Ima li para da ih tuzi ako objave ili nema logično je [emoji2369]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Ima li para da ih tuzi ako objave ili nema logično je [emoji2369]
A sto je problem, neka vide svi kakva je.
Meni samo nije jasno kako se uspjela zabit u ta vrata. [emoji1787]
Sa magistrale nije mogla nikako jer je paralelno. Jedino sa parking mjesta. Upalila auto i pravoooo.
Ova druga fotka je potvrda da, ko je uveo standard da ove bankine(ograde) na početku i kraju počinju sa nivoa zemlje i pod uglom se podižu do standardne visine,treba mu dati orden.Meni je davno kolegama koji su ulećeli pravo u bankinu (stare koje su počinjale ka koplje) bankina ušla između njih do zadnjeg sica Lade Nive.Obojica pukom srećom preživjela.Da je išla malo lijevo ili desno ....ka na ražanj bi neki završio
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Vidi se da se potresao....
Kazu da mu je bilo sve belo pred ocima...
Izmedju njega i mecke bela crta.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Citavu bi je vuko.
Vidio isprekidane linije, nije mogao da odluci
https://primorski.me/info/muskarac-s...d-tunela-cafe/
Tačno sam znao da je bio neki tezak udes,sirene ,vatrogasna,hitna,sirene na sve strane bile.... :(
Iznapadali ste acu :) on ni kriv ni duzan + on nije vozio nego vozač.
Gadan udes na Brajiće...
Da nisu to Lapcici?
Prije nepunih sat vremena prođoh ništa vidio nisam.
trkali se veli
https://www.dan.co.me/vijesti/hronik...hapsen-5201923
ovo sa ludilom saobraćaja prešlo svaku mjeru.pošto puno putujem, imam takve makazice sa ovim ludacima koji jure kao namjerno da bi poginuli. Ali žene su fenomenalne. Zasjednu u džipove i na sirenu ako ne leteš....pa izem ti život. Moraće se apelovati na ove presretače, na policiju, ovo više nema smisla.
Danas su me sa primorja do PG na 20 mjesta naćerali da se mičem, jer oće da me slome
Situacija u saobracaju je ogledalo institucija, raspad totalni, nema ama bas nikakvoh zakona da se postuje. Rulet se igra non stop, ono sto gledam po putu, a cesto sam, to je uzas. Totalni raspad sistema.
Treba nama što više kamera po putevima i jake kazne.
Valjda prvo treba da pocnu da rade kamere koje vec postoje. Nemoj vise kamera koje nicemu ne sluze osim sto prave rupu u budzetu svakog mjeseca na odrzavanje i druge gluposti.
Kazne postoje ali se one sprovode po 'slobodnoj procjeni' tuzioca i sudija koji su znamo svi vec kakvi i po kojem principu rade.
Da ima volje, znacajno bi se poboljsalo stanje. Kao bonus bi se i budzet znacajno napunio.
sto bi svi rekli nije sudar, al kako je kamionu eksplodirala guma u kruznom toku... kako je to puklo
Prije vise godina je u Nk stradao pjesak, kad je pored njega prolazio kamion i guma ekplodirala.
Katastrofa
Makar je imao dje da stane
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...ec88aea31a.jpg
Kad su mu gume ćelavije od Džordanove glave.
nekad davno postojala je linija 35 koja je isla iz tadasnjeg Titograda preko lopata, gornjih crnaca, kopilja do na radovce... i kad smo prelazili onaj nadvoznjak u rogame, esplodirala je zadnja guma.
mislim da je do dan danas to nesto najbucnije sto sam cuo do sad, a znaci bio sam u prednjem dijelu ovakvog autobusa, a eksplodirala je zadnja
https://scontent.ftgd3-1.fna.fbcdn.n...8g&oe=6529A64E
Po ko zna koji put udes kod Volija na Stari Aerodrom...
Ta dionica je za izbjegavanje, redovni udesi, tu se ide pun gas, a pješaci kao bubašvabe....
Koliko DEBILA prelazi bulevar onamo kod Okova, tj duž citavog bulevara i to po mraku…. Cudi me da neko ne strada svaka 2 dana…
prva jutarnja preskocena
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...eno-vise-osoba
Prošao tuda jutros. Majka i dvoje djece udareno kolima kod kioska Burek. Vidio sam majku i jedno dijete kako unose u hitnu nisam vidio drugo. Bas je tu pjesacki . Veliki crni range rover ih je zakačio... Sada kako i gdje ne znam. Tu je haos od gužve ujutro zbog vrtića.
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
svako jutro unazad 9 godina tuda prolazim...svako jutro je muka tuda od vrtica
ne zelim da branim bilo koga jer se tu desava da ima nervoznih vozaca koji hoce da obidju kolonu, pa preticu tu, ima i onih koji sviraju jer misle da ce nesto da ubrzaju i sl... ali treba da znate da redovno ima ostavljenih auta u 3 reda bukvalno, auta koja su osptavljena na pjesacki i da se lako moglo desiti da taj isti vozac nije vidio majku sa djecom...
e sad, obzirom da se tuda ujutru u periodu od 7 do 8 mozes jedva kretati 10km/h, onda prije spada u grupu ovih bahatih vozaca ili onih sto gledaju u telefon...
Range Rover je bio u svojoj traci koliko sam ja vidio jutros. Hitna je naišla posle 10-15 minuta. U ovom periodu je dodatno nezgodno tuda ko ide od bloka 6 što sunce bije pravo u oči i vidljivost je prilično umanjena.
Sent from my motorola edge 40 using Tapatalk
godinama tuda prolazim, od vozaca vrlo malo njih staje ljudima na pjesacki, ludacki se vozi, niko ne razmislja oce li neko dijete da izleti iz auta ili ne, i onda se ovakve stvari desavaju
Znaci kriv vrtic, majke, sunce…pa sunce vam zarko, vozite polako i pazljivo i nece biti frke.
Krenite ranije iz kuce, organizujte sebi zivot a ne citavi zivot trka neka.
Dodatno ne vidim kako tu može da se leti kad je ispred tog pješačkog prelaza ležeći a 30 metara dalje sledeći.
Sent from my motorola edge 40 using Tapatalk