meni rekose da ce oko 200 policajaca bit stalno sa navijacima Hajduka a da ce se sva murija preselit u centar podgorice.
Printable View
meni rekose da ce oko 200 policajaca bit stalno sa navijacima Hajduka a da ce se sva murija preselit u centar podgorice.
e lele, crni arandjele, zamislite kad budu dosli navijaci rendzersa u pg :D
ti lazo kao neki navijach a u stvari si zandar:)
ma cjeli jug ce bit samo torcida i murija...
Izgleda da su pojedini ovdje bili zamorci u nekom tajnom eksperimentu na temu: "da li čovjek može opstati bez mozga"...
Zar iskreno misliš da bi neko od tih velikih "navijača" (koji idu na utakmicu Budućnosti umjesto na meč Partizana) uradio išta više od dizanja tri prsta sa tribine koja je udaljena stotinu metara?
:lolblue:
Ne tiče se mene što je njima strano ili ne, samo kažem da navijač nekog drugog kluba ne treba da bude na śeveru stadiona zbog toga što se utakmica igra protiv tima iz Hrvatske. Izabrali su drugi stadion, drugi grad, pa široko im polje...
ima li ko informaciju oce li delije dolazi ka sto se prica
http://www.net.hr/sport/page/2007/07/18/0218006.html
OOOOO boze zasto uopste postoje novine
Jedno pitanje:
Koliko ce karti biti kupljeno od strane Buducnosti i Varvara na Poljudu i koliko vas sa ovog foruma ide na revans?
Stvarno iskreno pitam...
Evo ja cu ti odgovoriti. Na revans sa foruma ne ide NIKO, a ukupan broj varvara na Poljudu ce biti NULA!
ljakse ja niti sa pro srpski orijentisan,niti dižem 3 prsta.....samo mi je drago da dobije klub iz mog grada.A nije loše da nas bude sto više jer se bojim da će varvari na svom stadionu biti gosti.Ja sam kompletnu ligu šampiona ispratio sa Partizanom,i derbija ne znam ni sam koliko,a ti nisi pošao dalje od nikića vjerovatno tako da mi ti nemoraš pričat đe da idem.
Ćao lepi
sretoh navijache iz hrtvatske...pjevaju njegoshevom,hvataju podgorichanke za dupe i josh ih chuva nasha policija!PIX