Brižne Crnogorce ovih dana opterećuje 24 godine starija supruga francuskog pre$ednika, a ne zabrinjava 26 godina vladajućeg javašluka.
Mrš!
Printable View
Brižne Crnogorce ovih dana opterećuje 24 godine starija supruga francuskog pre$ednika, a ne zabrinjava 26 godina vladajućeg javašluka.
Mrš!
Pada mi energija opasno posle 10h uveče.. Mislim da je vrijeme da se mijenjaju određene navike. J*bem ti, prije 2 dana u šorts a sad u jaknu - hej vrijeme, saftaj ga malo!
Taksisti koji zaustavljaju auto kad počne da žmiga zeleno svjetlo na semaforu umjesto da dodaju gas.
Pa na zmiganje i treba da stanes a ne da dodajes gas. Na trepcuce zeleno se jedino prolazi u slucaju da ne mozes bezbjedno da se zaustavis.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Sabrija... Osoba koja se godinama provodi i putuje od nasih para, bez trunke obraza cijelu naciju nazva majmunima...
Sent from my LG-H840 using Cafe Del Montenegro mobile app
Ovi gadluci od izraza, ljubi te brat, familijo....:burp:
Konik :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
što ne bi bilo strašno da toga nekoga stvarno voliš ka familiju, ali da umire na ulici tome "bratu kojega ljubi, toj familiji" ne bi priša da pomogne!
Takođe, ovih daa mi šalju nekakve "cirkularne" poruke, nešto oko dobroga prijatelja...kao ti si najbolji prijatelj, pa ako misliš da sam ja najbolji prijatelj pošalji i meni i na još 20 adresa....bla bla....koliko poruka ti se vrati toliko si dobar drug" ...i to mi šalje nekoliko osoba koje nikad u vijek moj viđela nijesam?! Ne poznajem ljude, nemam pojma ko su:lol:
slanje tih poruka pokrenu sektasi a nesvjesno distribuira dokona malogradjanstina.
te poruke kad vidim...trista_z_dvesta!
Ja kad sam u volju, posiljacu vratim tu poruku...20 puta. i pocinem od njega u naredne dvije godine :)
hahahahahahhaha dobra fora no mi mrsko...kuliram ali stvarno je to u poslednjih par mjeseci uzelo maha! Te ako pošaljem na 20 adresa dobiću neki veeeliki novčani dobitak a ako ne ostaću siromašna, te najbolja mama, te najbolja tetka, te najbolja žena aoooooo NALET!
"Prihvaćen izazov...", pretežno na fejsu, po nekad na Instagramu... Te naj mama, te k...., te palac... A mrš više!
Sent from my LG-H840 using Cafe Del Montenegro mobile app
Oće svi da budu Barney Stinson...
Maltezeri.
Kakvo beskorisno pašče. Uši probija kreštavim lajanjem.
Za to je jedino dobar... to i da se posere neđe na stepenište od zgrade ka da je šarplaninac a ne pas od 10 kila.
Pretopila super materijal u brauniz. Samo jednom i nikad više.
Pametni telefoni, dezodoransi za svježinu 48h, šamponi za suvo pranje, udarno se radi na debilizaciji i asocijalizaciji ljudskog roda...
OSTROG_0svestana_poruka_18._01._m
:burp:
Ne pominji, jutros me još i u grupu ubači lik, ekspresno sam je napustio i obrisa...
Isto...internet vjernici i dokoni online moralisti...
zaposlite se goveda, radite nesto, neka vi prdnjava...
Kad ovi iz vlade vide koliko ih je poslo pjeske po 50 do 200 km, ima gorivo da skoci na 4 eura.
Uh jeb*ote, da nas nevjernike oće puštiti ovi dokoni popovi, da se sami sa svojim demonima borimo..
Nervira me što u poslednje vrijeme sve živo brzo izvoliram (ne iz volija), što me sve tako brzo zasiti i što mi je dosadno na kraju jEbenog dana..
Biznismeni s puta i koferima na tockice, koji ostanu duzni konobaru 20centi bez pardona...nemam, veli...
Sent from my Redmi Note 4 using Cafe Del Montenegro mobile app
Sisnjari