taj član se odnosi na njihove kamere... :) mada ne piše precizno ali je tako
Printable View
taj član se odnosi na njihove kamere... :) mada ne piše precizno ali je tako
svaki GL i ML koji je amer u Mercedes je prebacen na kmh a pise im 160-180mph koje su sad kmh...navrti cijelu tablu za 20sec :)
Who said that?
Ovdje su svi pravnici, bez obzira da li još studiraju pravo, turizam, elektrotehniku, kladionicu.
Namlatili ste se dobro na ove dvije strane, baš dobro, za medalju, ja koji sam zvanično diplomirani pravnik pojma nemam koja je procedura državnih organa ako HOĆE da ga sankcionišu. A tek sa ovim fotomontažama snimaka ste tek presmiješni, sigurno Stevan zna više od sudskih vještaka...
Ovo je čisto bilo da se malo skrene pažnja na druge teme, da se ne piše samo o politici, krizi, jadu. Danas će opet biti tema ko je bolje prdnuo na izbore. Suština je da su vijesti jedne smećarske novine.
I da, video zapis sa 'nebaždarene video kamere fizičkog lica" se ne može koristiti kao dokaz.
Bravo Goga strucnjace, bravo Jole pravnice
Seems legit!Quote:
Originally Posted by appelle moi
Bacih pare jbt.
I to bih mogao znati dok god ti izbačaš snimke na svaki sajt na koji uđem,mislim da ima i na skupstina.me 2-3 komada...:)
Nisam anonimus,mogu ti se predstavit kad oćeš,iako me već zna pola foruma...Isto tako,nisam trkač,ne osuđujem(naprotiv) momke koji se trkaju,ali ovo proseravanje kojeg se načitah poslije članka u Vijesti i pokušaj imitiranja Kedown-a mi je smiješan...:wink:
kedown iskvari ovu omladinu :)
ene bate...posvadi se narod...leleee
Ae svi ste dobri, lepi i brzi momci...Svako ima neke tripove svoje, ak imate neki pozitivni komentar - recite, ak imate nešto protiv iskulirajte...sve će to Fabija pozlatiti :P
Kedowna moze da imitira jedino Chuck Norris, i to mozda.
KdW je jurcao do Ct, pa bjezao policiji, nije stanuo.
Acid se potrkao sa R8 na pravinu i svak svom domu
ovo dvoje je velika razlika, tako da niko nikog ne kopira :)
kad se sjetim, kejdaun кејс лоџик
A tek ona legendarna: "...i uhvatili su nas, ali za ****".
trekies behold
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=WPkByAkAdZs
Policija oduzela žuti "audi" kojim se divljalo po podgoričkim ulicamahttp://www.vijesti.me/data/slika/28/279176.jpg
Policija je zaplijenila žuti “audi” sa kojim se u više navrata divljalo gradskim ulicama i automobil će do daljnjeg biti na parkingu podgoričke policije, zbog sumnje da je falsifikovan broj šasije.
“Vijestima” je iz policije saopšteno da provjeravaju da li je broj šasije “prekucan”. Izvor iz policije kazao je da je “audi” oduzet i zbog toga što su na automobilu naknadno zatamljena stakla, što je u suprotnosti sa Zakonom o bezbjednosti saobraćaja na putevima.
Više snimaka divljanja “audijem” objavljeno je na Jutjubu, o čemu su “Vijesti” ranije pisale. Iz policije je tada saopšteno da se “audi”, registarskih oznaka PG AC 917, vodi na Podgoričanina Bojana Petričevića (27). Petričević je tada kazao da već godinu i po nije vlasnik automobila, pojasnivši da ga je prodao drugu, ali da ga “nijesu prevodili”. On nije želio da kaže njegovo ime i prezime, jer je “auto već dobilo previše medijske pažnje”.
Izvor: Vijesti
vjerovatno je bio spreman na ovo cim je javno postavljao snimke...
nadam se da je vrijedjelo :)
Znaci zaplijenili su auto na bazi nekih snimaka?
E svašta....čuš oduzeto zbog prekucavanja br.šasije....Pa na svaki tehnički slikaju broj šasije...da jeste prekucan vjerovatno bi to davno primjetili.
pazite, morate priznati da je drskost postaviti snimak, vjerovatno ga ne mogu na osnovu snimaka kazniti, ali ovo je isti nacin uzvracanja od strane policije. budimo realni.
Pazi, auto je kupljen u USA, doveo ga je neko iz USA ambasade i dugo je bio na diplomatske, onda kod Balse...ma sprdnja.
ma balsa je meni sumnjiv vazda bio, a i ovaj amer je vjerovatno imao plasticne diplomatske :D
auto je 101% regularan. Oduzet samo zbog saobracajnih preksraja koji su utvrdjeni na osnovu snimaka sa youtube-a. Prica o sasiji i prekucavanju je samo da bi javnosti dali razlog za oduzimanje.. znaju oni odlicno da je auto regularan, nego oce da maltretiraju vlasnika.. Niti ga je radar uhvatio, niti policajac zaustavio. Uostalom, od kad se kola oduzimaju zbog saobracajnog prekrsaja? Sprdnja stvarno, zalosno je sto rade.. Eto ih po yt-u snimci jurnjave motorom po 300km/h pg-nk i bd-tv, pa niko nista..
ne moze preko komentara na vijesti. placem...
Pitanje je kakon je carinjen sa americkih,jer samo nova iz USA mogu da se ocarine,e neznam ako je bio na diplomacke onda je mozda moglo..
Ako mu nadju da bilo kakav papir nije u redu pozdravice se sa njim..
ko vozi ovaj audi? i odakle mu pravo da ima tamna stakla????
ambasador neki cujes li
prekucao broj sasije da ga registruje na 1.6 dizel
slabo si se raspitao :)
isto kao sto ne moze da se uveze i registruje auto koje ne ispunjava euroX normu i koje je starije od X godina
sad za ove tri mjeseca koliko je oduzet, a s obzirom da je sezona na pragu, mogli bi ga iskoristit kao PRESRETAČA.. :) ispa bih ih džabe, samo gorivo da sipaju i da učine uslugu "čoldu" da mu ne sjedi auto na parking.. :)
Znam ja da sve moze,nije stvar u tome da moze ja pricam da je sve legalno,moze da se uveze,nasi ljudi sa dvojnim drzavljanstvima mozu da ga uvezu koliko koliko god je star ali opet na stranoj saobracajnoj mora biti na njegovo ime min. dvije godine.
jos jednom znam da moze sve...;)