Jedva čekam da vidim što će meni onaj moj da pokloni, ako to ne podijelim ovđe i na facebooku, ne broji se da ga imam i svi će misliti da me ne voli, i da sam umislila da ga imam.
Printable View
Jedva čekam da vidim što će meni onaj moj da pokloni, ako to ne podijelim ovđe i na facebooku, ne broji se da ga imam i svi će misliti da me ne voli, i da sam umislila da ga imam.
Ja ću sebi kupit poklon...da se ne desi greška. Svaki put se desi fijasko, ovoga puta neće. :D
Noir....predaj se :)
Kome, čemu?
Ima i neko iznad tebe! Obustavi kriminalne radnje [emoji28]
http://youtu.be/NLlmmWLLrjs
Kad je vidim, mislim o njoj naredna 3 sata. Posle me nesto drugo preokupira.
Zivi jednu ulicu od mene, udata, ima djece, moze majka da mi bude po godinama ali je sexy, prava milf-mature. Pored nje ne bi pogledao neku od 20-30 kako god da izgleda. Ranije me nije primjecivala jer sam bio premlad ali u poslednje vrijeme me guta pogledom. Muz i svekrva je pustaju da podje do prodavnice koja je na 50 metara od kuce i do prve komsinice. Muz joj je pravi slanto, ne mogu da vjerujem za koga se udala. Dosta puta kad podje do prodavnice ili do komsinice ja naletim i sretnemo se, tu naravno padaju pogledi i nista vise zbog komsija koji su ka kamere i sigurno joj je muka da prica pred njima sa nekim kojeg ne zna. Evo prije sat vremena dok je isla do komsinice, primijetila je da sam iza nje i TRI puta se okrenula. Sto da radim u takvim okolnostima? Lako bih ja da smo nedje van njene ulice.
Sent from my iPhone using Tapatalk
A inace ste u Plavu?
Ovo mi miriše na Tuzi...
Konik. A ona je iz Berana, patrijarhalno veli vaspitana.
Ajde, niste odje da postavljate pitanja nego da pomognete bratu u nevolji.
To ti je pogledom rekla da je patrijarhalno vaspitana?
Znam. Nije bitno kako. Nije mi ona rekla nego sam upotrijebio "veli" kao sleng da bi ispao sto zanimljiviji. Oli pomagat druze ili samo ometas kolege u razmisljanju postavljanjem ovako nebitnih pitanja
Tu ti postoji samo jedno rjesenje...
Reci brate, mozes i na pm posto sigurno nije za javnost.
Ja bih je kidnapovao..
Izvršiš otmicu i onda tražiš pare..
Dobiješ i nju i pare.
Ti si diskvalifikovan, da se sto pitam sad bi popio ban. Odavno nekreativniji odgovor nije bio na forumu.
Đe radi to Tripletice, bavi li se cim? Ide li u teretanu?
Baci 5 eura onoj u prodavnicu da ne ulazi u magacin jedno po ure i obavi posa. I vjerovatno je muz i svekrva ne cuvaju bez neke
Sent from my Lead 1 using Tapatalk
A jesam li dobio dupli žuti ili direktno crveni karton?
Kad nisi svatio odma, mici se ti od nje. Nije to pod strazom teke tako. Iskusnjaca je to stara svaralica, pa je zato cuvaju. Nemoj bedu sebi zavrat. A dala bi ti direkt u magacin sto veli cojek.
od kad nisam puvala u trepavicu.
Ne znam je li mu baš ista frizura, ali...
https://www.youtube.com/watch?v=pTEDUsxGEEA
Ne bre, nema trika da je zbog svrljanja cuvaju, znam nekoliko takvih familija dje se plase pustit iz kuce zensko samo da se sto ne desi. Jos ako je dobra ka ova... to su uglavnom ovi sto su sad dosli sa sjevera u metropolu pa da ih ne zavedu svjetla velegrada. :lol: A da je zadovoljna i da proseta nedje sigurno ne bi gledala sa strane. Slanto od muza je sigurno nije ni na veceru izveo. A to za prodavnicu i magacin pada u vodu jer prodavacica zna sve u rasponu od 10 km
Nista, kad mi vi niste pomogli nema tu srece.
Već vidim ideju za nastavak spota Denija Boneštajna 'Crno meče'.
Jes, najbolje se meče na zadnje sjedište u crno meče.
Srimuj molim te.
Najbolje se meće
u Crno Meče
na sjediste zadnje
kad suknjica spadne.
Tripleta, na korak od hita.
Tripleta je upalio mece,
dodji vamo,svojoj dragoj rece,
meckica je udobna i nova,
a Tripleti ne fali ni lova.
dje ces vodit nocas curu sine?
dobar metak nocas joj ne gine.
A okle Mecka. Ja sve hvatam na šarm.
Eh, urbana sirotinjo.
Tutni joj broj tel u ruku ako si siguran u to sto pricas i ako je zbilja zainteresovana ona sama ce naci resenje.
Pa e, dovoljno je to..smuvali su se pogledom..
A ne mora ni taj broj da joj da.
Naći će ga ona sama, nego nema kad.
Ja bih je čekao
Jarane moj poslusaj ti Niksicanina. Ako mislis da imas prolaz, tutni broj diskretno i sve ce ti se samo kazti. A sa sobom utoku zapas ako taj smokljo dovede nekoga rasceraj govnna.
Samo nemoj da bude ka sto sam reka da je stara kurrva i da te navuce. Nemoj da si zelen, pogledaj to dobro. Jer ces onda morati i da pucas i da silujes.
http://rzjets.net/images/operators/7444.jpg
ode..fijuuu
magnet :mrgreen: