Horejsio je batalio profesiju, nasli su novoga za tu ulogu, dobices mail ubrzo.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Vazda ;) salji na sluzbeni
p9lite
Ja napisah da legenda kaze da je motorista isao po ogranicenju.
1.Iskustvo
2.Izbjeci nesrecu
3.Dozvoljena brzina
- 1 i 2 kad se savlada onda se moze reci da se zna voziti motor....... necu da pricam o tome da se prati stanje na terenu..
Kod nas su motori kamikaze 90% - od 10000 motorista 9000 su krejzi drajvers - sve nekakva voznja dza bu i kad bude stani paNi nabode se kocnica ili se odma bacaju na asfalt...
Na ovu sliku se vidi koliko je motorista isao 39.6km jer je vozac golfa dok se okrecao to radio pri brzinom od 80km
Ti si jadan jedna olimpijska budala.
Ja sam vozio motor - kad ti nisi imao ni polozen vozacki.. ;)
Ti si moj idol
ovoga sa golfom treba uhapsiti...
a i motorista da upamti da je ogranicenje 50 ovdje. cak i da vozi ispod toga je red
racku na tonbe je killer detalj
skidam kapu jer je isao desno da ga ne bi udario u vrata
garant je on gadjao dje ce ga udariti, pokusao ga je izbjeci kad je vidio da se ovaj ne zaustavlja...
Prije ce bit' da je pokusao da prodje iz njega a ne da izbjegne udaranje u vrata.
Sigurno nije kalkulisao brzine, zaustavni put i procjenio da ga ne moze izbjec' i onda odlucio da ga udari u 'rep' umjesto u vrata...
https://cdn.dribbble.com/users/31818...91002/math.gif
Poyyy
ovaj što je izlazio ga nije vidio od ovog drugog što je skretao u ulicu, tačno mu je blokirao pogled
To nikad ne moze bit' izgovor. Ako smatras da ti prolaz nije siguran (bilo zbog blokiranog pogleda ili cega drugog), sacekas jos koji sekund dok se to ne promjeni i onda krenes.
Kazem jer se i to redovno gleda kod nas kad uleces u neku ulicu bez mogucnosti da u tom trenutku vidis da li neko dolazi ili ne.
A vidio ga je. Nego je zajebao. Vidi se da lik prvo bjezi u suprotnu traku pa se onda vraca u svoju, dok ovaj pokusava pasatom da ubrza. Greska i jednog i drugog. Prebrza voznja i pretpostavka da ce da zakoci drugi vozac sa jedne i precjenjivanje mogucnosti ubrzanja pasata starog preko 20 godina sa druge strane
neki motorista udario djecaka u bd
ne velim da nije kriv nego samo razlog, naravno da je trebao prvo da bude siguran da je bio neki motorista mogao je ostat na mjesto