Zasto mi je izbrisan post o Darku Supkovicu?
Printable View
Zasto mi je izbrisan post o Darku Supkovicu?
Clan 12 Pravilnika ovog foruma će se ubuduće strogo postovati ne samo brisanjem.
A sto? Nema ga tu, pa da ga ne pominjemo. Odlicno, nema pominjanja. Onda neka se ne pominje u ruznom kontekstu mitropolit crnogorsko-primorski, jedine priznate pravoslavne crkve u Crnoj Gori. Krisna, nisam citao i necu taj clan, samo se nadam da ce se odnositi i na ovoga millovog poltrona i na mitropolita istovjetno.
Bilo bi ipak dobro da procitas pravilnik jer onda ne bi postavljao nepotrebna pitanja ili se cudio.
Ti se to svetis u ime Boga?
On je crkveno lice, odrekao se svog svetovnog, a primio monasko ime. Ako si toliko za gradjansku drzavu, i ako je to nesto sto je samo po sebi dobro, onda valjda neces nikoga da vrijedjas, a uvreda je to sto ga ne zoves tako kako ga oslovljavaju pravoslavni, rimokatolici, ko god. Ili volis da vrijedjas?
Fino ste se ispricali jos fino sa razumijevanjem procitati pravilnik i objasnjavanje je unaprijed zavrseno. Nazivati nekoga pravim imenom i prezimenom ne moze biti uvreda, zamijeniti to pseudonimom, crkvenim imenima takodje nije i manimo se humoristicnih postova nego samo po praviniku.
Znači Amfilohije mu dođe nickname? :D
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy Note 2 x2
A ateisti ili ljudi vjernici koje ne zanima ta crkveno institucionalna hijerarhija i imena? Njima se mora nametnuti?
Hvala Lepo
Kako da ja napravim temu?
Zasto mi je obrisan post gdje navodim kako jedan ucesnik foruma karakterise ponasanje drugog kao fasisticko?
Tj zasto stitis maju kao da je panda u pitanju? Ako krsi pravila - primeni pravilnik koji si sam formirao.
udostoji se da napises nesto na pm ili odgovori javno, a ne samo delete.
Rekao si da svako karakterisanje nekoga, necega itd kao fasisticko ce biti automatski kaznjeno odmorom sa foruma.
Brise se jer to je trolovanje teme navodeći primjer koji blage veze nema sa navedenom najavom. Pazljivije citaj ubuduce i sa razumijevanjem.
Hm, opet mi se u talasima brisu postovi. Tek sam sad vidio da ovaj neki bravo ima obicaj da nesto markira moje postove. Admin je prilicno veceras fulao, mogao je elegantno da obrise dio mog posta i post ovoga Brava i svi srecni.
Odavno se zna da nema "elegantnog brisanja" djelova posta pa se poslije raspravlja sta je bilo napisano i .... Kultura dijaloga na ovom forumu je obavezna a spopadanje forumasa zbog razlicitog misljenja je zabranjeno pravilnikom