Makse hejteru primorski, to samo pričaš jer je novinar podgoričanin...
Printable View
Makse hejteru primorski, to samo pričaš jer je novinar podgoričanin...
Gledam parove, kakvo nas kolo očekuje. Biće samobistava ko izgubi.
Lovćen - Mogren, Zeta - Mladost.
Mornar i Jedinstvo protiv nemotivisanih timova.
Ali ove dvije utakmice gore će bit dobre, Mogren ne smije da izgubi jer posle igra protiv Mladosti na stranu.
Lovcen dp11. :D
http://www.vijesti.me/sport/fk-celik...-clanak-129974
Celik i Crvena Zvezda dva tima koji prednjace u davanju saopstenja u toku jedne sezone..
Ja ovo citam i pitam se jesmo li bili na istu utakmicu :)
Svaka cast ljudima iz loze na odluci i na instrukcijama ispravno nema sto.
”Prestrogo dosuđen žuti karton Dubljeviću, odnosno crveni isprovocirao je nepotrebno naelektrisanu atmosveru na utakmici koja je trebala da odluči pobjednika nacionalnog Kupa. Istina, nepostojeći penal isprovocirao je neprimjerenu ali ljudsku reakciju, ili još više odluka o poništavanju, nakon instrukcije sa tribina, iz počasne lože”.
Da ne znam ko je Ranja, sazalio bih se nakon ovog saopstenja. Ne sumnjam da je Dabanovic ucinio sve da preokrene utakmicu na vodenicu Pogoricana, ali pistolji na tribini nijesu adekvatan odgovor na tako nesto. U svakom slucaju, milo mi je sto su Dejo i kompanija pretrpjeli manji stres.
Boga mi je jedino Dejo stao u gard tom mangupu Radulovicu nakon sto je nokautirao Buda nemamjavezestim Miranovica... Kakav god da je, Dejo je Genije i pravi primjerak Podgoricanina. Volim ga zbog toga, pa da je vas od go.vana! :)
je li stvarno Radulović nabo Buda? Kako nema to niđe snimljeno?
Kako on veli nije, ali je isto pao dolje i podigao se posle par sekundi...po prici ostalih, zbog toga je Dejo skocio i pozvao Radulovica da se sa njim bije. Tu verziju smo culi i smatramo je tacnom, s obzirom ko nam je rekao.
Ima onda Ranko dobar udarac, čim je uspio da Buda pošalje na pod.
Jedne niksicane dobismo pa da predjemo i na ove druge istim tempom :)
a da jes no što će nosit u kožnu torbicu no ajfon i pištolj
помијешали сте га с неким инспектором што хапси ђецу која пуше џоинт у парк
dejo bog i batina a ?! a pfff :)
Ahahahah veli sofro ulazi Milos kalezic zvani tajson,aahahaha sto je ovo
niksicani mafijasi.
Pa ko ima veću ruku Dejo i Ranko? Piju li što?
Ja sam čuo da su Dejo i Ranjo obarali ruke i Dejo je dobio, pa je Ranjo pozivao Fapovce da ulete, da bi redom svi sa Dejom obarali ruke dok ga neko ne dobije.
Dejo ide u teretanu, a Ranko ima pravu snagu, od rada.
Jaci je Dejo a plus ima brata koji radiu vojsku.
Ima i par kvalitetnih Fapovaca, ja mislim da bi ga savladali na kraju. Tako da budemo svi u dobitku - Budućnost kup, a Čelik jači od Deja.
A Sutjeska gleda sa strane, osvaja titulu i umire od smijeha.
Sjutra jedini pravi Crnogorski derbi... Sutjeska - Budućnost.
Očekuju se pune tribine, urađen je dobar marketing, vlada veliko interesovanje za sjutrašnji meč. Kako od navijača i vjernih pratilaca Sutjeske, tako i od onih koji proteklih godina nisu bili kadri da dođu na stadion.
Sve u svemu, pun krcat stadion će biti, prvi put. Protiv Čelika je bio ispunjen, ali ne do kraja..
Nikšić živi za sjutrašnji dan, bukvalno. Atmosfera podsjeća na stare dobre dane, kada su ođe dolazili Zvjezda, Dinamo, Hajduk...
Neću da malerišem, ne želim ništa da pričam, ali u sebi se nadam da će se sjutra slaviti prva Titula od osamostaljenja.
Veliki meč, za slavu, za grad, za Sutjesku! :)
Po 3 Boda u sred Niksica! ;) i to 2 razlike :P
Mornar - Čelik danas. Za goli život.
ima li na tv toga spektakla u Niskic
nema, umjesto toga je na prvi "svoja i sik" a na drugi odbojka muska reprezentacija koju niko ziv nece gledat
Zasto bi iko prenosio utakmicu koja moze da odluci o sampionu ? I vi mnogo trazite.
Jos sat vremena. Pripremamo se za cestitke :)
Sent from my HTC One S using Tapatalk 2
ZEZATE se da nema prenosa ?!