Ko bi mogao da mi proda dva nova plastična oklopa za ključeve Pežo 407? Jedan oklop mi je skroz razglavljen, a drugom su gumice prsle. Ne daje mi se 50 evra u servisu (toliko su mi tražili).
Printable View
Ko bi mogao da mi proda dva nova plastična oklopa za ključeve Pežo 407? Jedan oklop mi je skroz razglavljen, a drugom su gumice prsle. Ne daje mi se 50 evra u servisu (toliko su mi tražili).
Provjeri unutra pušta li ti đe vodu, tapaciri, ispod patosnica, svudje to opipaj rukom fino viđi ima li vlage, uglavnom se zbog mokre unutrašnjosti javlja taj problem, a i stakla dobro dobro istrljaj sa salvetama ili onim papirnim ubrusom, to ti je mnogo bolje od svih krpa, jer svaka krpa ostavi površinski sloj na koji se magla odma' navuče, ovi papiri sve to upiju kako treba
zvao sam poresku upravu i oni su mi rekli da coek koji se bavi tim danas nije tu ali da zivnem agenciju koja se bavi registrovanjem auta a koja ima isti katalog ko i oni i saznah da ga cijene 9000 posto je po njima auto staro 5godina, a inace je prva registracija oktobar 2009 :) tako da ce me porez doc 450e... nije lose :)
Cabrio agencija HN, rece ti cijenu preko telefona....
sto je po vama vjerovatnije da je crklo ovdje? protokomjer ili icv?
danas sam provalio da obrtaji sve vise padaju kad mu upalim kratka i duga svijetla...
skida sam protokomjer, prasnjavo je unutra, ocistio sam kolko sam moga ali nista... i protokomjer kad se raskaci motor toliko pocne da trese sigurno bi se ugasio da nisam onaj dzek vratio nazad... znaci li to da je protokomjer ispravan?
da li da vodim auto nedje na diagnostiku? samo nedje dje nije u krv krvavu imate li kakav predlog?
Dje mogu kupiti neku kutiju, kao organizer za gepek. Imam nekih stvarcica, pa mi sve lupetaju :)
Imaju jeftino da se nadju kao torbice sa milion pregrada sitnih i krupnih...na internetu...
Sent from my Lenovo P780_ROW using Tapatalk
Pa da, toga se nijesam ni sjetla a narucujem sa neta.
Hvala
Ako se ne snadjes javi pa cu ti link poslati :-)
Daj link neki da i ja poručim.
Poslato sa ultra-moderne pisaće mašine Galaxy S4 x2
ti trazi sam :)
Lolcina
Ne brinem za bugija snaci ce se...car organizer
malo prije sam raskacio dzek sa regulatora gasa i auto radi na ~1500 rpm... ne padaju obrtaji ispod toga, ne variraju... da li da ga skinem da probam da ga ocistim benzinom ili nekim carb cleanerom pa ako ne bude valjalo da nabavljam drugi? moze li bit da sam konacno nasa problem koji me muci :) ?
dako odgovori koji majstor, pomagajte ljudi :)
Najbolje ti je na neku dijagnostiku 15-20 eura da ga povedeš, jer baš može bit' masu stvari
pitanje za strucnjake , auto ima dvije sonde prije i poslije katalizatora ... katalizator je uklonjen i kompjuter izbaca gresku lambda sensor bank1 fault. S obzirom da ne znam kakvo je prije bilo stanje i od kad je ta greska tu , pa me interesuje moze li bit da je bas sonda crkla ili izbaca grsku zato sto sto nema katalizatora. i josh jedna stvar , postoji li josh koje resenje osim vracanje katalizatora ? (mozda neki emulatori ili nesto slicno?
bas bi volio vidjeti dijagnostiku za 88g tog e30 osim oficijalnih.... kod njega ti je VAF sensor u alumin kucistu,vidi ta ICV ili idle contol valve,imam jedan da ti poklonim samo mi daj oznaku sa tog....ili mi prodaj bmw da se ja patim i pravim....
@stivi naravno da daje greske za lambe jer nema kat bas je to tako osmislio inzinjer da zadnja proverava prvu i sl.
vrati ti to sa katom da bude fabricki i bude ok. ne rece koje je auto da ti prodam dijagnostiku u service manual i moja online podrska....
predpostavio sam da je ford,imao sam par slucaja ili bi mogao da odradis lamba off kod nekog tjunera koji zna u kojim mapa da iskljuci lamba regulaciju...
Ja ti imam onaj dodatak da izbaciš malo post cat lambdu da ne bi grešku izbacao, kao ovo lijevo http://www.bigdaddiesgarage.com//ima...at-install.gif
redzucir uradis kod nekog strugara da izbaci sondu od direktnih uticaja izduvnih gasova....
Preporuka za majstora da mi zamijeni pumpu od goriva, reno je u pitanju?
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2