da da chiko...kako ne....nesto mi se cini da chiko zavrsi ispred vaseg iceCREAM-a :lol:Quote:
E dzaba nam sve kad nismo i "zvanicno najbolji", ka onaj chiko na 16-to mjesto
samo neka ste zdravo :D
Printable View
da da chiko...kako ne....nesto mi se cini da chiko zavrsi ispred vaseg iceCREAM-a :lol:Quote:
E dzaba nam sve kad nismo i "zvanicno najbolji", ka onaj chiko na 16-to mjesto
samo neka ste zdravo :D
Quote:
Originally Posted by X3M
http://www.vidiauto.com/autoforum/im...iles/roll2.gif http://www.vidiauto.com/autoforum/im...iles/roll2.gif http://www.vidiauto.com/autoforum/im...iles/roll2.gif http://img178.echo.cx/img178/5761/361164nw.gif http://img178.echo.cx/img178/5761/361164nw.gif http://img178.echo.cx/img178/5761/361164nw.gif
Kimi je radio greshku u prvu ili drugu krivinu.
Sad pratim 1995 Magny Course gdje Schumi **** Hilla, kako volimm da pratim ove stare trke.....
Jesn Kimi "radio" gresku i u prvu i u drugu krivinu, ali se nadam da ce na trku to ispravit ;-)
A Shaq je rekao da nije napravio nijednu greshku.
Znachi sad **** pun rezervar, eto da znamo svi da nijedan bolid nije brz sa punim rezervarom, ali ja nigdje nisam prochitao da su imali pun rezervar jer nikad nisu to uradili.
Ima ludaka ispred sebe......
Izjavio je da imaju drukciju strategiju i da mu je cilj da zadrzi Alonsa iza sebe,nesto je rekao da je imao problema s gumama i da nije mogao da ihQuote:
Originally Posted by Fabia_Elegance!
zagrije dovoljno da bi radile kako treba.E sad stvarno ne znam jeli moga' zbog guma da izgubi sekundu i po u odnosu na zadnji trening ali mislim da krece sa vise goriva nego ovi prvi
sad se taktika moze diskutovati kako oces......zbog ovoga pravila 2 trke 1 motor ja vise i me gledam previse ozbiljno na treninge...jer neko cuva motor neko proba neke kombinacije nek ima problema sa menjacem kao sumaher i eto ti obrnuta slika stvarne situacije ;) a jos kvalifikacije gdje svi kombinuju sa taktikom pa se ne zna ko je sa kavkom krenuo ;)
ne znam cim sam to u svom postu pokazao da ldacki navijam za sumahera :)Quote:
Originally Posted by neka_coce
mislim da sam samo rekao da ferrari ima priliku da se bori za pobjedu i to je to ;)
Napokon da i Schumi ima sansu da pokaze da li je ovo do sad bio samo maler... GO SCHUMI :)
Go Schumiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
Ipak ne ochekujem previshe od bolida, imaju problema sa mjenjachem.
Shaq, znachi zezaju i gume i rezervar jel? Znachi ima problema sa zagrij.? Ne Michelin nema taj problem, znachi on nije uspeo a Schumi je uspeo da zagrija gume. http://www.vidiauto.com/autoforum/im...es/smile12.gif http://www.vidiauto.com/autoforum/im...es/smile12.gif
GO SCHUMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
GO BARICHELOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
GO FERRARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIIIIII
JOS JEDNA POBJEDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! !!!!!!!!!!!!!!!
Stvarno super izvozeno i jos jednom dokazano da McLAren ima najjaci bolid ove godine.Zao mi je jedino onu gluperdu od Montoye kako je co'jek glup bruka i djed mi zna da nije dozvoljeno preticanje kad je sc na stazi.Sve u svemu,super trka,eto ferraristi i ferrari vam se omrsio.
Fabia,slobodno provjeri podji na f1.com pa pogledaj izjave vzaca poslije kvalifikacija.Doduse,tamo Kimi ne govori da krece sa vise goriva ali se vidjelo na trku
I Alonso je opet dokazao da ne moze da izdrzi voznju pod pritiskom
GO KIMI!!!!!!!
ahahhahahahha :) :) :) :) :) :p :p :p
evo zavrsi se i ova uzbudljiva trka.....ferrari vise na srecu dolazi do podijuma......ko zna da sumi nije onako izgubio pozicije na startu mozda bi usporio mclaren i reno da se odvoje jer i nije lako pretici ferrari koji je bio i najbrzi na pravcu....ali eto zavrsi se kako se zavrsi....pozitivno je to sto reno ostade bez poena...... :) mclaren je pokazao ponovo da je jak ali se montoZa ponovo prosuo kao ovca.....sto ce mu preticanje kad je na stazi safety car.....mozak je on veliki......opet kazaem da volim rajkonena kao da je vozac ferrarija i da se nadam da ce uskoro to i biti.... i na kraju ferrari samo prosjecan ali opet se vidi da iz trke u trku napreduju i ova trka mozda i bude prekretnica sezone....jer sledeca trka indianapolis.....renoi medju prvima na stazi sto i nije povoljno...
barikelo je odvozio odlicnu trku...iskoristio sve sto se moglo iskoristiti i zavrsio ponovo na podijumu....
Quote:
Originally Posted by ShAq_Ct
ako je iko dokazao da moze da vozi pod pritiskom onda je to alonso......ovo mu je prva greska koju je napravio...sjeti se imole samo.....
Montoja nije kažnjen zbog preticanja nego zbog izlaska iz boksa a na semaforu je bilo CRVENO svijetlo. Ako gledaš na obilazakto je bilo OK pošto kad je prešao liniju za izlazak iz box-a bio je ispred Kultarda.Quote:
(Šofra slušaj kad prenosi fudbal a za formulu smanji ton).
inace sad je najbitnije da svi timovi uzimaju renou sto vise poena.......a mclaren,ferrari,honda i bmw to mogu sigurno.....
ne slusam sofra.....gledam najvecim dijelom rtl....jer ne mogu da slusam njegovo ******.....a taj detalj nisam vidio......Quote:
Originally Posted by Iceman
Ja sam odusevljen trkom,odlicna je bila,masu preticanja,izlijetanja itd.
Rajkonen je ovaj put imao srece za razliku od prethodnih,on i Montoya su do sredine trke pritiskali maximalno,vidjelo se da su monogo jaki,ali i glupi (Montoya)
Sto se tiche ferarija ostvario je uspjeh,Shumi je zavrsio kao sto je bio i na startu sto je dobro,a Barikelo je vrhunski odvozio i popeo se na postolje,sad mislim da su ipak u trci,nista se ne zna...
Zao mi je za Reno i BAR jer bi moglo dosta toga da se pomuti da nisu ispali
Ovi nashi nisu prenosili ovu trku, ali snimak je u petak.
OK, ja sam od pochetka trke do kraja bio na telefon sa drugom u PG, on mi je rekao da na pochetku Schumi je pao na 6 mjesto, Buttonu i Satu su otkazale karbonske kochnice, Alfonsu takodje, Fizichela je imao jak sudar....
Rekao mi je da Kimi je iskoristio priliku kad je na stazi bio SC i popeo se na prvo mjesto, tako mi je rekao.
A prase od Montoye....e taj lik je LUDNICA!
Dje bre sad Montoya glup, pa zar niste prichli da je dobar i da dere najboljeg vozacha na stazi, i kad sam rekao da je magare i lud i budala svi ste ratovali sa mnom??Quote:
Prodje kroz crveno, pa i na obichnom saobracaju prolaz kroz crveno kazhnjava se drastichno a ne u F1!
Potpisujem!
E_K_V, pa ti si vidovit, rekao si da Renoku je dosho kraj, i to bash na ovu trku!
I, da li je istina da na kraju Schumi je bio iza Kimija za nepune dvije sekunde?
Barichelu svaka chast.
Jedva chekam petak....
Kad smo vec kod Sofra,jeste li culi najjacu provalu:HAJNC KLIEN!!!!Quote:
Originally Posted by Iceman
Drug ti je gledao nesto drugo,jer to sto ti prichas blage veze nema sa trkom koja je danas bila.Quote:
Zashto ne prichate sa TV IN-om? Zashto ne prichate sa njim?
sofro je daleko najgori voditelj koji je ikad prenosio f1.Bar da se malo informise preko net-a ili stampe bar,on pojma nema.Ulazi Button u pit a on graje:i evo ga kimi raikkonen u pit! pa poslije nekoliko sek. auu izvinite ovo je Button Ima je bisera svakavih ali je besmisleno o tome pricat
Ajde ubaci ovdje nekoliko takvih bisera please....
Uhhh trka kikseva i iznenadjenja. Ocajan start Batona i SUmija, pretekose ih 2 renoa kao da su krenuli 5 sekundi prije nego oni, zatvarnjae montoje sumahera, (sikocio na travu zbo toga i pretekaogha Kimi, regularno je bvaljda bilo).
Baaton cim mu dodje neko za vrat pocne da kiksa strasno. U Imolu ciom ga je sumi poceo pratit, poslije 4-5 krugova napravio kiks, tako i ovdje ali fatalan.
Alonso, heheheeh kao da je htio da vrati Kimiju onaj poklon iz Nirburgringa, da ne kazem po*****cka greska, ali previse glupa, pao pod pritiskom Montoje.
Kad smo vec kod montoje debil totalni, imao je odlicnu trku u dzepu, jes da ga je SC kostao prve pozicije ali kad je neko debil pa ne gleda semafor u box....
I na ovu trku se pokazlo da jedan set guma za trku cijelu je ocajno rjesenje, vozaci se uopste ne osjecaju bezbjedno, stalno neko ima gumi defekt.
Ferrari kao neki nagovjestaj povratka na stare staze, mada mi je Sumijeva strategija sa 3 pit stopa cudna, s obzirom da je kasnio za vodecima
Slusah danas RAIUNO i onaj komentator kaze, da ferrari mnogo gubi zbog zagrijavanja guma, da prodje oko 20 minuta dok im gume dobiju potrepnmu temperaturu i da je vec tada zaostatak preveliki pa ne mogu da stizu. Koliko je tu istine ne znam, ali..
Ljepse bi bilo kad bi im dozvolili da mijenjaju gume, ovo je ovako uzas.
Kakva trka za Barikela, iz boxa do 3 mjesta, jes na srecu ali ipak svaka cast :D
Quote:
Originally Posted by hercules
Ali nemoj da zaboravish da su to nova pravila, prije nije bilo tako, prije si migao uc a sad treba da pustish kolonu.
Quote:
Aj sad fino banuj sam sebe posto svasta mlatis ovdje :D,ne daj boze da je ko to za shumija rekao :D
Shta sam mlatio, molim?
Odlicna trka, kidanje zivaca....uffffff poludio sam, eto konacno da Kimi ima malo srece, ali je i zasluzio!!!!
Zao mi je one sto ispadoshe, jedino sam sebe malo ufatio kako mi je milo kad crce Alonso( ali mu tako i treba posle prosle trke kad je ka debil pokaziva 4-4-4-4-4-4 )
A tebi Fabija preporucujem da prvo odgledas trku pa onda komentarishes.
montoya rules :)
sta se desilo sa njim,nije bilo prenosa u bg,bar ne za nas bez kablovske
daj neko poredak vozaca i konst
Pitaj Fabiju on sve zna ;-)
A ako ti je muka, ja cu ti rec Montoya je prase, debil, kokoska, ovca..........ima josh Fabija ce nastavit!
...******, shit, stoka, telje, magare, bolesnik, bolnica, ludnica.......
Za Wood-a:
http://www.formula1.com/archive/driver/2005.html
http://www.formula1.com/archive/team/2005.html
Brzi, mene je lik to rekao preko telefona, a snimak trke je u petak!
ma Ok, samo prvo skoci...........pa reci (hip) hop ;-)
Montoya ne zna obicna pravila F1 :devil:Quote:
Originally Posted by WOODSTOCK
to je bilo ukratko :D
A neeee, on ne zna pravila nego ih mi znamo!
pa koji je zavrshio?
Quote:
Originally Posted by hercules
A ne no ga ti nauchi,samo prokomentarishi kako je vozio dok ga nisu makli....
trka je bila vrhuuuunska!
schumiju je ka po obicaju start bio ocajan, zbog brijatorea mi je milo sto je reno kiksao a i bice sezona uzbudljivija :wink:, s druge strane krivo mi je zbog fizikele, nece mu se nesto :roll:
sto se montoye tice ovi iz tima bi stvarno trebali da mu objasne neke stvari....zbog onakve gluposti izgubit poene (a imao je i velike sanse za pobjedu)...katastrofa!
sto se tice bar-a, sato ka po obicaju mora djavolisat bolid :D a baton....cim je sumaher smanjio zaostatak na oko sec...kix! vise sam ocekivao od njega, kao i od vilneva...mislio sam posto je "domaci" da ce bar bit bolji od mase ali nista ni ovoga puta
a ni ovoga puta se nisu mogli izbjec sofrovi kiksevi : vec pomenuti ulazak u box batona kad je zaskakao rajkonen rajkonen, onda hans klien, kolko se meni cini on je kristijan klien sem ako nije kao hans kristijan andersen :D ali bar se potrudio da nauci koliko ks imaju motori pa vise nema "monstruma od 475 ks" nego su sad "oko 900ks"...
Montoya je izlazio iz boxa dok je bio SC na stazi,i dok je on izlazio iz boxa mislio je da je prije nego je presao onu liniju bio ispred Kliena pa ga nije pustio ispred sebe a ustvari je ovaj bio ispred njega mozda nekih par milimetara i zato su ga diskvalifikovali,mada nije bilo potrebe da ga obidje jer bi ga svakako odrao posle SC-a,jer je do tada pravio najbolja vremena i ludacki vozio...Quote:
Originally Posted by WOODSTOCK
Slazem se!!!Quote:
Originally Posted by brzi_pas
A kimi je imao problema sa volanom pa mu je bolid vuka' u lijevo