evo sam dobio informaciju da je za sad sve ok..
Printable View
evo sam dobio informaciju da je za sad sve ok..
pa jesi se cuo sa kim od njih stara mu majka da vidimo jel sve u redu, pa cemo posle bombe bacat:)
sve je ok!blizu su odredishta... neprijateljskih snaga nidje... niko nas ne dira... Major Ojdanic je na polozaju,Komandant prve brigade takodje,pjeshadija je spremna kao `zapeta pushka` pochece da se grizu izmedju sebe ako ne bude uskoro okrshaja...hahah uglavnom sve ok!
Posljednji update: 02. Aug 2007, 15:50Varvari zaustavljeni, pa pušteniNavijači Budućnosti, Varvari, zaustavljeni su danas na hrvatskoj granici, ali im je nakon više od sata čekanja ipak dozvoljeno da nastave put za Split.
Autobusi su zaustavljeni na granici, a u obrazloženju hrvatske granične policije navedeno je da autobusi ne zadovoljaju tehničke propise za ulazak u Hrvatsku, javila je agencija Mina.
Navijači podgoričkog kluba krenuli su rano jutros za Split na revanš meč prvog kola Kupa UEFA između Hajduka i Budućnosti.
Budućnost je 19. jula, na svom terenu pod Goricom, igrala neriješeno 1:1.
300 Varvara, cak i malo vise, stize u Split!
4 autobusa ,6-7 kombija i 10-tine automobila...
Sve protice u najboljem redu.Hrvatska policija obezbjedjuje kolonu!
sinisam, jos jednu takvu dezinforamciju napisi na ovom forumu i bices banovan dozivotno!
hoces da ti je prospem face to face?
ja sam govorio da ce nas ici hiljade? ja pozivao ljude da idu?
ja sam samo rekao ko hoce da ide neka mi se javi, vjeruj mi nisam se prepao od odlaska neki su drugi razlozi bili zasto nisam posao a vjerujem da ni ti ne bi nidje posao zbog istih!
Currently Active Users Viewing This Thread: 30 (3 members and 27 guests)
hvala
mislim da je radi njihove bezbjednosti
evo članak o varvarima - a ima i jedan o ukradenoj zastavi ;)
http://www.index.hr/
ma tako su i delije zadrazavali...tek su ih pustili u 41.minut plus su ih drkali svako malo da ih pretresaju...smrde su to...nego dobro da nisu imali problema uz put...
Kakva drzava, takvi i navijaci.
HRVATSKA zastava sa natpisom "Kaštela", koju je pod zaštitom i blagoslovom policije sa ograde na podgoričkom stadionu oteo nepoznati počinitelji, završila je na tribini navijača Crvene Zvezde.
Delije su trofej pokazale na utakmici kvalifikacija Lige prvaka između Zvezde i estonske Levadie na beogradskoj "Marakani".
Zastavu je prije dva tjedna sa ograde tribine na kojoj se nalazila Torcida oteo navijač koji je dotrčao do boksa sa navijačima Hajduka i sa vanjske strane ograde otrgnuo zastavu, a dok je bježao s plijenom, policajac iz osiguranja ga je u znak pohvale potapšao po ramenu.
Delije, koje su prije utakmice Budućnosti i Hajduka kolonu navijača Hajduka zasuli kamenjem na plaži Jaz pored Budve, su svojoj "braći" došli pomoći i u Podgoricu, ali je i ta njihova epizoda neslavno završila jer su se na tribinama stadiona Pod Goricom potukli sa Varvarima, navijačima Budućnosti.
http://www.index.hr/sport/clanak/ukr...ja/354780.aspx
ZASAD NEMA INCIDENATA U SPLITU, TORCIDA ZAKRCILA ULICE , DOLAZE DVA AUTOBUSA VARVARA
SPEKTAKL se očekuje u Splitu. Već u popodnevnim satima splitske su ulice bile zakrčene automobilima koji trube i navijačima koji pjevaju. Navijači Budućnosti još nisu stigli u Split, a kako doznajemo policija njihova dva autobusa prati na jednom od prilaza Splitu i tek u 20 sati stići će na stadion.
Ekskluzivno doznajemo da dva autobusa prati čak 14 policijskih kombija.
Zbog zaštite Varvara policija ne želi davati nikakve informacije o njihovom kretanju, pa iz policije nismo mogli doznati nikakve informacije o kretanju Varvara niti o njihovom dolasku.
Današnja utakmica očekuje se strahom zbog nereda navijača, no policija zasad sve ima pod kontrolom.
Utakmicu visokog rizika osigurava 600 policajaca i 400 zaštitara
dobro brate normalno ti je da zaustavljaju konvoj i da te pretresaju 5 puta i da te pustaju na pola utakmice a ti imas uredno kartu?
eo sad sam na index procito da varvare dobro cuvaju...
Nije, ali je "normalnije" od *****stog kamenovanja autobusa...
Sad mogu lagano ocekivati da ih neko saceka na kakvu krivinu, pa Kalashem po njima...
Mogli su se kontakti napraviti preko foruma, pa da se nadju na shake 30 na 30, uostalom Torcida je bila po Podgorici cijeli dan i niko im nije "a" rekao, ali zato kamenjem iz grmlja, tu su Crnogorci mudonje...
Da se razumijemo, najmanje su tu Varvari krivi...
cuvat 70 ljudi i 1500 je isto vjerovatno :rolleyes: i jeste 700 000 ljudi je izaslo da kamenuje 1500, ne sprdaj se, jedino da kazes pravo kamenovanje je bilo na jaz, tamo su delije dosle da ih napadnu pa se njima obrati
ove tvoje konstatacije da su sjedjeli citav dan u pg i sl su presmijesne, sto se tice kamenovanja autobusa sa navijacima to ti je standardno kad su navijaci u pitanju, bilo isao u cro sr ili u nk :) oces slike iz nk da vidi kako su nam bili slomljeni busevi prije godinu ipo :) tako da .....
Rekoshe neki na torcidin forum,vidjecete sto je zastita i profesionalizam...
imal dje prenosa utakmice
mora da ste uvatili neke ludake da vas voze...ko bi normalan pristo:)
josh 10 minuta... POMOZI BOZE !!!! Pomozi VUJKE !!! Pomozi RACO !!!! :D
FCF !
sad se ukljuci ovaj na dnevnik tvcg i veli da varvari jos nisu dosli, slucajno je to zar ne...
Bog nam pomoga! :)
srecno plavi, srecno Varvari!
Ima li prenosa ljudi?
valjda na pink...a ja inace pratim na bwin.com ima mali ekrancic... :D ovo za nas sto nismo u Cg trenunto :)
Inace Varvari stizu tek za 5 minuta :)
ajmo plavo bjeliii ooooooooooooooo :bravo:
lijepo li ovaj "komentator" na TV Pink prenosi utakmicu, što je ovo :confused:
sto veli ovaj komentator da nisu navijaci dosli?
Culafic veli da nema varvara na stadionu, cuje li se ko sa njima, oce li uspjeti da udju?