Trebalo bi da ih vec ima u softveru, samo odradi carrier update ako ti ponudi kroz iTunes ili direktno.
U svakom slucjau APN tmcg-wnw user i pass 38267
Printable View
Nije htio da mi odradi carrier update pa sam okucao ove parametre,sad je ok...Hvala Sale!
Ja jos ne upalih internet od kako sam promjenio karticu. Ne znam kako da apdejtujem carrier direktno, a i ne znam dje da ukucam ove parametre (idem u general>network, al nidje nema opcija). Jedino kako mi radi internet jeste kad upalim data roaming, al to znaci da mi mreza prepoznaje kao da sam u romingu. A tu je internet bagatela :D
Sale, ol mi objasnit kako ovo da rijesim a da ne idem u t-com.
prije ces to odje rijesit no tamo...
brate te parametre fino ukucas
internet
gprs
gprs
ako je ti flat kartica napises flat umjesto internet i aktiviras roaming.
procackaj malo te opcije, mora ti to bit.... nemoj da si takva guzica :D
edit; ti si 67 :D
Parametri po operaterima:
parametar telenor t-mobile .m:tel
APN gprs.promonte.com tmcg-data . mtelinternet
.( ili internet )
Username . gprs .. 38267 .. internet
Password .. gprs .. 38267 068
fora je sto ne znam dje da ih ukucam :D idem settings>general>network, i tu je kraj. imamo samo da palim razna podesavanja (on/off), al nidje opcija da kucam parametre. jel sad jasno?
e nzm onda... davno sam prodao ajfone pa sam zaboravio te cake...
najbolje pici na isrbija, oni ce znati svakako :)
Ukljuci data roaming dok si u CG, nema nista drugo da mijenjas u podesavanjima (rucno izaberi mrezu da budes siguran da ti ne predje na neku od stranih mreza u pogranicenom dijelu). Do kraja roka za zamjenu kartica mreza ce 'emitovati' stari kod 22004, poslije ce biti 29702 i nove kartice nece biti 'u roamingu'.
Obzirom da imam u paketu besplatnih 0.5 GB mjesecno, jesi siguran da mi tako nece obracunavat po roming tarifi? Da me kap ne ubije na kraj mjeseca :D
100% kod telenora ne. za telekom se ne bih kladio.. :D
Ko posjeduje iPhone 3G sa 5.8 bootloaderom, a zaglavio se na 6.15.0 baseband evo uputsvo kako da pokusa da vrati na 5.13.XX.
http://www.ianatomija.info/2011/01/uputstvo-kako-se-na-iphonu-3g-vratiti.html
Radite na licnu odgovornost! :)
Kupio sam iphone 4,polovni i u app store mi je ostao username starog vlasnika...Kad god pokusham da skinem neshto,trazhi mi njegov pass,koji ja nemam...
U app storu,dolje na dnu,stoji moja adresa,tako da kad se izlogujem,nishta se ne dogadja...Pokushao sam i preko itunesa da se izlogujem,kao i reset all settings,ista stvar...
Da ne zna ko shto da radim?
Uradim to,kad krenem da skidam,opet adresa toga momka...
Googlao sam,ali sve me strah da cu morati da ga reinstaliram...
da li postoji neki senzor na home button na iphone 4? dovoljno je da predjem prstom preko njega a da ga ne pritisnem i radi. Isto se desava i kad je telefon zakljucan. Ako postoji mogu li ga iskljucit nekako?
Rhamses,duzhan sam makar kolach...
izasa iOS 5
http://www.apple.com/iphone/ios/
Puna kuca downloada :D
iTunes, Lion, iOs 5.0, MacOSx...
Je li ko uspio da odradi update na 5.0 ? Kod mene prijavljuje iTunes gresku :(
Koju gresku? Pojavljuje se greska 3020 - Internal error zbog preopterecenosti servera... Rjesenje je ili da sacekas par dana ili da par puta za redom pokusas update... Ljudima prodje iz 3, 4 puta...
Uspio sinoc nako 30tak pokusaja :)
3194 greska...
na dva racunara, Itunes zadnji 10.5.... Sto cinjeti ?
Evo ti rjesenje:
http://osxdaily.com/2010/12/06/error...ix-for-itunes/
Nije to. Sad sam probao da odradim restore 4.3.5, on krene i nedje kad ona linija predje pola, prijavi gresku (1). Telefon zaglavljen u recovery mode(onaj usb kabal i strelica prema ikonici iTunes). Pomoc
P.S. Restoring iphone firmware i tu izbaci gresku (1)
a restore iOS5.0 nece ni da krene prijavljuje 3194 gresku stalno
uh. meni je proslo iz 4 puta. bez problema.
Imam iPhone 3GS, SIM Free.
Na njega je Version 4.2.1 (8C148a).
JB-ovan je i imam mnooogo aplikacija kako iz App Store-a, tako i sa Cydia i Installous-a.
Ukoliko krenem da mu ubacim novi iOS 5 (JB na njega takođe), da li će mu se sve aplikacije izbrisat, itd?
Postoji li način da ih sačuvam, što li već?
je li to vec izasa jailbreak za iOS5?
Ima li ko problem sa contaktima i listom poziva ? Naime, okrenem boj iz imenika dok pozivam pise ime i sve, u listi poziva stoji samo niz cifara...
A ti pogledaj moj post gore. Dakle radi se o iOS 5,nemam Mac racunar da bi odradio JB(za Windows nije jos izasao Redsnow), a i problem je druge prirode. Ja pozivam iz svog imenika i u listi odlaznih poziva dobijam niz brojeva(to prije nije bio problem, problem formata se javljao kodidentifikacije dolaznih poziva).No, mozda ubacivanje onog plist file rijesi problem.Cim izadje JB za windows probam. Da li jos neko ima ovaj problem sa non JB iPhone 4 na iOS5 ?
Vjerovatno je 069 broj, sa 067 ne bi trebalo da ima problema. Nemam 069 broj pa ne mogu probat...
Nije nego 067 I probao Sam bez kartice I radi. Kako ubacim karticu pobudali. Jednostavno nece. Dial pad kad ubacim karticu ne formatira vec samo nize cifre. U imenik me mozes upisati broj bez razmaka izmedju pozivnog(067,069) I ostatka broja, dial pad ih samo nanize I eto zla. Radi li to kod tebe ili si ga vec JB I sredio to :)