Novak je poslije US Opena još bliži vrhu. Bliži, ali ne i na njemu. Tu je Federer, ali ne zadugo...
Nijanse su u pitanju, i nadam se dogodine da će pasti prvi gren slemovi.
Čestitke Federeru, veliko bravo za Noleta!
Printable View
Novak je poslije US Opena još bliži vrhu. Bliži, ali ne i na njemu. Tu je Federer, ali ne zadugo...
Nijanse su u pitanju, i nadam se dogodine da će pasti prvi gren slemovi.
Čestitke Federeru, veliko bravo za Noleta!
Nole se u svom prvom grand slam finalu izgleda uplasio pobede, iako je Federera pobijedio pre nedelju dana u finalu u Kanadi...
Ali, (naj)bitnije je da je za njega vise nego zdushno navijala vidno odusevljena Marija Sharapova sjedeci sa njegovim timom odjevena u timsku boju.. :D
Priznajte da se sjetio genijalne fore da je osvoji (vidi se da mu je tata Crnogorac..:p) - javno je imitira! :D
Ja sam mogao svoj post da editujem a ne da zavrsim u istom kosu kao ovaj misko_ajkula...
Mislim... stvarno
E da NOVAK RuleZ
Federer izjavio da je rezultat 3-0 brutalan prema Novaku Đokoviću i da nije to zaslužio.
Kakav gad, namjerno ga podjebava, ionako ga ne može na oči viđet.
Novak je "zaradio" 700 ATP poena učešćem u finalu US open-a što ga je učvrstilo na trećoj poziciji ATP liste.
A sto je gad? Da je rekao da je realno sto ga je pobjedio 3:0 opet bi bio gad? Ako ti ne mozes Federera vidjet na oci ne znaci da on to misli i "osjeca" prema Djokovicu...
Inace, mislim da Federeru puca junacka rabota i da gleda samo svoj posao, jer je uknjizio 2.4 mil $$$$$$$$$$$$ samo od ovog turnira...
Gad je zato što je na pitanje novinara Ko su najveći talenti i budućnost tenisa izostavio Đokovića, kad su ga pitali a Đoković, rekao im je da je on prosječan igrač i da mu nije jasno zašto ga svi dižu u nebo.
Eto zato je njegova izjava da je rezultat brutalan, čistza provokacija.
A inače sam potpuno indiferentan i prema Federeru i prema Đokoviću, daleko od toga da ih ne mogu na oči kao što ti zaključi iz nekog, samo tebi poznatog, razloga.
covjek je imao svoje misljenje ali sigurno je da ga je promijenio tokom ove godine kad je Novak od igraca koji predaje meceve zbog raznih problema izrastao u igraca koji gazi sve redom...
Ma mislim da je federer pokazao ko je tata , nema tu rasprave sto je rako
samo ga razbio ...
Izjavu je dao prije mjesec dana. Logicno je da ima mrznju prema nekom ko prijeti da ga ugrozi u neko dogledno vrijeme...
Djokovice je izgubio. Zasluzeno. No, vidjecemo sta vrijeme donosi da ne bi nagadjali i svadjali se... Svak ima pravo na svoje misljenje...
za 2-3 godine, dobice ga Nole, vidjecete. :respect:
Zasto bi ja bio banovan,ne budi smijesan,moj komentar je vezan samo za tenis!!!:ass::ass::ass:
Sto se tice toga da su nijanse odlucivale,nisu! Federer ima obicaj da protivnicima pushti set,cisto da vidi nadu u nihovim ocima i da misle da su blizu a nisu ni svjesni koliko su daleko,jednostavno-ubija ih u pojam; tako da je i dobio Djokovic prvi set-ne bi mu nista pomoglo-Federer se uozbilji i dobija kad hoce! Ko je gledao,a realan je,vidjela se razlika u klasi, Nole je bio nemocan kad god bi se Roze uozbiljio! Nole ce bit number3 jos koju god(nadal i federer su jos mladi) dok ne prodje ova kriza u svjetskom tenisu i pojave se novi teniseri! Prica da ce Nole bit number1 su vise nego smijesne,momak nema nit neku brzinu nit neki servis,dvorucni behend...jednostavno prosjek,a Federer je KLASA!!! To se vidi...
Federer je gospodin !!! GOSPODIN !!!!
Ako neko moze da kaze da je federer bezobrazan ili da podjebava nekoga taj zaista ima velikh problema sa samim sobom. Sad Vam i smeta sto je smiren i hladan kao led.
12-ti GS !!!
I kad ne igra najbolje (kao sto je to bio slucaj i voe godine) opet je najbolji.
tisuuuuu !!!:clap:
p.s emili, za 2-3 godine ode federe u penziju sa 17-18 GS na "policama".
ATP lista, prvih 10:
1. Rodžer Federer (SUI) 7605
2. Rafael Nadal (ESP) 5385
3. Novak Đoković (SRB) 4295
4. Nikolaj Davidenko (RUS) 3255
5. Endi Rodik (USA) 2540
6. Džejms Blejk (USA) 2290
7. Fernado Gonzales (CHI) 2185
8. David Ferer (ESP) 1940
9. Tomas Berdih (CZE) 1925
10. Tomi Has (GER) 1880
Nole cvrsto treci i dosta je smanjio zaostatak u odnosu na Nadala.
ti si zajebavaš??? reci mi da se zajebavaš... molim te. :confused: kako čoveče možeš u isti koš da stavljaš federera, nadala i đokovića, barem kada su godine u pitanju? ili da preciziram, nadala i federera? da li ti znaš koliko nadal ima godina a koliko federer? da li ti znaš gdje je federer bio sa svojih 20 godina, a gdje su i nadal i đoković sada?
i eto, za tvoju informaciju, pošto OČIGLEDNO ne znaš, federer ima ravno 26 godina, pa sad razmisli o onome što si napisao.
i da, vidi se da očigledno lupaš gluposti, samo da bi pljuvao po đokoviću, a tenis takođe i opet veoma očigledno, pratiš od sinoć. :finger:
Stvarno je Federer ostara čoeče. Nisam ni ja znao da ima punih 26 godina. Pa on je gotov, već od sljedećeg turnira će početi da mu slabi vid, otkazuju koljena i da ga muči prostata.
Ne sprdajte se!
Svaka njemu cast, ali on nije ni bio blizu onoga sto je danas Nole u njegovim godinama. Naravno, to ne mora nista da znaci, ali Nole nije vise samo talenat, vec dokazani teniski majstor koji je odlican na svim podlogama. Na zadnja 3 gren slema 2 polufinala i jedno finale, malo li je.
Nole je sigurno veliki potencijal, imace on sto da pokaze ali sigurno da ce mu bit tesko dok god su Nadal i Federer tu ali ko zna, mozda vec sledece godine uzme neki GS... Nadajmo se ;)
Jaooo... Dobro je sto nije uvijek ozbiljan pa ovim nemocnim neukim smrtnicima padne po koja mrvica sa njegovog trona...
Klasu kod Novaka samo cori ili zloslutni ne vidi a kada ce biti No.1 pokazace vrijeme. OK je navijati za nekoga i bodriti ga ali ne odati priznanje ili sta vise nipodastavati uspjeh drugoga kada je ocigledan e to je vec za zabrinuti
Klasu kod Novaka samo cori ili zloslutni ne vidi a da li ce biti No.1 pokazace vrijeme. OK je navijati za nekoga i bodriti ga ali ne odati priznanje ili sta vise nipodastavati uspjeh drugoga kada je ocigledan e to je vec za zabrinuti
Inače se slažem sa svim!
Federer je trenutno tj. zadnjih 5 godina broj 1 i bice bar jos minimum 2 tako da je sva dalja prica bespotrebna. Najbolji je teniser svih vremena a samprasa ce po roju osvojenih GS stici vec iduce godine. Mozda se onda povuce u penziju i onda neko dodje na njegovo mjesto br.1.
djokovic je zaista mnogoo napredovao zadnje 2 godine i zaista je sada uz federera najbolji teniser ali to ne mora da znaci da ce u narednih 5 godina uspjeti da odrzi isti ritam.
sve u svemu zna se ko je broj 1. a ko su broj 2...3....180...1000 zato zaista batalite da se raspravljate ko je bolji.
A zna li ko od Vas koji je bio Federer na Vimbldonu prije nego sto je poceo da ga osvaja. Godinu dana prije prve titule na Vimbldon koji je bio zna li ko?:)