U slucaju udesa, ako su oba auta osigurana, ima li onaj ko je skrivio udes pravo na naplatu stete od svoje osiguravajuce kuce?
Printable View
U slucaju udesa, ako su oba auta osigurana, ima li onaj ko je skrivio udes pravo na naplatu stete od svoje osiguravajuce kuce?
Nije kasko, vec obicno osiguranje
Zna li ko moze li se programirat centralno na kljuc da otvara bez rezervnog kljuca?
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4 Beta
Moze.
Mogao si vala napisat i kako?
Pa i ti si mogao napisat koje auto vozis, godiste i td...
bacacemo graske i bit vidoviti,,,,
Uu totalno sam zaboravio mislio sam da sam napisao vw sharan 03 god je u pitanju
Imam neki daljinski bijeli kao neki univerzalni koji se programira. Ima uputstvo na italijanski, ali ga nisam uspio provaliti. Proizvodnja je takođe italija. Nešta ide kao da se drže ili upereni original i ovaj ili jedan blizu drugog. Danas kad uđem u auto ću zapisati marku daljinskog.
Zna li ko kako programira?
Poslato sa Huawei pomocu Tapatalk
Dje mogu u pg da kupim konusni prsten za mitsubishi? To je valjda dio koji smanjuje vibraciju izmedju motora i auspuha
Ima li ko broj Aca Nikica autoelektricara iz Maslina, radio je kod Raša?
Umije li me ko naucit dje u Albaniju ima da nadjem jeftino alu.tockove za njihovo nacionalno vozilo tj. Mercedesa :)
Cuo sam da tamo ima dosta otpada ali ne znam dje, pa ako je neko isao neka me poduci. Sad mi je jedan drug kupio dosta djelova za E klasu po dosta manjim cijenama nego odje (mislim na limariju jer je imao udes) ali on ne zna dje je taj otpad jer mu je neki taksista albanski donio djelove.
I posle vam ni albalnci ne valjaju
nije u pitanju post,vec cinjenica
Da li je neko uvozio auto iz Bugarske, ili zna nekoga ko je uvezao auto iz Bugarske.
Pitam jer sam gledao njihove placeve... i mogu da se nadju relativno povoljna auta.
Takodje sam cuo da su poslovni..i da se papiri za izvoz sredjuju u roku od nekoliko sati...a i jeftinije je nego Njemacka ili Italija.
Volio bih da cujem necije iskustvo...
dje se mogu kupit nove felne povoljno u PG?16-estice.:peaceful:
Za koje auto?
Probaj na autodiler.me
http://www.vujacic-company.me/proizvodi/felge/
Imas odje cjenovnik. Dosta ih nemaju na lageru,ali mogu da se naruce.
super,hvala momci:encouragement: