Ja sam vec zauzet, zalim. Nastavite da se muvate vas dvoje..
Printable View
Ja sam vec zauzet, zalim. Nastavite da se muvate vas dvoje..
Ma ne namjeram ja tebi, sa tobom mogu normalo da pricam, gledaj staro auto zadimi ne mogu ja sad pricad da nimalo ne dimi, ali ne dimi puno.
Cijeci jesu okrenute dolje, ali ako auto masu dimi mozes vidjet iz kabine vjeruj mi, makar mozes vidjet da ostaje dim za tobom
Mogu i stara kola da budu bez kapi dima, tako da ti ta prica ne pije vodu.
Vozio sam za tobom, put centra, bulevarom, bio sam Audijem, i u jednom trenutku sam stiskao kick down a ti si stao na semafore kod elektrodistribucije, ja sam prosao.
Onda, vidio sam te kod osnovnog suda...ne vidis se iza volana...
E da, nisam ja lazov...ne lazem, svi kazu da ti dimi ko lokomotiva, ipak si raskrinkan, sorry.
Dobro nema potrebe sad za teskim rijecima :)
Igore ono kad smo se vidjeli ja bar tada nisam primijetio dim ako ti to sto znaci ;)
skrenuo bi i ti da si vidio od dima :D
Aooooo kako teška priča, kome dimi auto, aooo...
Dimi li meni :D
eo nocas sam sreo igora u grad, tj na semafore, i ne dimi mu auto :)
i ko rece da se ne vidi iza volana ? vala fabia malo si visi od njega, tako da to on sigurno nije bio posto rece da se ne vidi iza volana :)
Eo pitaj sparca...I to na staro ulje i filtere, par dana prije mijenjanja. Ako ima veze to uopste.
U blok, nidje kapi dima. :)
I to nije moje auto no ocevo.
Eto sad ni ja tebe ne vjerujem da ne dimi isto kao sto ti kazes za igorovo...
Fora je u tome sto si ti za mene apsolutno nebitan lik. :D
Ja sam vidio da dimi, prije sam to nedje napisa, na garazu Delte. Dimio je i to dosta. Pogotovo kad se upali, a toplo je bilo!
Mada nebitno, bitno je to da ima kineske felme, i kineske NANKANG gume.
hahahahaahahahahahaahahahhahaa.....
Vuce nemam mi sto vise pricat,bitno je da si ti spucao hondu za par sati i da kukas da ce ti registracija biti 400+++e al i to je sad nebitno,ali bitno je da si ti vidio da on vozi na kineskim felmama i gumam-->Well done!
Pricas sam sa sobom? :D
Spucacu je mozda opet, nikad se ne zna. Kukam jer me pljacka drzava.
Vidio sam, kako necu vidjet kad mu se sijaju tockovi onako odvratno? Sa kilometra se vidi da su radjeni u neku nizerazdrednu kinesku provinciju.
Inace, kako ide audi 100? Fatas li se jos sa menjacem na zadnju klupu? :D
To si ti postova prije par dana...Samo si malo ublazio. Izvini sto sam grub i realan. :(
inace taj problemcic je rijesen davno.
nema potrebe da branim ikoga ili favorizujem ...
igoru je dimio audi jedno vrijeme..bilo kad ga upali ili kad se vozi..ali problem je rijesen ..par puta sam ga od tada vidio i nije dimio...
a i druga stvar..vuce ne mozes uporedjivat dim iz 1.5 i 2.5..skoro duplo veci motor mora imat vise izduvnih gasova ...
Kako je odje bilo veselo,vi niste normalni ;)
Necu da kometarisem nista :D
Ljudi,ja sam potpuno neutralan u ovoj prichi,samo sam chitajuci vidio par stvari i,ako koga zanima,da kazhem...
Vidio sam Igorovog Audija na Lovcen,vozio sam motor za njim i nije dimio...Naglashavam da sam bio motorom jer da je dimio pretekao bih ga,zajebano je kad dim udje u kacigu... Drugo,Case,shto provocirash svakoga?Mene nisi nikad,ali chitam i u skoro svakom postu ili nekoga pljujesh ili o nekakvome jadu radish...Nemoj me shvatiti pogreshno,ovo je samo drugarski savjet...
Fabia,izuzetno je ruzhno shto nekoga ismijavash jer vozi(ili ne vozi,nebitno) na nankang gume ili carre felme i redovno se sprdash narodu po forumu zbog nekih stvari koje nisu za sprdnju...
I na kraj,mozhda ja nisam trebao da pishem ovo,ali eto,zasmetalo mi je jer vas 20-ak bash cijenim i gledam kao pametne forumashe pa mi je mrzno kad vidim da se medjusobno pljujete...
X2
..........
@Ribomax, neko zasluzuje, a neko ne. Morate odvajati ozbiljno od neozbiljnog. Vrijeme je vise brate...Mozda ti se cini da se ja provociram sa tihomirem, ali to je samo interna sprdnja izmedju nas dvojice.
Ja sam vidio da je malo zadimio, i naravno preuvelicao 1000 puta jer se on pali na tu pricu. :D Felme mu nisu lose, a gume su tragicne. Ne sumnjam ja da je Igor R dobar momak i sve to. On se lozi na Fabijinu pricu. Nije svjestan da Fabia nije ziv da se ne sprda sa nekim ili ne omalovazava nesto sto mu nije po ukusu.
I da, Fabiji se auto pali na dugme uz uzasan zvuk pppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip. Mene je to seljakana teska, gore no CARRE wheels 100 puta.
p.s. Fabia docu danas/sutra za one diskove i da se smijemo zajedno mome meganu.
a sto je fora oko DIMENA iz aVuspuha, tj. da li dimi il' ne? pa shto ako dimi? pa shto ako ne dimi? aj prepirite se sad ko moze da ispushi lulu duvana a da mu ne zadimi! :D
i vezano za dim, meni kad radi na ler po malo dimi, kad ga prichepim nema kad dimit :)
E gledaj, tu bas kiksas. JA bih ovdje imao da izbacim "materijala" o Fabiji koliko oces, ali mene to ne zanima jer je potpuno nebitan.
Druga stvar, stalno pominjete te gume. Jesi li ti vozio auto na takve gume, koliko je vas vozilo na takve gume?
Nimalo nisu lose i nisu plasticne, ja sam presao preko 10000 na njih i vozio i po ledu i po snijegu....
Ne kazem da su vrhusnke , ali uopste nisu lose
Ma*****isezasve....
http://www.numaga.com/index.php/hd/w...kson-duel-2009
Jeste gledali ovo ?
Razni dueli,izmedju ostalog tu je i ekipa Fifth Gear-a :)