Razguzise nas!!!
Printable View
Razguzise nas!!!
Ne bih se slozio da su nas "razguzili" ima jos jedno poluvrijeme dako i mi njima koji "ubodemo"!
Nakon promasena penala, djetici su dobrano pritisli....
Dobro su nasi igrali, ja tvrdim da se nijesu obrukali, bez obzira na sve komentare koji ce uslijediti (i koji bi uslijedili da smo "nedajboze" dali onaj penal).
Dobro nije lose bilo, ne moze se vise ni ocekivati. Tek druga utakmica, jak protivnik, neuigranost (posebno kod prekida). Treba nam jos dosta utakmica!
Ko je sutirao penal?
Burzanović, izborio i promašio. Po meni je i sumnjiv bio.Ali su mi najjači Grgur i Mojaš Radonjić koji između ostalog nam veli laku noć i prijatno na kraju, malo je zaboravio da nismo i mi u japanskoj vremenskoj zoni. Da ne pričam da je rekao da su Japanci dali obadva gola...
Burzo...Jbg desava se....Al sto neko reche Jovanovicu treba dat dozivotni otkaz...bruka...
Tanasijevic je odigrao odlicno!Burzo se vidio nije,Purovic jos manje...vidi se da fali masu Vucinic i Vukcevic...Nije ima ko da kreira igru na sredini....
Jovanović koji je imao 10 metara slobodno da centrira Puru koji je za glavu viši od Japanca i on daje loptu po zemlji...Da ne pričam koliko je smiješno primiti 2 gola glavom od Japana.
Japan inace daje masu golova iz prekida (glavom), chudno ali...
Nismo šutnuli nijednom u okvir gola, čak ni iz penala! Ćetković je bio skroz pogubljen, debitant valjda bude bolje u nedjelju.
Treba u svakom slucaju podrzati te momke, jer ipak nije lako posle 10 zajednickih treninga igrati previse organizovano
Teshko da se moze bolje bez tri najbolja igracha... Ima vremena josh da se uigraju,samo naprijed... :)
Bio je pritisak na njih a jos i bez najboljih igraca.. Bice vremena da se napravi dobra reprezentacija..
ja uopste nijesam razocaran....
pa dobro bio sam blizu kad sam rekao da ce crna gora izgubiti 3-0,samo jedan god mi je hvalio:(
Da si pogodio rezultat, bio bi kralj
nisam gledao utakmicu danas,jer sam radio,al sudeci po vasim pricama,crna gora izgleda nije imala pojma gdje se nalazi:o
bicje da je to zbog vucinica i boskovica sto nisu igrali:rolleyes:
kad je vecheras snimak utakmice ?
Ljudi kako ste me isprepadali , ovaj neshto pominje 3-0 , pa mu ovaj reche josh 1 goL , ja reko razbucashe nas 4/5 - 0 , kad gledam na live score 2-0 i promasheni penal,kazhem nijesam gledao utakmicu,ali 0-2 protiv Japana nije katastrofa ! Japan nije Malta ili Island , vec uchesnik svih svjetskih/azijskih takmichenja.. tako ne zanosite se previshe,momci su tek pocheli trebalo bi ih podrzhat i nadajmo se boljoj igri protiv Kolumbije :)
SLaba je ogra bila, skroz neorganizovana, problem neuigranosti je evidentan...
dobro je
nismo pošli da se takmičimo već da vidimo na čemu smo i imamo li se čemu nadat u budućnosti.
rekao bih da imamo al da moramo biti skromni i strpljivi.
počinju da se vide neke konture tima i neki koji će ga brzo napuštiti.
prvo poluvrijeme - užas .
nismo se mogli sastavit sa loptom
jovanović - lijevi bek - momak veze sa fudbalom nema. al baš nikakve veze
prvi gol japanac skače preko njega i poleksić koji traljavo skače. čini mi se da bi visočiji bio da nije skočio :)
isti jovanović par puta dobije loptu na lijevo krilo i ne umije da strefi špica , gadja one centaršute ka` što je nekad Đorović za SRJ puca` u nebo.
drugi gol - isto jovanović lijevu stranu (svoju poziciju) ostavi meni da pokrijem , ili nekom od vas?? hhaa, prima japanac loptu njega nidjee na svojoj poziciji i centašut iz kog normalno primamo gol, i to dobar. poleksić je zaplivao ali ništa strašno... isto tako štoperi bogomi moraju malo jače i brže da zatvaraju visoke lopte.
božović - on ima dobrih nekih trenutaka ali mi je nekako vjetrast, ka leptirić. mada definitivno ni on ni burzo ni napadači nisu imali ama baš nikakvu podršku veznog reda.
igrao je nekakvi vujović, nadam se zadnji put.
ćetković - ništa nije pokazao. nijedan pas, protrčavanje, dribling , baš ništa.
drugo poluvrijeme - e tu smo već izgledali kao ekipica, ulaskom nikole vujovića i raičevića izborili smo se za kakav takav posjed lopte i za stvaranje nekih situacija pred njihovim golom. i onaj zećanin je počeo da igra kad su oni ušli.
radonjić - za njega definitivno ima i biće mjesta u ovoj ekipi.
burzo - očajan. da je bila kompletna ekipa vjerovatno ne bi ni igrao cijelu utakmicu. ja sam više popizdio kad sam vidio kako je primio loptu u situaciju kad je bio penal, nego kad ga je promašio. oko šesnaesterca s loptom jako loš, bez rešenja, ,mlitav.
puro - ništa, ali od njega nisam ni očekivao da gradi igru, krpio se sam cijelu utakmicu a nije dobio nijednu loptu. ulaskom radonjića i njemu se otvorilo više prostora.
izgubili smo 2:0 od japana, izgledalo mi je da će biti i 5-6 komada kako smo krenuli, al smo se nekako povratili i odigrali ravnopravno drugo poluvrijeme.
odbrana , kad je lopta na zemlji i kad se branimo prilično sigurna i dobro se zatvaraju, imamo sam utisak da ga više ne možemo primiti - sem iz prekida, tu nam fijuče promaja...
izgubili od japana, gubili su i jači i veći od nas.
to što su i oni igrali sa kombinovanom ekipom nije neka olakšavajuća okolnost za nas, jer su japanci prave krtice i sigurno da su se više borili nego da je bila prva postava.
definitivno ne možemo igrati kad nismo u punom sastavu, nemamo mi nekog velikom kvaliteta da nadomjestimo vučinića, vukčevića, boškovića i ostale.
sa njima bi sigurno odigrali mnogo jače i bolje.
e da, dako se odluči Baša da igra... valjao bi. mada nisam za to da nikoga molimo.
odbrana je bila ocajna, nidje skoka a japanci svi mali, sprdnja al bas sprdnja, a burzo je posebna prica, bas mu se igralo drugo poluvrijeme posebno, zamalo nam dadose 3 go glavom jer je bas cuvao igraca :rolleyes:
i dje ne pusti radonjica da puca penal, no ajde, nadam se da su ovo samo testiranja pojedinih igraca
bolje bi carapic i radulovic odigrali pozadi od ona dva mlita, napad i ne mogu da komentarisem jer kad ti je odbrana suplja ne mozes imat nikakav napad
Dobro si pomenuo Radonjića. On je rođeni strijelac, pravi gol igrač, čim je ušao pokušavao je da nađe sebi malo prostora, probao par puta da šutne, unio je svježu krv u ekipu, trebao bi sigurno početi u nedjelju...
Prvo poluvrijeme izuzetno loše, svi, ali baš svi su bili u grču, isprepadani. Vjerovatno zbog ambijenta i daljine od kuće ko će ti ga znati. Primiti dva gola glavom od omalenih Japanaca je neoprostivo, ali **** ga, biće bolje to valjda.
Drugo poluvrijeme, izmjene, i krenusmo bolje, odlučnije i agresivnije. S tim što je Radonjića kao drugog špica morao da uvede odmah na poluvremenu!I mene je Burzanović iznervirao više zbog primanja lopte u situaciji kod penala i uopšte igrom toko cijelog meča, nego što je promašio penal. On MORA mnogo, mnogo bolje! Još je bio kapiten! Namrtvo su falili Vučinić, Vukčević i Bošković!
Sve u svemu nije loše za sami početak, biće bolje...Vjerujem već protiv Kolumbijaca...