Dje mogu kupiti polovne aluminijske tockove? Gledao sam kod Djece u Masline i na Konik kod Boss-a.
Dje jos mogu pogledati,neko da ima malo veci uzbor, a ne samo jedan set?
Printable View
Dje mogu kupiti polovne aluminijske tockove? Gledao sam kod Djece u Masline i na Konik kod Boss-a.
Dje jos mogu pogledati,neko da ima malo veci uzbor, a ne samo jedan set?
za koje ti je to auto?
Mercedes E klasa
Pogledaj na Auto Diler
A gledam stalno :)
Nema nista sto mi se svidja...
imam ti ja 17ce petokrake siroke OZ,msm da su od mercedesa.Gume su tuga
Ajde posalji mi slike ako imas i cijenu. Mozemo na PM da ne zamaramo sve odje :)
imas pm
"Risk of ice" iskocilo mi danas dva puta, uglavnom kad startujem motor ujutro i uvece.
Auto je Peugeot 308 1.6HDI
Jel problem u gorivu, antifrizu, mozda akumulatoru (primjetih da mi lampica od njega najduze stoji upaljena,al se gasi kad se motor upali) ili sta vec ?
u senzoru kad padne temperatura spolja ispod 4 stepena, na drugim kolima samo zasvira i lampica blinka sa pahuljicom i guess
To i meni izlazi kad je temperatura 3 st i manja. Doduse da se pazim od klizavog kolovoza:)
Sent from my U8650 using Tapatalk 2
I meni pise Possible ice on the road :D tako da ne śekiraj se...
Sent from my iPhone 5S
Ima li neko Auto Data -u program ,ili neki link koji provjereno radi pa cu skinut,bilo sto.. ?
Torent brate ;)
Ja imam neki na CD ako ćeš mogu ti narezat ;)
ICE ALERT je na 307-dmice. od +3 i do -3 stepena.. Na -4 nestaje to upozorenje... odnosno na +4
Daje li jos koje upozorenje, npr. I'm breaking down, now!...?
Kako se popunjava onaj obrazac za nezgodu kada onaj ko je izazvao udes upravlja vozilom koje se vodi na nekog drugog? Mora li vlasnik da ga potpise ili vozac?
ada onaj ko je upravljao,nije vlasnik ucestvovao u udes nego vozac
dje je na zabjelo "oficirska zgrada" ?