Tamo su ti auta uglavnom nešto slično kao kod nas, prije prodaje našminkana, vraćena kilometraža itd.
Printable View
Ako neko zna da mi odgovori hitno mi je.
Interesuje me mogu li da montiram gume sirine 205 mm na felne sirine 7,5 jota ?
Koje to nosi promjene ?
promjene u odnosu na sta?
Sent from my Telenor Smart Pro 2 using Tapatalk 4 Beta
Cekaj, ti bi da stavis gume sirine 205 na....na koje felme? Koja ti je sad dimenzija?
Drugari, jedno pitanje. Land Cruiser, automatic. Pri vožnji, (nekih 30-40 km/h, sa parkinga tek krenuli), iz režima 4D prebačeno na P, drug se zamišljeno vratio na manual. Srećom, odmah je ukočio.
Potencijalne posledice?
Nema.
Dje da kupim metlice brisaca sjutra? Pretpostavljam da samo pumpe rade sjutra, dje mogu uzeti neke ok metlice? Focus 2002.
najbolje ih je uzet u tuze,ima po sredini pjace,jeftine a dosta dobre
Ima li dje po gradu, pumpe ili supermarketi?
Okov u bazar, imas cak i aero.. pumpa svaka ima to
Sent from my Samsung Galaxy Duos
Kako se registruje trkacki auto da bi mogao preko granice da ide?
koristi li neko ovo ulje neka iskustva sa njim?
http://www.championlubes.com/EN_EU/d...px#lg_group-EU
Koga sam god pitao hvale ga...
u autima koji dolaze sa jednom sirenom(golf 5) jeli to low horn ili high horn(njemacki=hochton ili tiefton)?
Neki su imali high a neki kombinaciju.
Zna li neko program poput auto date, sa podacima o svim vozilima, ali da ima sva posljednja vozila, 2013, 2014 godiste? Autodata 3.39 ima do 2011.
Sent from my GT-I9505G using Tapatalk
za koja vozila trebas,pa to se narednih 3g popravlja u ovlastenim servisima,ali ipak moze da se iskopa neko upustvo....
Moze li su u Bosnu i Srbiju bez zimskih guma? Mislio sam otic do BG autom ali kao moram kupovat gume, jeftinije ce mi bit da letim.
Sve 4 buraz
Sent from my Samsung Galaxy Duos
Zna li ko koliko kosta prevod za golf 3 95 godiste (1.6 ili 1.8 benzin)?
Podji u poresku pa vidji. Meni su ONI prije par dana procjenili Mercedes 124 star 26 godina na 3000+ eura (iako ga preko mjesec dana nisam mogao podati za 1000€), i trebao sam da platim 150+€ za prevod. Katalozi su bezobrazno nerealni, pogotovo ako uzmemo u obzir da se za te pare može kupiti Mercedes 2005+ godište.
No kad se narod ne buni...
Mozes da stavis, ali guma je manja, profil nizi a to znaci i auto ce ti bit nizi.