Podgoricanke.
Printable View
Podgoricanke.
Ljudi koji nemaju osjecaj da pretjeruju... Zaboga.
Taksisti koji su vazda puni price, a narocito oni koji se fale kako su pojebali preko 258 000 riba od kad su se zaposlili u taxi...
Ivan Maksimovic... Ao...
Sekirom?
OT:
Što mi se svako jebeno leto desi bar po jedan kapitalni pad posle kojeg moram nositi isključivo duge pantalone cca. mesec dana jer mi noge budu kao u slabovidog petogodišnjaka s ADHD-om, i pritom paziti da raznim pizdarijama kojima trackam rane u očajničkom nastojanju da izbegnem jednako kapitalne ožiljke ne umažem posteljinu, garderobu i sl. Attachment 60889
Da te utjesim... imamo isti problem. S tim sto ja ne padam, no me ujede komarac i cesem se do modrica.
Vidis, i od goreg ima gori.
Raduj se:)
:*
kad ne može šesti put...
same thing... Attachment 60918
Dok sam bio u CG, tako me nervirala CG TV program. Pa NISTA nema, NISTA. A vijesti da ne pricam. Samo pominju evropske integracije, sta su politicari rekli to sto ima manje srba u CG i... Kakvo je vrijeme danas. I sjutra.
Daj ljudi, probudite se, molim vas. :(
pa sto nisi zva na pice da iskocimo? e pa strasno.. nerviras me ti sad (mada ti nisi stvar, pa ne znam broji li se to)
Nisam ima kad. Mora sam neke zene na vecere da izvodim. Pa sledeci put, ubrzo, zovem. :D
kad na fb kod 1435 djevojaka vidim slike dje poziraju, i obavezno napuce usne, a iza se vide pločice iz kupatila. :D
To što je moja odluka o nemanju dece kažnjena time što stalno moram o nekom da brinem.
Da, to je predivan osećaj. Sem kad nije.
Sto ne mogu da nadjem volju da uzmem da ucim za avgust.
Nista vala.. sve ide svojim tokom. Ono sto ne ide.. improvizuje se. Pa i kad je na silu.
oteg'o sam maximalno :) ..sve u roku do zadnja 2 ispita.. :mrgreen:
što od svinje pokupih kilažu, a ne po sata orgazma...
Daleko bilo,u kakvom si rodu sa svinjom?
Ova nova reklama Hipotekarne Banke!! Alo, u pola minuta 6 puta "izvolite"??!! Pu!
Nije da me nervira, ali mi upadne u oci kad neko ko nema argumente kaze - ja popustam.
Jad.
ova užasna toploćka...
GrIJeske u ogromnoj vecini postova koji su u svojoj osnovi upitni.
Kako Raquel moze da ih voli,kad su i meni ruuuuuuuuzni..A bijah pedantna nekad.
upola/u sred/koliko rijeci i slova ispustih..
Kad se naspavam,mozda pocnem ispravno da kucam.Ili jednostavno treba samo spavati.
Neka. Jakuza je Jakuza. :D
Greskom izrbisane 5-a i 6-a sezona serije "Two and a half men" AAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaa!
Sve..
Egoizam!
Jos gore: egoizam maskiran u poniznost.
[QUOTE=cowgir|;2293043]Ne konzumiram trolejbuse. Nikoliko. Attachment 60796
Ni ja vise,ali 5 zvezdarskih godina se zlopatih u Takovskoj i Milosu..Ako se nesto guzva to su trole..koje griju ljeti a zimi nikako da se zatvore vrata,onako milozvucno kao sto to biva.
Ali evo poslije par godina kao bezglava muva i dalje poletim za 28-com..I malo postojim u Vasinoj i gledam kao dolazi i odlazi..A kako samo tuzno gledam Dimitrijalu iz Ruzveltove..
Apsurd.Jedan u nizu.