Znaci ni da vi niste odmarali glas xD?
Printable View
Prekid kod Extra TV zbog nevremena je trajao mnogo manje nego sto ostali kazu kako je bilo kod BBM-a...
eto vidite ljudi..jos jedna prednost extra tv-a... manji prekidi u odnosu na ostale!!!
TotalTV je imao prekid 5 sec... Kad je grad pljusnuo po anteni...
Extra tv-u ne moze ni kisa nista stvarno je extra
Falite se time sto vam malo prekida :D
Sam si uporedio neuporedivo. :P
Extra Tv je izvanredna tehnologija koja je dosla u pogresne ruke, a BBM...ma pita se od govana napraviti ne moze.
Pa ti koristis Extraaaa ? :D
ja bi da se bbm i tcom pobiju pa da vidimo ko je jaci
Pokushavao sam da nadjem odgovor na topiku ali nisam uspeo a pitanje je: Moze li se snimljeni program extra tv-a prebaciti na rachunar, ako moze kojeg je formata i koje je velichine 1h snimljenog programa?
Ne moze, vec je receno.
I dalje sa ne mogu pogledati izvjestaji sa berzi od one velike "fleke" koja obavjestava o nekakvoj greski DHCP servera. Kako lijepo radite na "otklanjanju problema" :mad:
Sredjeno, hvala SALE
Extra TV je vrlo dobra.
Kvalitet slike je bolji nego kod drugih operatera. Ima mnogo vise mogucnosti. Filmovi u HBO digital su dosta dobri, gledas ih kad oces, koliko oces a jos su besplatni. Plus ima i serije, pa kad nemas sto da gledas na obicnu tv, prebacis i odgledas epizodu neke serije.
Izbor kanala je malo gori od BBM-a ali je sasvim dovoljan i solidan.
Prema tome, po meni je Extra TV bolji od BBM-a.
Meni veoma korisna mogucnost snimanja emisija, tako kada se vratim iz Pg odgledam propusteno.
mada to snimanje bi mozda koristilo prije 10 godina, a sad toliko se puta repriziraju filmovi, utakmice, emisije da ubise sa tim! po meni je to beskorisno!Quote:
Meni veoma korisna mogucnost snimanja emisija, tako kada se vratim iz Pg odgledam propusteno.
Ja ne gatam kada su reprize, vec volim sigurno i odgledam kada ja zelim.
sve ima svoje, zavisi od osobe, to dodje kao jedna vrsta dvd recordera , samo sto je dvd recorder bolja stvar jer ostaje na dvd-u!
znam da predstavljas t-com pa mozes da pricas tako! e pa lijepo se odnosite sa korisnicima!Quote:
Kakav penal :grin: Davno ne pročitah na forumu veću glupost :grin: