sad su na dijeti hahaha
Mandić je gospodin..Da se ne brka sa ovom poslaničkom fukarom, pa fino ka' pravi čoek koji drži do svog nivoa, u 'Kristal'...
Ono je grijeh Božji bio što ga ne puštiše da s mirom izije onaj popek...
moramo poc
Dje se nalazi taj Factory burger. Sto je to?
Srbijanski McDonald
Sent from my Galaxy S7
Kakav je
Gore top ali ne mora da znaci da ce i odje bit, cemo da vidimo...
Sent from my Galaxy S7
Bitrate, kakvi su utisci? Nemoguće da ti nisi bio [emoji14]
Sent from my iPhone using Tapatalk
i mene interesuje
Juce oko 21h podjoh s namjerom da se raznesem tamo od hrane, medjutim red kola bjese od burger factory-a do ulice slobode, sve jedan iza drugog parkirani a unutra se red ceka ka da su dzabe davali :) Tako da cu poc danas, mrzjelo me guzvat se...
Bio ja... I neću više
:D
Prvo skupo, drugo ništa posebno...
Probah klasik, 2.5e (juče se dobijao djacki gratis) pojedoh oba lagano... Pomfrit hladan... Eto tako... Znaci da bi se najeo treba ti 5e...a za 5e odeš u kristal i najedes se ka coek popeka :D
Ao ne radi mi to, dosta mi je kristala, perpera, mimijaaa :D
Meni kao meni je duplo bolja mala gurmanska u perper nego ovo... :D
Još prvi dan a hladan im pomfrit... Ne razumijem :D
vidji cinjenica je da je perper odlican ali mora se malo mijenjat:)
Poslije traumaticnog iskustva u Forestu sa ocajnom hranom i jos gorom uslugom prije godinu, juce bih prinudjen da tamo veceram sa prijateljima, navalili ljudi...Jutros, vjerovali ili ne, isti simptomi za sve, pizze i bruskete smo jeli..neki zuti iscjedak i krv iz grla, uz osjecaj mucnine. Ne zajebavam se. Ne sat posle, par sati posle..NEGO JUTROS. Ne kecap vec prava jebena krv.
Nikad vise proci pored necu a ne sto drugo. 2 puta u godinu podjem i 2 puta najgora iskustva u zivotu
Dugo vec razmisljam da napravim neku stranicu na FB jer sajt i aplikacije ne umijem raditi. Kao sto ima ona carpooling kako li, dje ima masu clanova. Da se kreira nesto gdje ce narod moci da ostavlja kritike jer je ovo nesnosno postalo. Bukvalno sam sveo grad na 4 mjesta...Ima li zainteresovanih da napravimo nesto?
Forest city kvart?
Premala porcija a preskupa.... 11e neka piletina... I najjače od svega konobar koji donosi račun i umjesto 30e pise npr 8e... (udarili popust) ali ti ga naplate po full iznosu... Nece me tamo više gledati, inače bih ostavio sledeći put samo koliko piše na računu i otišao :D