X3M, za to postoji Top Channel, Nuvolari, Motors TV...............Speed...... http://www.vidiauto.com/autoforum/im...es/smile01.gif http://www.vidiauto.com/autoforum/im...es/smile07.gif
Printable View
X3M, za to postoji Top Channel, Nuvolari, Motors TV...............Speed...... http://www.vidiauto.com/autoforum/im...es/smile01.gif http://www.vidiauto.com/autoforum/im...es/smile07.gif
ne bi mu da' vise da prenosi formulu da sam jedan od glavonja na tv in.Co'jek pojma o f1 nema na prvu trku je reka' HUAN CARLOS MONTOYA a danas u duel barikelo,de la rosa i sato a on cini jeli moguce da se barikelo tako priblizio raikonenu,stvarno kako rezija to nije ispratila!!! Bolje mu je neka se makne neka ne prenosi f1 vise nego neka stenje na onaj hot line za prognozu utakmicaQuote:
Originally Posted by X3M
:lolblue: :lolblue: :lolblue:Quote:
Bolje mu je neka se makne neka ne prenosi f1 vise nego neka stenje na onaj hot line za prognozu utakmica
Quote:
Originally Posted by ShAq_Ct
mogu mislit kakav ce pile of shit engine zapast' Montoju za sledecu trku, sad kad ga je De La Rosa izmuzao :D :D :D
Inace, definitivno heroj trke, a bogami i kvalifikacija (onakav rezultat kao prvi na prasnjavoj stazi, a kud ce prasnjavija no u bahrein).
A Shumi, Shumi, posle 50+ trka, odustade zbog kvara. A cini li se to meni, ili je isto proslo 100 godina otkako ni 1 ferari nije bod uzeo (podijum da ne pominjem :D ).
McLaren definitivno jak, i Kimija i De La Rosu su usporavali svi ispred, i jos su se vracali posle svih izlijetanja! 8)
Oce li m ireci neko sta je novo od pravila u formuli? Je li istina da ne smiju gume da mijenjaju osim ako pukne , zna li kp
jedan motor mora izdrzat 2 GP vikenda, kvalifikacije i trka moraju se odradit sa 1 setom guma zamjena je dozvoljena jedino u slucaju promjene vremena ili zbog pucanja jednog od pneumatika i u tom slucaju prilikom odlaska u box ne smije se dolivat gorivoQuote:
Originally Posted by adriana
Uzeo je Barinjo 1 bod :)Quote:
Originally Posted by patuljasti_dvometras
ja sam mislio da sam jedini koji je zapazio kolko se Sofro prosra` juce?! pa ono je za medalju... a neka no jos se njemci utisaju dok vozaci iz bolida pricaju na Team Radio a Sofro pametnica melje li melje, sve u prazno...
No, svi smo zakljucili da je definitivno de la Rosa bio junacina trke, i svaka mu cast na voznji, mudato nema sto :D
nadam se da tek McLaren pocinje da se zagrijava za totalno njihovu sezonu, davno je 1998 prosla.... moramo se obnovit sa titulom
Samo da mi je da se ponovi 2002! To je bila fenomenalna sezona, cak i nema veze sto je Kimiju prvo mjesto izmaklo za 2 boda :)
Vise se jezim od sezona kao sto je bila prosla gdje je svaka trka ista bila - uzasno i veoma neinteresantno
Zato mi ova djeluje kao dobar pocetak, pogotovo sto imamo dva dobra tima (Renault & Toyota) koji poceli da pokazuju sta su sposobni da urade :)
jedino mi smeta sto su nova pravila smirila ludarije koje su znale da se dese jer sad svi nesto fino voze, cuvaju gume
hahah,kako lupsah to je sprdnja.Quote:
Originally Posted by Fabia_Elegance!
da je montoya bio on ne bi pokushavao nego bi odradjivao to sto ovaj nije tj ono sto najbolje zna a to je preticanje.
Wood, ja stvarno nisam vidio neki spektakl od njega u zadnje vrijeme.
MC Laren opet je spor, na pravcu je brz kao Williams, vidio sam da ne može mu ništa na pravcu.
Schumacher bez kvarova, da, ali ovog puta nije kriv Ferrari nego on, on je izašao iz staze i uništio bolid, do tada je bio puno bržiji od Alonsa.
A ljudi jesam li ja jedini primijetio ili svi mislite da sva nova pravila koja se donose su pravila protiv ferrarija :D
A zamislite da sad imaju po sat vremena za kvalifikacije. Niko ga ne bi gleda pol pozociju od dva crvena bolida trika nema. Sve sto su donijeli novo je bil da se zaustavi ferrari. Da nije malo nepravedno?:devil:
ja sam cuo da je Ferrari na oba bolida imao problema sa mjenjacem tako da ne vjerujem da je Michael ista kriv, a i nisam primijetio da mu je bolid bio ostecen
NSX Barrichello je u poslednjem krugu izgubio 8 mjesto tako da nije uzeo ni taj 1 bod
Hecules, upravo tako.
X3M, do tada je bio prebrz a čim je uzašao iz staze više nije mogao da ga vozi.
Nije bilo ostecenja vidljivih na bolid, procitah u novine da je hidraulika u mijenjacu otkazala valjda, a i barikelo je imao slicnih problema valjda.
Ja bih posle ovoga sto sam vidio od De La Rose volio da onoga Montoyu malo cesce salju da igra tenis :D
Takođe.
hercules, kao da sam znao da je u pitanju hidraulika. http://www.vidiauto.com/autoforum/im...es/smile04.gif
1. Da, da, dalo se primijetiti, samo sto je De La Rosa na svakoj pravini pokusavao da pretekne Williams, a Webber je pod pritiskom i izletio sa staze ;) Da ne pominjem da se De La Rosa vratio poslije izletanja i jaaako brzo stigao Heidfelda, a kad ga je prestigao, u ta 2-3 zadnja kruga je napravio preko 10 sec razlike!! :yipiiii: :respect:Quote:
Lik vozi brzo ali pokušao je barem 10 puta da pretekne Webbera i nije mogao, niti da je imao šanse da dođe do njega. A Heidfeld je bio spor po krivnama.
cuo sam odje da je de la rosa iznenadio sa voznjom
a sto se tice timova i kvarova ferrari je vazda radio savrseno
a koliko se sjecam u pit su najvise imali problema bmw i mclaren
ne racunam one sa zacelja tabele(od prosle gd)
hahahha takodje :p :) :) :)Quote:
Originally Posted by neka_coce
2003!!!! 2002 nisu pet trka zavrsili bili su ka' prosle god.Quote:
Originally Posted by McLaren^Girl
GO McLaren!!! :P
A pffff, imas li ti kakav drugi komentar bez "spor je po krivinama"??? ISta ti je pirca za REno, Mclaren, Williams... A vidjeli smo kako je FErrari brz u krivinama ... Toliko brz da izlece iz njih :yipiiii: :finger:Quote:
sta ste se vi primili na tog de la rosu.
polako,tek je pocelo ima svasta da se izdeshava,nadam se samo da ce biti neizvjesno do kraja pa ko kod da pobijedi.
Quote:
Originally Posted by Iz_dana_u_dan
Moguće.
Patuljasti, Schumi na početku trke je bio za petama Alonsa, posle je bio spori od njega za nepunu sekundu, prije nego šti je izletio sa staze bio je prebrz, samo 0,350! On ne bi imao šanse da ga pretekne jer Renault i Alonso su kompletni.