Bogami Bećo u stilu rasnog golgetera (što i jeste :))
Printable View
Milo mije za njega a jos vise mije milo sto je nas Reprezentativac.
KADA SE IGRA UTKAMICA cRN GORA- PORTUGAL U21? ZNALI KO DA MI KAZE? I DALI CE IMATI PRENOSA?
Burzanovic pola godine van terena zbog povrede...
Jagielonija želi Luku Pejovića
http://www.vijesti.me/index.php?id=356768
haahha Luka Pejovic, nije valjda da i njega prodadosmo nedje? samo da ne pobaci slucajno.
A gledali su ga Poljaci ovaj mech protiv Azerbejdzana to mu je ujedno i utakmica zivota pa ga mozda i kupe ;)
hahaha mislim i ja damu je ovo utakmica zivota a najbolje je kada je reko da je on idealna zamena Jovanovica. Daj boze da uspije ali cisto sumljam, ne vidim u njega neki kvalitet ali sa Cicom, je sve moguce.hahaah
interesovanje za njega postoji vec duze... ali su tek sada dosli da ga gledaju i taman mu je to bila utakmica zivota
Kad bi se gledala samo jedna utakmica, Murinjo bi ga vec imao.
pejovic je ok igrac. kao sto je sam rekao, odlicna je zamjena, igrac na kojeg se moze racunati u nedajboze slucaju.
Dok god je zamjena nemam o chemu brinut dok je Jovanovic zdrav, a to jel ok igrach ili nije, prosjek nashe lige a svi znamo kako je kvalitetna, eto toliko.
Mislim i ja ne daj Boze, da se Jovanovic povrijedi. ahhaah salim se dobar Pejovic, da imamo boljeg nebihga zvali svaki put u repku.
Mene je Fatic klasa i za Jovanovica i Pejovica zajedno. Jedino sto ce kod nas vise dobijati priliku na krilo, jer je tamo Boskovic, koji je u formi kao moja 72-o godisnja baba.
Ako se vec forsira ova formacija, Fatic i Bozovic bi mi pokrivali lijevu stranu. Ali opet, dok stizu rezultati, imam povjerenja u Cicove izbore...
Ja se nadam da Bošković neće više obrtat put ovamo.
Ne moze Fatic, biti kao Jovanovic, nikada Jovanovic, je smiren zna super da baci loptu i za jednog beka dobar tehnicar iskusan sto je najbitnije i da je jaci jedan na jedan od Fatic. Ne kazem da je Fatic, los daleko od toga on je dobar igrac samo mislim tako, sada neko ima mozda drugacije misljene od mene. Fatice moze jos da na preduje tomu je mozda prednos i ima kvaliteta da postane jos bolji posto iz njega moze jos da se izvuce kao i od Simona. A sto se tice Boskovica, mislim da je bio nekada dobar, i da trener mora pod hitno daga mijenja covjek ima dobru tehniku ali koci igru mnogo. A i Tomasevicm me je iznenadijo dosta sto je u zadnje godine ne napreduje,na njega sam se bio nadao da ce bit super stoper prije nogo od Savica, ali je bilo kontra. To su 2-3 igraca sto slabih malo od ostalih ali to nije nije opsno oni su jois mladi moze snjima da se radi jos dosta da napreduju.
ljudi fatic odavno ne igra odbranu nego centralno cak u dva meca u djenovu je igrao AMR ako se tako kaze:)
Nije ni meni neki igrac, ali bar trci, dok Boskovic u 15-i minut pada od umora.
Ako cemo vec terminologijom igrica da se sluzimo, igrao je LWB, tj. lijevog spoljnjeg u 3-5-2 formaciji. AMR je ofanzivni vezni (po sredini), a tu poziciju prakticno nije ni imala Genoa pod Gasperinijem. Rijetko je tu bio Kharja.
Ne znam, vidim da ovdje vlada drugo misljenje, ali meni je Jovanovic jedna od najslabijih karika ekipe kad su svi na okupu. Kikser prve klase. Sjeca li se ko Italije u Lecceu? :rolleyes:
Takvoga kiksera sam vidjeo samo jos kad igra Batak. Ne znam, ne bih mu dao u Lovcen da igra beka.
Fatic mi je bolji kad igra malo povucenije, a ne onako kao cisto krilo (mada, nije ni tu los).
Sjecamo se Lecea ali isto tako se sjecamo i utakmica od Lecea u kojima je samo napredovao od kad se stabilizovao i nashao klub.
electroman, zivis ti u CG?
Ne volim ni ja nesto Jovanovica ( uh kad se sjetim njegovih prvih meceva u reprezentaciji,vise me nervira no Batak i Tanasijevic ) ali popravio se u zadnje vrijeme a i boljeg trenutno nemamo,bar po formi,procvjeta je u Naljciku,Dzudo mu je mentor :D Mora se uzet u obzir da je bio bez kluba,sto je razlog niegovih losih partija u kvalifikacijama za SP.
trojkam u pravu si jovanovic je neko ko je uz mirka, basu i zverotica sigurno najsigurniji u prvih 11
I ja mislim isto da je Jovanovic, napredovao od kada je Cico, uzeo stvar uruke istinaje da e igrao lose prije 1g ali sada covjek daga neprepozna i siguran i igra dobro stvarno drugi igrac. A i jasam ga kritikovao ali sada nemam razloga jeli covjek igra super. Kome ono pita jesam li is Crne Gore, nijesam sigurno si premijetio zbog pravo pisa pa me pitas? ja sam is luksemburga.