................vazda!
Printable View
................vazda!
Da vam se pohvalim.U ovih par dana treba da mi stigne jedna GT.Cim stigne postavljam slike.
opa!
sa srecom :D Odlican izbor !
stevane.... :D
Je li bio ko u salon u DG...? Sad prolazih ali nijesam imao vremena da svratim...
Viđeh danas je bilo 7-8 auta unutra i kapija bijaše otvorena, pa sam pomislio da su počeli sa radom... Inače viđeh 3 bijele giuliette danas, totalni svrš... :D
nije oprana nije profi slika ali nema veze :D
http://5dcac05ecb17dc47e345-bbe3fac5...eb08b63c82.jpg
ako sto bude tu sam :D
Koji je najbolji majstor za Alfu u PG a da nije preskup?
fandjo
Ima li jos neko sem fandja? Jer prosle godine bio sam kod njega reko je da mi je kompjuter u pitanju i da ce ga nabavit, medjutim nista mi vise nije javljao.
a bogami tesko ces naci nekoga... a moras ga jurit malo ako mislis da zavrsis posao :) oni su u garazu od jutra do mraka :)
E bas da pitam i odje posto sig je neko imao iskustva sa kvarovima..U pitanju je Alfa 146 1,4 Boxer motor, imam je evo 5 godina bas nisam nista ulagao, sem ono osnovno, ulje, filtere, kocnice, medjutim, od kako sam je kupio nikako da se jedan jedini kvar ustanovi. Prvo, paljenje zeza ponekad (posebno zimi), tj jedva upali, i kad upali izbachuje crni dim i trokira (ne prima gas), u slucaju da dam gas ugasi se.. Drugo, nema neku vucu s obzirom da ima 66kw, mislim ide ona, ali mislim da nije to to, posebno uzbrdo lose ubrzava. Cesto se desava i da umjesto sama torira i da joj je gas preko 1 obrtnog momenta, zna li neko sto moze bit u pitanju?
Trosi kako kad, npr sad za Novu Godinu sam bio, iz Plava do Budve oko 700km ima u oba pravca je potrosila oko 50 i nesto eura (jer sam je sa 60eura napunio do cepa i ostalo je) s obzirom da je kvalitet naseg goriva cista nula, to nije puno.
Isao sam kod Fandja prosle godine, Aco je probao Alfu i nije htjeo da komentarise, prikacio je na kompjuter i otklonio neke greske stim sto mu je jedna greska bila nepoznata zbog koje je zakljucio da je do kompjutera na auto. Dogovorili se da ce nabavit kompjuter, uzeo broj koji pise na kompjuter,medjutim nista vise nije javljao.
Koliko ide litara ulja u motor 1.9jtd 110kw i koju seleniu da sipam?
a sto moras seleniu :) kupi nesto bolje :D meni se cini da kod mene ide 4-4,5L...
Tek treba da uzmem filtere.
Mozhe biti do toga naravno...a mozhe biti i do par drugih senzora, bobine itd itd, treba pogledat shta je...
Bilo bi dbr kad bi ja mogao nac kompjuter da probam jel do njega, ako je do njega odma ga kupim i to je to, a ako nije vratim ga.. Mada Aco je rekao da bi trebalo da je do kompjutera.
Pa podjesh do Aca, ako ga ima tamo, a trebalo bi da ima, odma probash i vidish jel' do njega ili ne, nece ti ga naplatit za probanje siguran budi ;)